BlackBerry Priv 32 GB 5.4 İnç 18 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

BlackBerry Priv 32 GB 5.4 İnç 18 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(144 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    KÖTÜ

    TELEFONU ALALI 1 SENEDEN FAZLA OLDU İLK ZAMANLAR HOŞUMA GİTMİŞTİ FAKAT GERÇEKTEN HÜSRAN YAPAMAMIŞLAR OLMAMIŞ TASARIM GÜZEL ONUN DIŞINDA KULLANIŞSIZ. YAVAŞ VE GERÇEKTEN ÇOK ISINIYOR DONMA KASMA ÇOK OLUYOR SİNİR BOZACAK KADAR. BİR DİĞER SORUN GÜNCELLEME GELMİYOR YANİ BLACBERRY UNUTMUŞ BU TELEFONU SÖYLEYİM SİZE PARANIZA YAZIK ETMEYİN. BUNUN YERİNE İKİNCİ EL İPHONE ALIN 5S DAHA KULLANIŞLI.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Isınma problemi

    Telefonun görüntüsü tasarımı şıklığı Mükemmel. Daha şık bir telefon görmedim. Kamera ve video çekimi de çok güzel. 32 gb hafızası da yeterli. Fakat diğer yönleri pek iç açıcı değil. Video çekerken dahi telefon aşırı derece de ısınıyor. Oyun oynamayı aklınızdan bile geçirmeyin zaten. Android güncellemesi almıyor. Bu konuda blackberryde açıklamayla bunu teyit etti. Klavye ye gelince bence artık gereksiz. 2015 yılına ait bir telefon olarak günümüzde de idare eder. Fiyat performans karşılaştırmasıyla 10 üzerinden 7,5 puan veriyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güncelleme sorunu

    Zamanında göndermiş olduğunuz ürün için teşekkürler. Öncelikle mükemmel bir ürün ve mükemmel bir satıcısınız. Telefon ile ilgili bir tek sorun yaşadım ve oda şu güncelleyemiyorum (doğrulama sorunu) diyor tekrar deneyin diyor play hizmetlerin güncellemelerini kaldırıp yeniden güncellemeyi denedim ama yinede işe yaramadı mükemmel bir satıcı olarak yardımda bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAĞLAM CİHAZ

    Hala inanamıyorum 4. kattan betona düştü hala çalışıyo. ekranı ve dokunmatiği de çalışıyo İnanılmaz. Bu kadar sağlam bir cihaz hayatım boyunca görmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MÜKEMMEL

    TAM BİR KLASİK..MÜKEMMEL

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu zamana kadar aldığım en güzel telefon (kişiden kişiye değişir)

    Telefonum 3 gün içerisinde geldi, çok güzel bir telefon.Tasarım olarak son derece güzel ve "kızaklı" bir telefon.Donanım olarak gayet yeterli bir sistemi var.Kamerası çok başarılı.En önemlisi arayüzü yani işletim sistemini çok başarılı buldum.Günlük kullanım için yeterli bir yapısı var.Bu fiyata böyle tasarımı olan bir telefonu hepsiburada güvencesi ile sahip olmanızı tavsiye ederim.Merak edenler youtubedan türkçe kutu açım videolarını izleyebilirler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) igrenç

    Olumsuz yönleri: Megafonu çalışmıyor karşı tarafa ses gitmiyor kendi kendine uçak moduna giriyor kısacası iğrenç durumda

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2019
    Destek yok....

    Telefon çok güzel kullanımı gayet güzel. Ama telefonu kaybettiğiniz zaman destek alabileceğiniz hiçbir yer yok.3 gün önce kaybettim ama bu konu da yardım alabileceğiniz hiçbir yer yok.bence almayın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2019
    Kalite

    Diğer markaların amiral gemileri dışındaki birçok telefonunu elinize aldığınızda kaliteden yoksun olduğunu görürsünüz. Privi elinize aldığınızda kalitesini hissedeceksiniz. Bence mükemmel bir cihaz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.12.2018

    Telefonumu başta çok severek aldım ancak sürekli kasmaları en basit uygulamalarda bile donması sürekli ısınması. Tek kelime ile baş belası. Asla tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    Bir Yıldız

    Çok ısınıyo belirli bir süreden sonra pili hızlı bitiyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2018
    yorumlara aldanmayın

    yorumları okuduğum zaman acaba spot ürün mü diye düşündüm şu fiyatta piyasanın en kalite kokan ürünü budur arkadaşlar herşeyi ile orijinal ürün kamerası muazzam bu fiyata dandik bir ürün almaktansa alın senelerce kullanın markayı karalama kampanyası yapan yorumlara aldanmayın umarım priv 2 cıkar onuda alırız ilerde

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2018
    Çok kaliteli ama,

    Telefon gerçekten tasarım olarak çok güzel. Benim tlf kızakla gövde arasında boşluk çıkmadı. Şanslıyım galiba. Ses görüntü harika. Müzik dinlemeyi seviyorsanız elinizden düşmeyecek. Benim telde ne ölü piksel oluştu nede en küçük bi sıkıntı. Ama Bu telefona bu işlemci yakışmadı zira ısınma problemi var. snapdragon un bu serisi gerçekten fiyasko. telefonda exynos işlemci olsa bu tlf en az 3000 eder. Ama üzgünüm maalesef durum bu. Tlf da oyun oynayamazsınız. Uygulama seçiyor beğenmediğine alerji gösteriyor.Karar sizin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 31.10.2018

    Oyun oynayacaklar almasın. Ses ve görüntü mükemmel. Kulaklıkla süper müzik ziyafeti. Kamera idare eder. Tasarım çok havalı ama uygulamalara alerjisi var haberiniz olsun. Ben 999 TL kaptım bi tane.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2018
    TÜM GERÇEKLER ALMADAN ÖNCE KESİN OKUYUN LÜTFEN !!!!

    @ Cihaz elinize aldığınızda hemen kırılıp bozulacakmış gibi his veriyor. @ Kutudan çıkardıktan sonra ekranın otomatik aydınlatmasını kapatın yoksa telefonun ekranı çok kötü duruyor. @ Kullanımdan sadece iki saat sonra ekranda ölü piksel oluştu daha google hesabımı bile açmamıştım. @ Ön kamera internet kafe web camı gibi çok kötü. @ Arka kamerada çok iyi sayılmaz ama yineden iş görür. @ Kendi arayüzünden tonla kullanmayacağınız uygulamalar var bunları ayarlardan dissable yaparak cihazın kasmasını biraz azalta bilirsiniz. @ Kendi launcheride çok kasıyor. Onun yerine nova launcher prime yükleyin kendinize göre özelleştirin böylece daha az kasar. @ Cihazda hareketli parça olması cşhazın elde fazla kurcalama bozulurum hissi vermesine neden oluyor. @ Cihaz Android 7 yi alması gerekirken android 6 da kalmış zaten kutudan android 5 ile çıkıyor. @ Snapdragon 808 günümüze ait olmadığını her saniye hissettiriyor. zira çok ısınıyor ve kasıyor. @ Sanırım benim cihazın ekranı sorunlu çünkü ekranın üzerinden sanki perde varmış gibi bir görünüm var. @ Çok uzatmadan ben derim ki . Ben aldım siz ALMAYIN. Onun yerine bu fiyata xiaomi mi a2 lite veya bu fiyata olan bir cihaz alın. Tamam tasarım falan güzel ama iş bir noktadan sonra tasarımdan çıkıp işlevsellik oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2018
    suan kullanıyorum alev alev ısınıyor

    telefon la kışın üşümemek için kullanabileceğiniz telefon okadar cok ısırıyor bazen yanıcak gıbı hissediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2018
    BLACKBERRY PRİV

    ARKADAŞ BİR KULLANİCİ OLARAK SOYLUYORUM TELEFONA DİYECEĞİM BİR SEY YOK KASMA DONMA OLABİLİR AMA MEDCELL TEKNİK SERVİS KALİTELİ HİZMET SUNMUYOR CİHAZİN SAG KOSESİNDE YUKARDAN ASAGİYA DOĞRU PİKSEL CİZGİLER OLUSTU SERVİS 800 TL FİYAT İSTEDİ... BENCE ALACAGİNİZ TELEFON DUSUNDUGUNUZ CİHAZİN HANGİ KURUM ALTİNDA GARANTİ OLDUGUDA ONEMLİ

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.10.2018

    Kullandığım en güzel telefon aslında telefondan çok pc gibi cep pc si klavyeden dolayı mükemmel yazım deneyimi veriyor karizmatik ve en sık telefon blackberry nin yazılım desteğini kesmesi bence bu cihaz için terbiyesizlik olmuş bu cihaz yeni donanım ve yani yazılımla aynı şekilde çıksa yine alırım zira tek düze telefon değil sadece üreten firma güzel üretmiş ama en cokl satan cihaza desteği kesmiş madem destek vermeyeceksin neden üretim yapıyorsun anlam vermek zor

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2018
    Güncelleme sorunu

    Zamanında göndermiş olduğunuz ürün için teşekkürler. Öncelikle mükemmel bir ürün ve mükemmel bir satıcısınız. Telefon ile ilgili bir tek sorun yaşadım ve oda şu güncelleyemiyorum (doğrulama sorunu) diyor tekrar deneyin diyor play hizmetlerin güncellemelerini kaldırıp yeniden güncellemeyi denedim ama yinede işe yaramadı mükemmel bir satıcı olarak yardımda bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.08.2018

    Cevap veren olsa cok sevinirim bende privv kullaniyorum isinmada var . Ama cok kasilma olmaya başladi. Donmalar başladi ne talmami tavsiye efersinis şimdiden tşk ler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BlackBerry Priv 32 GB 5.4 İnç 18 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BlackBerry Priv 32 GB 5.4 İnç 18 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat