Frisby FHP-960GW Gri Kulaklık Yorumları

Frisby FHP-960GW Gri Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2017
    Bir Yıldız

    Ne bas ne tiz var kocaman bir kulaklik kafaya kocama geliyor onermiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2016
    güzel

    üründe büyük ihtimal üretimden kaynaklı iki tarafındada yüzeysel çatlaklar var onun dışında ses kalitesi gerçekten çok iyi malzeme kaliteside fiyatına göre üst düzey

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2016
    Guzel & Ucuz

    Dış görünüşü çok güzel katlanabilirligi guzel bir özellik kablonun ucunda tek giris var bilgisayarinizda kulaklik ve mikrofon girisi ayriysa tavsiye etmem ama telefon icin guzel. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    Eğri oturup doğru konuşalım.

    Ürün şekil ve dış görünüş olarak güzel. Dikkat çekici ve dizayn olarak hoş bir yapısı var. Ses kalitesi acısından bakarsak eğer; yüksek ve tiz seslerde düşük performans sergileyen bir yapıda. "Close back" diye tabir edilen bu tarz kulaklıklar, zaten yapıları sebebiyle de bas ve alçak tonlarda tok ve kapalı bir ses çıkışı sağlıyor. Son olarak, rock ve metal dinleyicisi olanlara tavsiye etmediğim lakin fiyat/performans ölçüsünde olumlu bulduğum bir kulaklık diyebilirim. Eğer verebilseydim 3,5 yıldız verirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2016
    başarılı ürün

    Ürün gerçekten fiyatına göre başarılı. Çok fazla beklentide olmamak lazım. Yüksek seste biraz bozulma oluyor. Çok fazla paraya gerek pc başında çalışırken müzik dinliyim yeter diyorsanız yeterli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    kullanışlı , kargo hizli

    Kargo çok hızlı, ürün de fiyatına göre başarılı. Çok mükemmel ses beklemeyin. Tavsiye ederim.ogluma karne hediyesi. Teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2016
    Mutlaka okuyun!!

    Ürün elime ulasti.kargo sandigimdanda daha hizli cikti.kulakliga gelirsek,kulaklik guzel fakat kulak yastik yerleri oynuyor .oynamasa belki daha guzel olabilirdi.onun dışında bas ve ses kalitesi gayet guzel pisman olmassiniz yani..hepsi burada ailesine tesekkurler!!

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2015

    güzel ürün sorunsuz alışveriş

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2015
    Başarılı

    Kargo çok hızlı, ürün de fiyatına göre başarılı. Çok mükemmel ses beklemeyin. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2015
    Başarılı

    Fiyatına göre başarılı bir ürün; ses kalitesi iyi ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2015
    Küçük..

    Herşeyi iyi güzelde biraz küçük, kulakları hafif baskılıyor. Gerçi bu fiyata bu kalite, tebrik ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2015
    Mükemmel

    2 gün önce sipariş verdim. Daha dün elime ulaştı gerçekten mükemmel bir ürün kulağımdan hiç çıkarmak bile istemiyorum adeta..Alacak olan arkadaşlar hiç düşünmeden alsınlar bence..çünkü hiç pişman olmayacaklar..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2015
    Teşekkürler

    hepsiburadadan yıllardır alışveriş yapıyorum ve her aldığım üründen sonra güvenim daha da artıyor teşekkürler hem aldığım ürün için hemde verilen hizmet için

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2015
    Uygun fiyat, iyi ses kalitesi ;)

    Kulaklığı kardeşim için almıştım.Ne de olsa iki gün sonra bozacak diye daha iyi bir kulaklık almadım. Beklentilerim düşüktü fakat ürünün bu fiyata göre ses kalitesi gayet iyi ;) Bass kalitesi de gayet iyi bence uygun fiyata çok iyi bir kulaklık öneririm ;) Teşekkürler HP ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2015
    güvenilir satıcı

    Urunun ses kalitesi bir harika diger headset lerdeki gibi başınızı sıkan bir yapisida yok kullanimi cok rahat fiyatida cabasi :-)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2014
    Ses Mükemmel

    Arkadaşlar ürün 1 saat önce elime geçti. Konyada oturuyorum ve bir günde geldi. Çok hızlı gönderim. Ürüne gelince yemin ederim geldiğinden beri kafamda hiç çıkarasım gelmiyo resmen yapıştı :) ses kalitesi bilgisayarda takılıyken mükemmel gayet tatmin edici. Professyonel ürünleri aratmıyor diyebilirim. Herkese tavsiye ederim. tam bir fiyat performans ürünü. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. ben beyaz gri olanını aldım gayet şık. telefonda da eğer cihazınız iyise gayet iyi ses veriyor. Teşekkürler site ailesi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FHP-960GW Gri Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FHP-960GW Gri Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat