Baymak Lambert LX-24FI 21300 Kcal/H Hermetik Konvansiyonel Kombi Yorumları

Baymak Lambert LX-24FI 21300 Kcal/H Hermetik Konvansiyonel Kombi yorum ve tavsiyeleri

(76 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fatura

    Merhaba 3 adet kombi sipariş vermiştik kombiler geldi fatura gelmedi yardımcı olurmusunuz saygın inşaat adına kesilicekti

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.06.2021

    Ben 3 tane evime taktırdım onların kombi gibi amk gaz şirketleriyle ortak çalisıyor sanki fatura tuzağı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.06.2021

    Sakın almayınnn !! aşırı yakıt tüketi var bide sürekli arıza veriyor. komşularıma 200 tl doğal gaz gelirken evde hırkayla durduğum halde 450 tl geldi kombiyi değiştirmek zorunda kaldım. devamlı anakart arızası veriyor bide aşırı sesli calışıyor balkonda sanki helikopter var. iyi diyenlere şaşıyorum. sakın almayın.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.04.2020

    Ürün sıfır alındı hemde 2 daire için aldık. Kıymetli abilerim ablalarım SAKIN ALMAYIN !!! KOMBİ SUSMUYOR... 1 dk çalışıyor 2 dk bekiyor tekrar çalışıyor tekrar bekliyor. Anlatmak istediğim çok kısa aralıklarla çalışıyor berbat 76m² evde oturuyorum ısıtması güzel yeni bina ısı yalıtım falan fepsi mevcut ay sonu fatura 315 tl ile 350 arasında geliyor yaktığım derece 45 derecedir ve de öyle bir sesi var diğer kombilere göre çok sesli Baymak Lambert LX 24 Fİ geeçekten çok kötü bir cihaz susmuyor evinize soba kurun bundan daha iyi. Ayrıca teknik servisi aradım çok yoğunlardı dönüş yapacaklardı onlar dönmediler bende bir daha aramadım. Teknik servisi arama sebebim kısa aralıklarla çok çalışmasıydı sağolsunlar dönmediler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.12.2019

    Yaklaşık 2 yıldır bu kombiyi kullanıyorum.malesef memnun değilim. Evimiz 115 m2 ev ısınmıyor ve çok yüksek fatura ödüyoruz kombi 5 dk ara verip sürekli çalışıyor ..yüksek gelen faturadan bıktık faturamız 550 nin altına düşmüyor ve ısınmıyoruz ikinci el olarak kombiyi satıp yogusmali almayı dusunuyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2019
    Başarılı

    Bu sesi çok fazla diyen insanları anlamak mümkün değil. Neredeyse yorumlara bakarak bi sey almaktan vazgeçecem artık. Aldığım beyaz eşyalarda da yok o sesli, bunun sesi çok. Ses asla sorun edilecek kadr değil. Ses var mı dinliyorlar mı anlamadım. Isıtması mukemmel. Evim 80 metrekare, ısı yalıtımı var, camlarda ısı cam, verimli ısı hemen kendini hissettiriyor, musluk suyumda bahsedilen sorunu yaşamadım. 50 ye sabitledim suyu. Çok sıcak olursa soğuk ile dengeleyebiliyorum. Zorlanmadım. Suyun musluğa ulaşmasıda 10-15 saniye. Gerci burada mesafe önemli. Kayıt oluşturdum bir gün sonra teknik servis geldi. Temiz güler yüzlü personel 15 dk da bağlantıları yaptı. Teslim etti ve gitti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2018
    Tavsiye etmiyorum

    Kesinlikle ve kesinlikle almayın, tamamen tasarım hatalı bir ürün. Kullanım suyu sıcaklığını ayarlayamıyorsunuz. Ekrandaki sıcaklık ayarlarını aldanmayın, kaç dereceye ayarlarsanız ayarlayın suyun sıcaklığı 60-70 derecelere kadar çıkıyor. Tam alev modülasyonu kesinlikle yok,yani alevi sıcaklık ayarına göre azaltıp arttırmıyor. Servis çağırdığınızda ise size verilen cevap ise bu modelin bu şekilde olduğu ve çalışmasının normal olduğudur. Yahu eski model şofbenlerde bile alev modülasyonu var, servislerin bundan haberi yok galiba. Youtube de bununla ilgili birçok video var inceleyin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.11.2018

    Bu ürüne kablosuz termostat aldım . Kombiyi açtım fakat diğer kombiler de olduğu gibi bı elektrik kartı olmadığı için termostat girişlerini bulamadım . Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.10.2018
    "tesekur ederim ilginiz icin"

    Olumlu yönleri: Ancak bu kadar hizli kargo olur

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2018
    "TEŞEKÜRLER"

    Olumlu yönleri: Kombi leri montaj yaptırdım çalıştırıp denemedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2018
    "olumlu"

    Olumlu yönleri: Olumlu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2018
    "Bildiğiniz kombi. umari uzun sure calisir."

    Olumlu yönleri: Kombi 10 numara sadece yüksek voltaj icin önleminizi alin garanti kapsami disinda. Olumsuz yönleri: Ambalaj biraz daha iyi olabilirdi ama sağlam geldi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.09.2018
    "Başarılı satici "

    Olumlu yönleri: Aynı gün kargo sorunsuz teslimat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2018
    "mesajlara hemen cevap veriliyor "

    Olumlu yönleri: Ürün ile soruları hemen cevap veriliyor uygun ürün alınır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.08.2018

    Olumlu yönleri: Tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2018
    "hızlı kargolandı "

    Olumlu yönleri: Faturam hala gelmedi Olumsuz yönleri: Faturam gelmedi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.08.2018

    Olumlu yönleri: Ürün sorunsuz olarak kargo ile grldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.08.2018
    "ürünü kullanmadığım için yorumsuz kışı bekleyeceğiz"

    Olumlu yönleri: iyi olur

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.08.2018

    Olumsuz yönleri: Kombi kapağı yamulmuş geldi kapak gönderin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2018
    "Satıcı İlgisiz"

    Olumlu yönleri: Ürün güzel beklendiği gibi Olumsuz yönleri: Satıcı ürün için yanlış fatura kesti, bu nedenle maddi kayıp yaşadık

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Baymak Lambert LX-24FI 21300 Kcal/H Hermetik Konvansiyonel Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Baymak Lambert LX-24FI 21300 Kcal/H Hermetik Konvansiyonel Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat