Asus UX310UQ-GL399T Laptop - Notebook Yorumları

Asus UX310UQ-GL399T Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim.

    Ürün gayet iyi. özellikle 1.4 kg olması muhteşem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün elime geçeli yaklaşık 1 saat oldu gayet şık ve hoş duruyor diğer yorumlarda belirtildiği gibi ekran 5-10 derece daha arkaya eğilse çok güzel olabilirdi ancak kucakta kullanımda bir sıkıntı yaşamadım ayrıca fan seside bazı durumlarda(uygulama yüklerken vs) duyulabilecek seviyede çıkıyor ancak beni o kadar rahatsız etmedi. Onun dışında bilgisayara mcafee kurulu geliyor hoşuma giden bir ayrıntı oldu bu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Genişletilebilir özellikleri ile yüksek performans/fiyat oranı ve makul kalite seviyesine sahip.

    - Ekran parlaklığı, genel olarak görüntü kalitesi ortalamalarda; daha fazlası bekleyenleri hayal kırıklığına uğratabilir. - Ekranın geriye doğru en fazla gidebildiği açı özellikle alçak bir masaya yerleştirilirse yetersiz kalıyor. - Klavye ve Touch Pad ortalama bir ergonomi ve his sağlıyor. + Genel ağırlık, ağırlık dengesi (elde ekran kapalı ya da açıkken taşımak için) sıkıntısız. + Boş bellek slotuna 16GB ek bellek takarak 24GB toplam belleğe ulaşabildim. (~500TL) + Üzerinde 2,5" 9mm Sata yuvası var. 512GB SSD 'nin yanına 2TB disk sorunsuz ekledim. (~400TL) (Bir yorumda ek depolama olmadığı yazılmış, doğru değil.) + Pil ile kullanım süresi bulunduğu segment ile uyumlu. 2017 Haziran itibariyle 5.000TL seviyesinde bir harcama ile masaüstü bilgisayarıma alternatif (işlemci gücü, ekran kartı, bellek ve disk alanı ile) taşınabilir cihaza ulaşmamı sağladı. Oldukça iyi bir fiyat/performans oranı ile makul seviyede kalite sunduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bu fiyata alınabilecek en güzel bilgisayar bence, performansı harika, ürünü 2. Alışım fakat ilk alışımda kılıfıda içinde veriliyordur bu sefer maalesef kılıfı yoktu. Tek eksiği dokunmatik ekren değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    Dört Yıldız

    Ürünün yorumları aşağı yukarı aynı zaten ama yine de eklemek istediğim şeyler var. Ekran geriye çok gitmiyor evet ama kullanımda olumsuzluk oluşturmadı. Full HD yazmışlar ama Ekran 4k. Fim vs izlemek çok keyifli fakat bazı uygulama arayüzleri bulanık yani ekran uygulama uyumu iyi değil tabiki oyunlar vs sorunsuz. Oyun demişken gta5 720p medium da 60 fps veriyor yani okkalı oyunları oynayabiliyorsunuz ancak çok ısınıyor yani sadece oyun için değil genel manada ısınan ve dolayısıyla fan sesi sürekli yüksek olan bir ürün. Öyle macbooklar gibi sessizlik beklemeyin hatta çoğu emsallerinden sesli çalışıyor. Oyun da oynarım derseniz yanına sepete bir de soğutucu fan eklemeden almayın yoksa oyun oynayamazsınız. Pil ömrü iyi 1 günü çıkartıyor. Ses sistemi harman kardon ama öyle muazzam birşey beklemeyin hatta olmasa da olurmuş dersiniz. Metal kasa olması ve klavye/mause kalitesi kesinlikle premium hissettiriyor ki 4000tl verince bu gayet doğal. Benim tercih sebebim 512gb ssd ve i7 ile 940mx donanımı oldu. Fan sesini ve ısınmayı kenara bırakırsak gayet güzel bir pc tabiki bu paralara 15inc daha donanımlı daha sorunsuz şeyler var ama 13 ınç olanlar arasında f/p ürünü. İçinden taşıma kılıfı da çıkıyor ancak çok ince bir pc değil yine macbooklara göre çok kalın ama daha çok giriş/çıkışa sahip üstelik ethernet ve vga kabloları da kutuya dahil.

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2017
    mükemmel

    bu özellikler bu fiyata, kesinlikle rakipsiz bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2017

    Tam olarak incelememekle beraber. güzel bir ürünü uygun bir fiyata almanın mutluluğunu yaşıyorum. Özellikle de bazı klavyede F1/F1/F3... tuşları ancak Fn tuşuna basılırsa etkin oluyor ve bu standard kullanım alışkanlıkları açısından sıkıntı yaratıyordu. Ama bu klavye de öyle bir sıkıntı yok. Fn tuşuna sadece extra fonksiyonlar lazım olduğunda basıyorsun. bu da desktop klavyeki rahatlığı sağlıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2017

    ürün gayet guzel, ve özelliklerine gore gayet fiyatı da iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2017
    Zenbook kalitesi

    Ürün gayet başaralı. Eksik yanlarını sadece amacının dışında kullanırsan görebilirsin. gta 5 bile rahatça elini koyduğun yer ısınmadan oynayabilirsin. Sadece ekran biraz daha arkaya yatabilseydi daha iyi olabilirdi. Elektriklenme aynen oluyor ama çok aşırı değil.

  • NI1 aracılığıyla, 01.08.2017
    güzel ürün

    güzel ürüngüzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2017
    Uygun, başarılı

    İnternet alışverişine güvenmemenin aksine, piyasaya göre çok daha uygun fiyat karşılığında çok iyi bir ürün sağlanıyor. Paketleme ve bilgisayar gayet güzel. Şuana kadar bir sorun çıkmadı, umarım bundan sonra da çıkmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2017
    Güçlü bir ultrabook

    Ürünün artıları: - gerçekten çok hafif ve taşınması çok kolay - malzeme kalitesi çok iyi - klavye ve mousepad rahat ve kullanışlı - hafifliğine rağmen çok hızlı ve güçlü - 8 saat üzeri pil ömrü - harici nvidia ekran kartı eksileri: - ekran parlaklığı ortalama düzeyde - ekranın arkaya doğru hareket kabiliyeti yetersiz - başka bir yorumda da gördüğüm şarj olurken dokununca elektriklenme yapma sorunu bende de var, sanırım kronik bir sorun

  • NI1 aracılığıyla, 24.07.2017
    Ünce hafif ve şık

    oldukça ince hafif ve şık, sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz cinsten. Pil ömrü 8 saat kadar gösteriyor. Web tasarım, programlama, fotoğrafçılık, ps vb ofis işleriyle uğraşıyorsanız kaçırmayın derim. Aynı özelliklerdeki macbooka 11 bin tl vereceğinize Asus'un kalite ve işçiliğinden yararlanmakta fayda var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2017
    Beş Yıldız

    Parmak izi kalmasa üzerinde daha iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2017
    Mükemmel

    Çok hızlı bir bilgisayar ki özellikle yavaşlıktan bıkkınlık gelen arkadaşlar için kaçırılmaması gereken bir ürün. Hızını büyük ölçüde borçlu olduğu 512 GB'lık SSD'si depolama için de oldukça yeterli. Çünkü ürün ek bir HDD depolamaya sahip değil. Ekranın boyut ve teknolojisi konusunda tereddüt yaşayan arkadaşlar var ise, aynı tereddüt bende de vardı ama ürün elime ulaşınca bu tereddütten eser kalmadı. 7. nesil i7 işlemci de son sürüm bir i7 kullanmanın hoşnutluğunu sağlıyor. Bu boyutlarda (13.3") ve yüksek performanslı bir şey arıyorsanız bu ürün oldukça ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    guzel bir urun

    urunu yaklasik 3 gundur kullaniyorum. hizli ve tasarimi hos. tek olumsuz yonu faninin fazla ses yapiyor olusu. bunun haricinde henuz bir olumsuzlukla karsilasmadim. oyun pek sevmem, fakat pes 13u orta kalitede oynadiginizda pc bi sure sonra isinarak acayip bir fan gurultusu yapabiliyor, oyun icin uygun degil yani. ofis programlari, istatistik programlari kullanimi icin gayet ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2017
    Süperrrr

    Hem şık hem hızlı 10 numara notebook herkese tavsiye ederim KDV indirimi vardı 3750 tl aldım çok iyi fiyat aynı gün hızlı kargo teşekürler hepsiburada

  • Teknosa aracılığıyla, 26.05.2017

    harika hızlı güçlü hafif

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2017
    Güzel ürünler.. Mükemmel müşteri diyaloğu

    güzel ürünler hızlı gönderi, çok iyi bir mağaza herkese tavsiye ediyorum. Asus buradan alınır , ürün çok performanslı

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    HARIKA

    Isyeri bilgisayarim cok yavas,internet surekli kopuyor,evdeki de cok yavasti.Isyerine goturuyorum.0900/1700 mesaim icinde en fazla 3 saat kullanmiyirum.2 gun sarj gidiyor (oyun,video ,fikm vs yok..) .Hic isinmadi.Internet gifince cep telinden bagkaniyorum,gayet hizli.Vatan'dan 4400e aldigimda burada 4098 idi..simdi fiyati 4500 ustu..keske ocak ayi kamoantalarindan yararlanabilseydim.Cihaz gercekten cok guzel,cok hafif ve kyllanimi rahat.Sadece tuslarda problem yasiyirum,daha igrenemedim:(

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus UX310UQ-GL399T Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus UX310UQ-GL399T Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat