Frisby FHP-85 Kulaklık Yorumları

Frisby FHP-85 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2019
    süper

    rampage snr9 la beraber aldım inanın ondan hicbir farkı yok gerçekten çok iyi keşke bundan 2 tane alsaydım dedim kafa kısmi ayarlanıyor çok rahat terletmiyor kafa da gayet rahat kargolama iyi Daha ne olsun hepsiburada farkı

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2019
    fiyat çok uygun

    oğlum için aldım , tabletinde kullanması için. yetişkinler için belki tatmin etmez ama ben de denedim gayet başarılı. Ömrü ne kadar olur bilemem ayrıca cumartesi sipariş verdim, pazar günü teslim edildi. Hiç beklemiyordum, hepsiexpres bir harika..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2019
    Fiyat performans ürünü

    Kulaklığı online oyun için aldım hem kulaklık hem mikrofon bir arada olsun diye. Kargo 2 günde getirdi hızlıydı sürat kargoyla yolladılar. Test ettim ses olarak mikrofon olarak yüksek verimli fiyatına göre. Fiyatı çok uygun. Verilen parayı hakediyor fiyat performans ürünü. Artı yönleri olarak işlevini tam olarak yerine getiriyor uygun fiyata sesli görüşmeler ve oyunlarda kullanılabilir çok üstün bir performans beklememek gerek ama beklentiyi karşılıyor amacına göre. Kulaklık iyi fakat mikrofon için sesi çok az algılıyor diyen olmuş "Denetim Masası/Ses/Kayıt/Mikrofon" a gelip özelliklere tıkladıktan sonra "Düzeyler" sekmesinden "Mikrofon Bası" nı yükseltebilirler. Gayet güzel sesi alıyor mikrofon. Donanım önemli olsa da yazılımla çalışır takıp bu olmadı diyip karalamak yanlış olur. Eksi yanlarına gelirsek kafa bandı birleşim yerlerindeki plastik çok dandik duruyor. Mikrofon sapı sert materyalden yapılma çok esnek değil. Kablo sol tarafta sağda olmasını tercih ederdim kasa sağ tarafta kaldığı için. Daha önceki kulaklıklarımda öyleydi. Bu eksiler tam eksi sayılmaz tabi gözardı edilebilir. Sürekli kullanıma uygun bir ergonomisi yok yüksek beklentileri olmayan oyunlarda görüşmelerde kullanılırım genelde hoparlör kullanıyorum diyenler alabilir fiyat performans olarak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2019
    Beş Yıldız

    çok iyi herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2019
    Frisby

    Fiyatına göre güzel , hepsi express e ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2019
    Üç Yıldız

    Fiyat performans ürünü iş görüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2019
    Üç Yıldız

    Önceki kulaklığım trust ziva bayağı hafif ama bass yok .Bu ürün ise fena değil bass lar güzel ancak kulaklığın kendisi ağır ben daha hafif olmasını bekliyordum.İş görür

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2018
    Ürün iyi çıkmadı

    Memnun kalmadık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2016
    Kalitesiz

    Urun cok kalitesiz ve kesinlikle ergonmik degik

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2015
    iyi kulaklık ama

    çok güzel kuluklık mikrofon çok az ses algılıyo karşıya çok az ses gidiyo .diğer tüm yönleri süper çok çabuk da elime ulaştı . :)

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Kafabandı tipindeki Frisby FHP-85 mikrofonlu kulaklık setinin kapsüllerinde düz sünger yastıklar kullanılmış. En üst konfor düzeyini hedefleyen bu sade tasarım üretim maliyetini de düşürdüğünden Frisby FHP-85’e fiyat avantajı sağlıyor. Sert plastik malzemeden üretilmiş kafabandında yumuşatıcı dolgu malzemesi kullanılmamış.

    Kulaklığın hafif olması bu durumu telafi ediyor ancak saçı seyrek kullanıcılar uzun süreli kullanımda sert plastik kafa bandından rahatsız olabilirler. 25 mW giriş gücü için tasarlanmış kulaklığa uygulanabilecek en yüksek giriş gücü 50 mW.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Kafabandı tipindeki Frisby FHP-85 mikrofonlu kulaklık setinin kapsüllerinde düz sünger yastıklar kullanılmış. En üst konfor düzeyini hedefleyen bu sade tasarım üretim maliyetini de düşürdüğünden Frisby FHP-85’e fiyat avantajı sağlıyor. Sert plastik malzemeden üretilmiş kafabandında yumuşatıcı dolgu malzemesi kullanılmamış. Kulaklığın hafif olması bu durumu telafi ediyor ancak saçı seyrek kullanıcılar uzun süreli kullanımda sert plastik kafa bandından rahatsız olabilirler. 25 mW giriş gücü için tasarlanmış kulaklığa uygulanabilecek en yüksek giriş gücü 50 mW.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2014
    Güzel

    Ürünü almadan önce biraz tereddüt etmiştim ama iyi ki almışım. Gayet kaliteli bir kulaklık. Kampanyalı aldım indirimdeydi. Fiyatına göre çok iyi. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2009
    Normal bir kulaklık

    Ne fazlası ne eksiği olan bir kulaklık, ses kalitesi normal, rahat fakat ilk elinize aldığınızda kalitesiz gibi geliyor. Biraz sert köşelere sahip kulaklığın çevresi fakat rahatsız değil kesinlikle. Verdiğiniz parayı hakediyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FHP-85 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FHP-85 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat