Frisby FHP-35 Kulaklık Yorumları

Frisby FHP-35 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Üç Yıldız

    Ufak kulaklar için ideal. Kulaklık kısmı yumuşak ve rahat. Üst bandı ince olduğundan rahatsız bir görüntü oluşturmuyor. Biraz hassas bir yapısı olduğundan hoyrat kullanıma uygun değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    Dört Yıldız

    İnce ve küçük olduğu için hoş duran bir kulaklık, ilk geldiğinde bir kulağın dış kapağı açılmıştı biraz ama bastırınca oturdu fazla bir sıkıntısı olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Bir Yıldız

    2 kere kullandım tek taraftan koptu, çok ince kablosu var aşırı dayanıksız

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2016
    fiyatına göre

    ürün iyi sayılır. ben övüldüğü için almıştım ama o kadar değil. muhtemelen övenler biraz abartmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    Resimdeki gibi Büyük değil aksine Küçük ama Süper

    Beklediğimin çok üzerinde ve Kaliteli çıktı ayrıca Resimde göründüğü gibi büyük değil küçük bir kulaklık her alanda her yerde kullanabilirsiniz hem ucuz hem kaliteli mutlaka denemenizi tavsiye ederim 5 yıldızı hak ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2016
    Başarılı

    Fiyat-performans kıyaslaması için harika bir ürün.Dış görünüşü kalitesiz gibi görünse de ortalamanın üstünde.Ses yüksekliği ve netliği sorunsuz.Taşıması çanta laptop çantası vb. yerlerde gayet kolay.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2016
    Fiyatına göre İyi

    Ses seviyesi beklediğimden yüksek. Cep telefonunda normal kulak içi kulaklıktan daha çok ses veriyor. Haliyle dışarıya da biraz ses veriyor. Bas ve Tiz normal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2016
    Güzel bir ürün

    Biraz kalitesiz duruyor. ama güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2015
    Bu fiyata, çok başarılı

    Hoparlörlerin üzerinde yumuşak ped var. Üstten geçen tel, kulak baskısını iyi yapıyor. Kulaklık aynı zamanda yükseklik ayarlı. Plastik aksam çabuk dağılabilir. Çok güven vermiyor. Kulaklık içinde bağlantı kabloları çok ince. Lehim noktasında net olarak görülüyor. Malzeme kalitesi başarılı değil. Özellikle Bas sesler iyi çıkıyor. Tizler daha az ama sorun sayılmaz. Kablosu normal kulaklıklara göre biraz uzun. Tam ses açılırsa, dışarı bir miktar ses veriyor ama rahatsız edici değil. Bu tip bir kulaklık için başarılı anacak uzun dayanım konusu çok iyi olmayabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2015
    bu fiyata güzel ürün

    1 günde elime ulaştı. ürün fiyatına göre güzel kablosu çok ince sadece. biraz dikkatli kullanmanız gerekiyor. etrafımdaki herkes çok beğendi şimdiden 2 kişi satın alacak bile :) teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2015
    Süper

    Süper süper süper süper süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2015
    gayet güzel

    güzel fakat kafamı biraz sıktı. o kadarda olacak çünkü kafam büyük. hepsiburada.com a teşşekkür ederim gayet hızlı elime ulaştı. ben cep telefonu için aldım. ses kalitesi çok güzel. mikrofonsuz ama cep telefonundan ses alıyor. cep s3 neo

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2015
    kask için ideal

    kaskımın içinde interkom takılan yere kulaklıkların iç kısımları tam oturdu yapıştırdım ek olarak bir ürün daha kullanıyorum 2 si kablolu interkom şeklinde oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2015
    kesin alın!

    çok kullanışlı.. kafa yapısına göre ayarlanabiliyor fiyatı ve ses kalitesi ve tabiki görüntüsü güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2015
    fiyata göre iyi performans

    ürünü yeni aldim. fiyatına göre çok iyi, büyük kaba kulaklık takmak istemeyenler için harika diyebilirim. tek endişem kablosu çok ince kopar mı acaba diye düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2015
    çok kibar

    ses kalitesi ve boyutu harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2014
    fiyatına göre çok memnun olacaksınız

    ürünün 2 mt kablosu var benim için olmasada kullanışlıdır.ve bu fiyata göre oldukca iyi bir ürün.bu marka çok bilinmez ama iyidir.kargo ve müşteri hizmeti güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2014
    kaliteli..

    ürün malzemesi çok kaliteli elinize aldığınızda hissediyorsunuz kalitesini,görünümü çok güzel ve kibar, ses kaliteside çok mükemmel bas ve tiz ler çok net ve güzel dinleyebiliyorsunuz, bu fiyata bu kalite çok uygun kaçırmayın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    Mükemmel

    Hiç düşünmenize gerek yok. İhtiyaç varsa hemen alın derim. Ses kalitesi çok iyi, çantada çok rahat. Hem de ucuz, çok fazla iyi bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2013
    Alacaksanız düşünmeden alın

    Ürün küçük şık bir tasarıma sahip başbantı ince ama sağlam ses oldukça tatminkar baslar üst düzeyde değil tabi ama yeteri seviye de ve verdiğiniz para ortada bu fiyata başka hiçbir kulaklığı alamazsınız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FHP-35 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FHP-35 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat