BlackBerry DTEK50 16GB Siyah Yorumları

BlackBerry DTEK50 16GB Siyah yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    Alınası Telefon

    Bazı ufak sıkıntılara rağmen, çekinmeden satın alınabilecek bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Üç Yıldız

    Ara yüzü çok kötü..Blackberry nin android konusunda çok çalışması lazım..galeri yok özel kendine ait müzik çaları yok...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    işte,

    snapdragon 617 , geçmiş olsun. steroses son zamanlarının en iyisi,

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2017
    Stil çok güzel,hafif ve görünümü kaliteli.

    Stil çok güzel,hafif ve görünümü kaliteli. Beklentileri karşılıyor, Şarj normal uzun ömürlü olursa çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2017
    Yazılım Mükemmel Hafif İnce ve Radyolu

    Telefonun en can alıcı noktası başarılı yazılımı. icloud ya da diğer tüm platformalardan otomatik senkronizasyon ile kişilerinizi ve takvimlerinizi alıyor. Tüm iletiler whatsapp ve facebook messenger da dahil tek bir platformda. Bu büyük kolaylık. Son derece ince, radyosu var. 3GB RAM yazılım ile birleşince son derece hızlı. Diğer telefonlara kıyasla en iyi performans, kullanım kolaylığı ve de etkileyici tasarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2017
    DTEK50

    Blackberry kalitesI ve teknolojisI bu fIyata gayet uygun. Ben 5 yıldır blackberry kullanıyorum gayet memnunum. Dikkat kullanırsanız vazgeçemezsiniz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    Blackberry

    Gayet şık ve kaliteli bir telefon herkese tavsiye ederim. Fiyat performans oranı çok iyi, diger akıllı telefonlar blackberry'nin yanında biraz akılsız kalıyor. Deneyin pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    Beş Yıldız

    Blackbery kalitesi ile gerçek bir akıllı telefon.Hub zaten hiç bir telefonda olmayan müthiş bir program, tüm mailler,whatsapp,facebook ve diğer programları bir yerde toplama özelliği ile.Ayrıca Blackberry Türkçe klavye ile apayrı bir klavye deneyimi sunuyor. Blackberry kulandıktan sonra iphone ve diğer android tabanlı telefonların hiç bir işe yaramadığını göreceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    fiyat performans ürünü

    64bit Snapdragon 617 işlemci ve adreno 405 grafik kartı ve 3 gb ram var. tam bir orta sınıf telefon. boyutları ve kalınlığı ideal. online hızı 3 kat artıran Wi-Fi ac kanalı var. hafızası da 16 yerine 32 gb olsaydı daha iyi olurdu. Alcatel markasını satın alan Çinli TCL nin Idol 4 ile benzer özelliklerde ürettiği bir telefon Blackberry DTEK50 . DTEK uygulaması, ürünü ciddi halde güvenli hale getirmiş. bu ürünü ilk çıkar çıkmaz tüm Türkiye ile buluşturan ise tabiki Hepsiburada. SAR değerleri (ABD); baş:1.19w/kg. vücut:0.83 w/kg.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    İki Yıldız

    kameralar kötü, bataryası çok yavaş doluyor,

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2016
    Blackberry

    blackberry hub olayi muthis android ile mukemmel Bir Telefon olmus, Alan pisman olmaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BlackBerry DTEK50 16GB Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BlackBerry DTEK50 16GB Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat