Frisby FHP200 Kulaklık Yorumları

Frisby FHP200 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2018
    Ses şiddeti yeterli

    Bilgisayar sınıfında kullanıyoruz güzel bir ürün, öğrenciler bazen kafalarından düştüğünden şikayet ediyor sesi yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2018
    tavsiye ederim

    fiyatına göre iyi ürün

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.04.2017
    narin kablosu

    uzun süre kullanmayacaksanız bir sorunu yok. pcye taktığınız kısımdaki kablo biraz ince duruyor bu nedenle biraz dikkatli kullanmak gerekiyor. sesi güzel bu arada kulaklığın herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu konuda. hışırtı falan olmuyor yüksek seste. dediğim gibi hor kullanacaksanız başka kulaklıklara bakın derim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.08.2016
    dikkatli kullanmak lazım

    tek sorunu uzun süre kulakta kaldığında ağrı yapması. biraz uzun süre kullanıp kalitesinin ne denli iyi olduğunu anlıycam. şimdilik bir sorun yok umarım bazı sitelerde yazılan yorumlar gibi jak girişi temassızlık yapmaya başlamaz. biraz dikkatli kullanmak gerekiyor sanırım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.06.2016
    ses yetmiyor tek başına

    ben uzun süre kullanıyorum kulaklığı fakat biraz ağrı yapabiliyor kulakta. girişleri biraz kalitesiz gibi geldi. dikkatli kullanmak gerekli sanırım bu yüzden. alacak arkadaşlar için sesi güzel fakat malzemesi kalitesiz bir kulaklık diyebilirim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.09.2015

    en yüksek seste bile netliğini kaybetmemesi benim için kulaklık kullanımında en önemli şeylerden birisidir. allahdan frisbyde böyle bi sıkıntı yaşamadım. kablo tasarım olarak da dolanmayacak şekilde yapılmış. rahat bi kullanımı var diyebilirim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.06.2015
    net ses

    kablo tasarımı çok iyi düşünülmüş bence. dolaşma düğümlenme falan olmuyor. görüntülü konuşma için ses kalitesi bence güzel. net çıkıyor ses.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.06.2015

    kablo tasarımı çok iyi düşünülmüş bence. dolaşma düğümlenme falan olmuyor. görüntülü konuşma için ses kalitesi bence güzel. net çıkıyor ses.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2015
    yeterli

    kulaklığın ses kalitesine diyeceğim yok ancak kulakları çok sıkıyor. yarım saatten fazla takınca kulaklarım çok ağrıdı. bu kadar sıkmaması lazım

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.03.2015

    kabloosu kırılmıyor tasarımı sayesinde. benim en çok aradığım özellik buydu. fiyatı da çok uygun bence. ses de buğulanma da olmuyor. kesinlikle memnun kaldım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.02.2015
    gayet iyi bi kulaklık

    kablonun uzunluğu benim için yeterli. ses kalitesi iyi. zaten ilk aldığımda amacım görüntülü konuşmaydı. fakat şimdi sürekli film izliyorum ve gayet başarılı. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 02.10.2014

    kulaklık bence ses bakımından gayet iyi yani sesler cızırtı yapmıyor belli bi süreden sonra net herzaman. fakat biraz fazla kullanınca hafiften insanın kulağında bi ağrı oluşuyor ne çok iyi ne de çok kötü bi ürün bu fiyata bence daha iyisini hatta bulamazsınız diye düşünüyorum ben

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2014
    kötü değil

    ben kulaklığı 2 yıl kullandım. kulaklık kötü değil ama fazla kulakta kalınca kulakta ağrı yapıyor. pc jak girişi de çok kalitesiz biraz kullanımdan sonra zayıflıyor ve temassızlık oluyor. sesi güzel çıkıyor. dikkatli kullanımda iyi iş çıkarır. alacak arkadaşlar bir kez daha düşünsün. temiz kullanıcılar için öneririm, ama hor kullananlara tavsiye etmem.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.09.2011
    KULAKLIK

    FRISBY FHP 200 MİKROFONLU KULAKLIKİNTERNET CAFE İŞLETMEM NEDENİ İLE ÇOK FAZLA KULAKLIK KULLANIYORUM BU ÜRÜN KULAĞA GÜZEL OTURUYOR SÜNGERLERİ ÇOK YUMUŞAK SESİ DE FENA DEĞİL VE HESAPLI TAFSİYE EDERİM.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.09.2011

    FRISBY FHP 200 MİKROFONLU KULAKLIKİNTERNET CAFE İŞLETMEM NEDENİ İLE ÇOK FAZLA KULAKLIK KULLANIYORUM BU ÜRÜN KULAĞA GÜZEL OTURUYOR SÜNGERLERİ ÇOK YUMUŞAK SESİ DE FENA DEĞİL VE HESAPLI TAFSİYE EDERİM.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.02.2011

    FRISBY FHP 200 MİKROFONLU KULAKLIKarkadaşlar internet cafeler için ideal bir kulaklık ben aldım ve 1 senedir sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.bir çok markanın kulaklığından daha sağlam

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2009
    bu paraya göre normal

    ürünün sesi güzel çıkıyor ama kulağına insanın biraz fazla kalınca ağrı yapıyor ne çok iyi ne çok kötü tercih sizin

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2009
    eh işte

    klaklık guzel ama plastık kısımları hiç saglam değil cok kısa bı sure ıcınde kırıldı ürün piyasadaki mallara göre güzel bu fıyata normal

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2009
    Çok güzel

    Bu ürünü yeni aldım. Gerçekten çok mükemmel sesi var. Bence pahalı ürünlere bakmayın bile. Fiyatı ve performansıyla pahalı ürünlere fark atıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2009
    Mükemmel Ses Kalitesi

    Alır almaz bir DJ arkadaş test ettirdim o bile çok beğendi. Özellikle baslar harika. Uzun süre kullanımda bile kulaklarım ağrımıyor. Mikrofon da çevredeki gürültüleri almıyor. Üstelik bu fiyata Hepsiburada kalitesiyle. Daha ne olsun?

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FHP200 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FHP200 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat