Bluehouse BH574DF Fritöz Yorumları

Bluehouse BH574DF Fritöz yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2015
    gayet güzel

    öncelikle fritöz alacaksanız içi teflon olanlardan almayın.çok kullandım ve memnun kalmadım hamur yapıyor patetes kızartmasını.çıtır çıtır kızartma istersenız bu fritöz gayet iyi. sadece temizliği biraz zor hazne çıkmadığı için zorlanıyorsunuz.onun dışında gayet iyi 2-3 kişilik aileler için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2015
    idare eder

    ürünü aralıkta aldım...yagı cabuk ısınıyor ancak kapağı kapatıp tekrar actıgınızda kenarlarından yag akıyor..haznesi olmadığı içinde yıkama ve temizliği cok zor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2014
    Hızlıca geldi

    Öncelikle hızlıca bana ulaştığı için çok mutlu oldum.Evde fritöz kullanmıyordum fakat şuan hayatımı kurtarıyor.Fiyatına göre çok güzel bir ürün düşünenlere tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bluehouse BH574DF Fritöz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bluehouse BH574DF Fritöz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat