Rowenta RH8548 Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RH8548 Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2010
    ayrilabilir el supurgesi yok

    kablosuz,pil omru uzun,dikey,kaliteli bir supurge ararken bu urune karar verdik.2200 watt gucunde elektirik supurgesine denk geliyormus,emis gucu iyi,ucgen baslik iyi,ucu tekerlekli,kolay donuyor,emis gucu iyi tek bir eksigivar,ortasindan ayrilan bir el supurgesi olmamasi,elextrolux de bu var...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2010
    emişi çok kuvvetli değil

    2200 vatt olunca emiş gücü kuvvetli olur sandım ama küçük şarjlı süpürge kadar emişi var Yinede şık eğilmeden süpürmek çalışan kadınlar için çok pratik

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2010
    Kalite!

    Herşeyden önce tasarımı mükemmel. Evinizin bir köşesine dekoratif amaçlı bile koyabilirsiniz. Çekiş gücü şarjlı makinalara göre çok iyi. Çoğu zaman büyük süpürgeye gerek kalmıyor. Ancak kullanırken de yoruyor. Sesi aşırı değil, idare eder. Burada ki fiyatı ise piyasadan en az 70 TL ucuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2010
    güzel

    malzeme kalitesi mükemmel.ucunun sivri olması nedeniyle köşeleri güzel alabiliyor,toz torbasız olması ve diğer şarjlı süpürgelere göre az ses çıkarmasıda bi avantaj.biraz ağır,fiyatıda pahalı olmasına rağmen bu özelliklere uygun ortalama bi fiyat olduğunu düşünüyorum.fiyatı düşünmeyip iyi temizlik isteyen kişilerin tercih edeceği bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH8548 Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH8548 Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat