HP 250 G5 X0Q11ES Intel Core i5 4 GB Ram 500 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

HP 250 G5 X0Q11ES Intel Core i5 4 GB Ram 500 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.10.2020

    Aldığım günden beri, sürekli donma problemi yaşıyorum. Sürekli bilgisayar kullanan birisi değilim. O yüzden güncellemeyle geçer windows 10 kaynaklıdır diye düşünmüştüm. Ama güncellemeden sonra atıyorum bir gün çok normal ve hızlı iken sonraki günler sürekli kasıyor. Kullandığım en yavaş bilgisayar. Touchpadin de tuşlarına çok sert basmazsan çalışmıyor. Kesinlikle tavsiye etmem. Forumlarda da benimle birebir aynı sorunu yaşayan insanlar varmış. Hp'den uzak durun. Hp pişmanlıktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    Giriş düzey bir laptop ama hakkını veriyor

    Ben bu laptopu alalı neredeyse 7 ay oldu ve her şeyinden çok memnunum hiç bir olumsuz yönünü görmedim. Bu ürünü değerlendirmem gerekirse tek eksisinin arka kapağının çok zor açılması olduğunu söyleyebilirim (Ben hiç açmadım videolarda gördüm) ama şöyle bir arka kapağını incelediğimde bayağı kalın ve zor açılacak bir kapak olduğu anlaşılıyor. Onun dışında tüm ayarlarını mükemmel bir şekilde ayarladığım zaman (Olabileceğin en iyisi) GTA V 'i kısmen yüksek ayarlarda ortalama 35 - 37 fps civarında oynatıyor (Şu ana kadar maksimum 41 fps gördüm). Bu bilgisayar mükemmel bir standart iş bilgisayarı olarak tasarlanmış ki zaten workgroup olarak geçiyor. Genel anlamda giriş seviyesi bir oyun bilgisayarı diyebilirim. Bu bilgisayar hakkında bir kaç püf nokta vereyim; 1) Eğer windows 10 kurarasanız kesinlikle UEFI kurun. Çünkü tam performans o zaman veriyor. 2) HDD si berbat bu yüzden sanal bellek ayırmayın, RAM upgrade edin (Eğer ileride başka pc almıcaksanız). 3) Temel 3D çizim uygulamaları ve office uygulamalarında hafif kasma yapıyor grafik isteyen ayrıntılar eklenince bu yüzden haftada 1 sürücüleri birleştirin. 4) Bu bilgisayar bir çok portu ile harika mobilize olabiliyor. Tak çalıştırda mükemmel. 5) Fanı berbat soğutmuyor sadece havayı dağıtıyor, ek soğutma alabilirsiniz oyunlarda %5 fps arttırır. 6) Pc yüzeyi çok toz tutuyor bu çok büyük bir eksi. Akşam temizlemeden taşıyamıyorsunuz açtığınız gibi tozlar uçuşuyor. 7) PC kargo ile çok kısa sürede geliyor. 8) Kamerası o kadar berbat ki 0.8 mp miydi neydi. Skype falan tost ekmeği gibi gösteriyor sizi. 9) CD-ROM okuma yazma hızı berbat. 10) Şarz kablosu soldan takıldığı için fan dışarı hava üfleyemiyor. 11) Klavyesi güzel ama pc yi çok zorlarsanız tuşlar bükülmeye/esnemeye başlıyor. Yinede bu bilgisayar eğer kullanmasını bilirseniz bir Gaming pc olarak ideal, iş bilgisayarı için süper olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2017
    Beş Yıldız

    Bu kadar kısa sürede kargo ile gerçekten işinize olan ciddiyetiniz anlaşılabiliyor. Teşekkürler TEKNOZEY...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2017
    Beş Yıldız

    Ürün tam beklediğimiz gibi kargoda sıkıntı çıkmaması için kendi karton kutusu dışında harici bir kutunun içine daha yerleştirilmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2017
    Dört Yıldız

    Ürünü iki haftadır kullanıyorum.Şimdiye kadar ki gözlemlerim bunlar; -FreeDOS olarak gelmekte.İlk defa FreeDOS'a Win10 yüklemiş birisi olarak süreç gayet rahat geçti.Nasıl yaparım,ederim diye düşünmeyin.Youtube'da Technopat sayfası en ince detayına kadar açıklıyor her şeyi. -Kapak kalitesi kötü, baskı uyguladığınızda içeri göçme durumu var yani esnek ve eklemem gerekir ki parmak izi çok belli oluyor. -Ses kalitesi kötü ama çıkış gücü iyi.Kulaklık yada harici hoparlör kullanmanızı tavsiye ederim. -Ekran kalitesini şahsen beğenmedim ama çok kötü değil. -7. nesil i5 sizi yanıltmasın, aman aman bir performans beklemeyin bu yüzden.Lakin CS:GO gayet akmakta.GTA 5 nasıl diye sorarsanız ben oynamadım ama bilgisayarın incelemesini yapan başka bir arkadaş Youtube'da videosunu yayınlamış ve ufak kasılmalar mevcut. -Klavye kalitesi ortalama, touchpad kalitesi berbat.Çerçevedeki malzemenin aynısıyla yapılmış diyebilirim.Sürekli touchpad kullanmanızı tavsiye etmem, bir mouse şart. -Açılış süresi bende ortalama 30 sn falan. *Bu rakam bilgisayarın doluluğuna, başlangıçta otomatik açılan programların yoğunluğuna göre değişebilir. - HP'lerin tipik ısınma sorunu bu cihazda yok.Ayrıca oldukça sessiz (2/10) Sadece oyun oynadığınızda bu ses biraz artıyor (5/10) Esas soruya gelelim "Bu bilgisayar alınır mı?" Eğer iş,internet,film(HDMI ile TV bağlantısı tavsiyemdir) ekseninde dönecekseniz evet tavsiye ederim.Hayır ben performans istiyorum aranje yapacağım,oyun oynayacağım derseniz tavsiye etmem. *Malzeme kalitesini bir kenara atıp sadece performans açısından değerlendirirsek cihaz fiyat/performans olayının hakkını vermekte.Daha fazlasını isteyenler üstüne bir bu kadar daha eklemeli çünkü bu aralıktaki bilgisayarlarda sadece malzeme kalitesi artış göstermekte,performans hemen hemen aynı olur.

  • NI1 aracılığıyla, 10.06.2017
    Güzel ürün

    Bu özelliklere göre fiyatı gayet uygun. Ben ayrıca 8 gb ram ve 256 gb ssd disk alıp makineye taktırdım. Satıcı bu konuda yardımcı oldu sağolsun.

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2017
    bu fiyata başka bir yerde yok

    bu fiyata bu donanımı bulmak imkansız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2017
    Üç Yıldız

    Urun guzel gayet saglikli sadece kasasi basit

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2017
    notebook gayet kullanışlı

    selamun aleyküm, daha önce lenova pc deneyimim olmuştu özelliklerine göre piyasdaki diğer pc lerden ucuz olduğu için hp yi seçtim. gayet 10 numara, hızlı, ısınma sorunu olmayan (1 haftadır neredeyse full açık olmasına rağmen daha denk gelmedim) freedos olduğu için kurulumun vakit aldığı bir pc bu fiyatlara bu özellikte bir pc alacaksanız kaçırmayın derim.. hepsiburada ya yakışmayan kargo hızı (kargom 3. gün teslim edildi) bunuda belirteyim..

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2017

    Fredoss aldığım ürüne 3 bilgisayarcı gezmeme rağmen proğram yüklenemedi. Bilgisayarcılar laptop da donanımsal hata var diyor. Aldığım mağazaya 2 defa gitti geldi fakat mağaza yetkilisi bilgisayarda sorun yok diyor. Bakalım ne olacak bu işin sonu sabırla bekliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2017
    seçici

    mükemmel kullanışlı ideal bir bilgisayar. fırsatı kaçırmayın....

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    İyi

    Bilgisayar fiyatına göre çok iyi. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2017
    piyasaya göre 300 tl ucuz.

    Tek yıldızı dış kaplamasından kırdım

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2017
    kaliteli ürün

    kalitesini ispat etmiş marka bu fiyata alınabilecek tek ürün

  • NI1 aracılığıyla, 27.04.2017
    hızlı gönderi

    fiyatına göre çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2017
    Fiyat/Performans iyi

    Ürün fiyatına göre gayet başarılı, donanımları yüksek, malzeme kalitesi ise düşük tercih edilmiş. Bunun pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. Büyük markalar orta ve üst ürünlerini satabilmek için kasti olarak düşük fiyatlı ürünlerde kötü malzeme kullanıyorlar.Touchpad kullananlar sorun yaşayabilir, ben mouse kullandığım için sıkıntım yok. Ürün freedos geliyor, işletim sistemini siz kurmalısınız. Ben windows 10 yükledim. Bütün donanımları tanımıyor. Hp'nin sitesine girip yonga seti sürücülerini yükleyin. Enerji tasarrufu için onboard ve paylaşımsız ekran kartı var. Onboard intel ekran kartı driverını önce yükleyin. Bunu yüklemeden AMD driverını yüklerseniz sistem ekran kartını tanımıyor. Bir yıldızı malzemeden kırdım, bunu önemsemeyenlere ürünü tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.04.2017
    pismanlik

    urunu aldigima bin pisman oldum bilsem bu kadar pra verip almzdm

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2017
    harika

    Evet çok güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    Bu fiyata kelepir

    Pc bugün elime ulaştı. kasa ucuz bir hpden beklediğimden daha kaliteli. Bu devirde hala optik sürücü ile verilmesi garip ama bu sektörün daha devam ettirdiği bir inadı. Hp support asistant'ı kurdum driverları kendi kendi kendine kurdu. Ben sisteme ssd takmayı düşünüyordum ancak arka kapak komple bir bütün halinde. Hp yi arayıp sorduğumda açabilirsiniz kasayı zarar vermeden sorun yok garantiden çıkmaz dediler ama açıkçası ben sökmek istemedim durduk yere. Kolay açılacak bir kapak değil youtube'dan videolarını bulabilirsiniz. Dvd sürücünün kasanın tam ortasında ki vidayı sökünce çıkıyor olması çok güzel muhtemelen bi disk kutusu alıp ssd'yi ordan takacağım. autocad 2017'yi kurarken w10' %65 şarj ile 3 saat kaldı diyor bence muazzam. Ayrıca hiç mi hiç ısınmıyor. Setuplar sırasında 3ghz'de %30 yükteyken 40 dereceyi geçmiyor sıcaklığı. Tek eksisi donanım eklemek için riskli bir kapak sökme işlemi gerekmesi. Onun dışında pc kelepir.

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2017
    sorunsuz hızlı hizmet

    türkiyedeki en iyi fiyatla satılıyor ,

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 250 G5 X0Q11ES Intel Core i5 4 GB Ram 500 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 250 G5 X0Q11ES Intel Core i5 4 GB Ram 500 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat