Kuvings B6000PR NS-621CES Meyve Sıkacağı Yorumları

Kuvings B6000PR NS-621CES Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2019
    İDARE EDER

    İŞ GÖRÜYOR AMA TEMİZLEMEK İLLET

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2018
    sağlıklı ve kaliteli

    ürün kalitesi cok güzel, meyve sularını sessiz ve yoğun çıkartıyor. sağlıklı meyve suyu içenlere tavsiye ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2017
    Beş Yıldız

    Bıçak olmadan, yavaş çalışan bir motorla sağlıklı sebze meyve suyu elde ediyorsunuz. Çıkan posadaysa hiç su olmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Eşsiz seçim

    Ürünü bir yıldan uzun süredir kullanıyorum. Kargoyu teslim aldığımda plastik kaplardan birinin çatlak olduğunu fark ettim. Satıcı firma tereddütsüz ve aynı gün değişim yaptı. Mutfakta en sık kullandığım aletlerden biri oldu.Hatta makinenin az miktarda çıkardığı posadan da doğal kompost elde ediyorum ve bahçedeki bitkilerde değerlendiriyorum. Favorimiz buğday çimeni suyu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2017
    Ohh bee..

    Meyve sıkacağı çok güzel, kaliteli bir ürün.. istediğiniz sebze meyve yeşillik kök (zencefil gibi) hatta kuru bakliyat dahil (3 saat suya bekleterek) koyabilirsiniz. Sıhattınız için tavsiye edilir... Pahalı olsa bile sağlık için değer. Kür de yapılabilir. Hem zevk alırsınız, hem kendinizi hafif ve temizlenmiş hissedeceksiniz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    Beş Yıldız

    İki gündür sıkmalara doyamadım, sebze suyu da meyve suyu da mükemmel, Eşim bu paraya alınır mı dese de kuruşuna kadar hakediyor . Düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2016
    hayran kaldim

    Hepsiburadaya siparis verdim 3 4 gun icinde geldi. urun arizaliydi hemen servisi geldi degistirdi. mukemmel bir urun. agir clismasi sizi korkutmasin. muhtesem ogutuyor ve sebze meyve zarar gormuyor. cok begendim tat lezzet super. tesekkurler hepsiburada. tesekkurler kuvings.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    Meyve Suyu Budur!

    Gerçek meyve Suyu içmek isteyenler bu makineyi almak zorundadir. Meyve sıkılarak/ezilerek suyu çıkariliyor. Çok lezzetli. Artik Hergun meyve Suyu içiyorum. Çok tavsiye ediyorum. Benim karisimim: Portakal + Elma + Havuç . Enfes ... ? Bu fiyatı hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2015
    kuving katı meyve sıkacağı

    Ürünü bu siteden almadım ama kuving meyve sıkacağı parasını kesinlikle sonuna kadar hakediyor daha önce kullandığınız makinaları bir daha görmek istemeyeceksin herşeyden önce makinada bıçak yok elma ve portakalları bütün atıyoruz hazneye biz çok sevdik alan pişman olmaz artık köpüklü meyve suyu içmek yok ayrıca kutusundan detaylı tarifler çıkıyor detox için de sebze meyve suları hazırlayabilirsiniz muhakkak alın çocuklarınızın geleceğine yatırım yapın

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2015
    Gerçek meyve suyu

    ürün biraz pahalı görünsede ücretini sonuna kadar hak ediyor. posa kuru olarak çıkıyor. sıkıştırarak meyvenin suyunu çıkardığı için tatda değişim olmuyor. ben her sabah çocuğuma havuç elma suyu sıkıyorum. çocuklu aileler için ideal.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kuvings B6000PR NS-621CES Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kuvings B6000PR NS-621CES Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat