Creative EP-630 Kulaklık Yorumları

Creative EP-630 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(563 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2017
    On numara

    Kulaklığı kralı sağlamlığı olsun ses kalitesi olsun 1 sene yakın oldu her yönüyle mükemmel ama kaybettim .

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2017
    ses

    ses kalitesi çok güzel, gerçekten her tür müzikte tatmin edici bir hassasiyeti var.

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2017
    bulamadığımı buldum

    eskiden kullandığım ama daha sonra satan yer bulamadığım için alamadığım kulakligi burda buldu teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Kötü.

    ses kalitesi iyi değil bas hiç iyi değil özellikle yüksek seslerde kulak tırmalıyor almayı düşünenlere tavsiyem başka alternatiflere yönelin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2016
    Beş Yıldız

    Dış ortam seslerini tamamen engelliyor. Kulak içi boyutlarına bağlı olarak seçebileceğiniz 3 farklı kulaklık başlığıyla beraber geliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2016
    İstedğimi aldım

    telefon orijinal kulaklıkları ve birçok farklı kulaklık denedim. fiyatı biraz pahalı gibi gördüğümden almamıştım ama bu kulaklığın verdiği sesi dinleyene kadar 5 -6 tane kulaklık değiştirmişimdir. gerçekten ses net ve tiz-bass en hoş duyulanından

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2016
    GERCEKTEN BU FIYATA SUPER BIR URUN

    GERCEKTEN BU FIYATA SUPER BIR URUN

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2016
    efsane

    mağaza süper hızlı kulaklık orjinal efsane bi kulaklık paketleme süper daha ne olsun böyle satıcılar insana huzur veriyor sağolun

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2016
    Ürün güzel ve orijinal ama kulağa oturmuyor

    Ürün orijinal gayet güzel ancak benim kulaklarıma hiç oturmuyor. Ve dolayısıyla o güzel sesi alamıyorum. Ürün açısından hiç memnun kalmadım paramın boşa gittiğini düşünmekteyim :(

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2016
    önceden bildiğim kulaklıktı...

    kulaklık paranın hakkını veriyor... eğer telefona güzel müzik programı yüklerseniz daha iyi verim alıyorsunuz... yani kulaklıktan verim almanız için program çok önemli arkadaşlar farkı göreceksiniz..... kulağınız sağır olabilir... baslarda yerinde... ses yalıtımıda oldukça çok başarılı ...dışarıdan ses duymuyorsunuz... belli bir zamandan sonra kulağınızı da uyuşturmuyor...

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2016
    hızlı kargo ıyı paketleme tesekkur ederım

    hızlı kargo ıyı paketleme tesekkur ederım

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2016
    Hızlı ve eksiklik gönderim, Orjinal ve eksiksiz.

    Bu fiyata alınabilecek en iyi marka ve model. Zaten kendini ispatlamış bir model tam bir fiyat performans canavarı. bu fiyata muadili olmayan bir model.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2016
    Güzel

    Ürün elime iki günde ulaştı, gayet hızlı oldu. Bir süre kullandıktan sonra yorum yapayım dedim. Kulaklık fiyat aralığına gore gayet başarılı baslar yerli yerinde yalnız tizler azda olsa kulak acıtıyordu. İlk günlerde sibilans sorunu vardı burn-in sürecinden sonra düzelme oldu.Bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum ama Daha önceki kuraklığım Phillips she8500 den çok daha karakterli ve iyi bir kulaklık olduğunu gösterdi.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    Ürün ses kalitesi olarak tatmin edici

    Ses kalitesi dengeli ve güzel. Kafayı yormuyor. Bütün sesleri duyabiliyorsun. Başka bir kulaklıkla karşılaştırınca bayağı fark ediyor. Kulak içi kulaklıklar bana uymuyordu kulak yapımdan dolayı ama bu gayet iyi. Paketlemesi iyiydi. Ama kablosu zayıf, kulaklık bölümüne bağlanan yerde kötü olmuş çok hassas. Dikkatli kullanılmasını öneririm. Sesinin güzel olması bu kötü özellikleri bastırıyor bence. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2016
    Almayın !

    Alacak kişiler sabırlı değilse sakın almasın kargo sinir krizi yaşatabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2016
    Daha iyi nasıl olabilir tahmin edemiyorum

    tüm siteler forumlar amazon heryeri araştırdım. bu fiyata bundan iyisi mümkün değil. istediğiniz kadar araştırın. sennheiser cx300 den de iyi. diğerlerini saymıyorum bile.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2016
    süper

    kulakiçi kulaklık çıktığından beri ben bu kulaklığı kullanıyorum, eskiyor yine bunu alıyorum birine lazım oluyor git bunu al diyorum. fiyatı iyi ses kalitesi iyi ürün sağlam

  • NI1 aracılığıyla, 03.11.2016
    HIZLI SATICI KALİTELİ ÜRÜN

    Fazla konuşmaya gerek yok bu paraya rakibi yok çok araştırdım.

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2016

    gayet güzel tam bir fiyat/performans ürünü

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.10.2016
    Creative EP-630

    Gerçekten şimdiye kadar kullanmış olduğum FP açısından en iyi kulakiçi kulaklıklardan birisi diyebilirim. Baslar Tizler Midler çok dengeli Kalite bakımından da iyi yeter ki özenli kullanın kesinlikle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative EP-630 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative EP-630 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat