Delonghi VVX1465 2200W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Delonghi VVX1465 2200W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2016
    sahane

    esime anneler gunu hediyesi olarak aldim cok istiyordu, ve cok begendi fiyatina gore cok cok guzel bi urun, kafanizda soru isareti kalmasin rahatlikla alabilirsiniz cok kullanisli... hizla kargo icin hepsiburada.com a tesekkur ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2015
    beklentilerimi karşılamadı

    hayal kırıklığı yaşadım resmen. kazansız ütümden hiç bir farkı yok nerdeyse. beklediğimden daha küçük ebatlarda fazla yer kaplamıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2013
    Tavsiye ederim..

    Merhaba, Uzun araştırmalar sonucu aldığım bu ütüden çok memnun kaldım. Bu fiyata düşük modelleri satılmasına rağmen Hepsiburada üst modeli satıyor. Hemen de kargoya verdiler. Çok teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2013
    Ürün güzell

    Ürünü annem iki haftadır kullanıyor sorun yok sanırım en büyük sıkıntısı ütü işlemi sonrası taşımak zor oluyor çünkü özel bir yer yapılmamış diğer markalarda var

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi VVX1465 2200W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi VVX1465 2200W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat