Dell Inspiron 15 3567-FHDB06W41C Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB 2 GB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Dell Inspiron 15 3567-FHDB06W41C Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB 2 GB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bilgisayarın Yavaşlığını Gidermek İçin İpucu

    Diğer müşterilerin dediği gibi bilgisayar çok yavaş... Ama bu sadece ilk başta geçerlidir. Aşağıda yazılı adımları uygulayın. Sonrasında cıhaz pil tasarufunda dahi düzgün çalışmaya başlıyor. 1.Windows 10'u güncelleyin 2.Advanced SystemCare uygulamasını kurun 3.Kurduğunuz uygulamanın "Alet Çantası" sekmesine tıklayın 4.IObit Uninstaller, Driver Booster ve Smart Defrag uygulamalarını bulunduğunuz sekmeden kurun. 5.IObit Uninstaller uygulaması ile McAfee uygulamasını kaldırın, sonrasında çıkan ekranda "dosyaları öğüt" gibi bir seçeneği seçin ve işlemi tamamlayın. 6.Driver Booster uygulamasını açın ve bu uygulamayayla sürücüleri güncelleyin ve bilgisayarı yeniden başlatın. 7.Smart Defrag uygulamasıyla da "akıllı birleştir" düğmesinin yanındaki okta "Birleştir ve Eniyile" ' yi seçin (ve bu işlem sırasında başka bir şey yapmayın!). 8.Son olarak Bilgisayarım'ı açın ana harddiske sağ tıklayıp "Özellükleri" seçin. Çıkan ekranda "araçlar" sekmesinde "En iyi duruma getir" düğmesine tıklayın. Çıkan ekranda da "En İyi Duruma Getir" düğmesine basın (ve işlem sırasında başka birşey yapmayın!). İşte ben bu işlemleri yaptıktan sonra büyük bir fark elde ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2019
    Beş Yıldız

    Bu bilgisayarı çok uyguna aldım. Resimlerde gövdesi çok kalınmış gibi görünüyor. Ama gayet inçe ve şık. Ayrıca Windows 10 yüklü geliyor. Bu nedenle hemen kullanıma hazır. Güncellemeleri yaptıktan sonra hızlanıyor. Malzeme kalitesi normal. Diğer markaların aynı işlemci ve modellerinden bile daha ucuza Dell kalitesi. Böyle bir laptop arayan hiç düşünmesin.

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2019
    Dell

    Dell kalitesi hemen belli oluyor. Ses gayet iyi. Resimlerde çok kalın görünüyor bu aldatmasın. Aslında ince. İlk başta yavaş. Güncellemeler yapıldıktan sonra hızlandı. Bu özelliklere sahip dandik markalar bile daha pahalı. Satıcıya çok teşekkür ederim. Ama MNG kargo rezalet. Şubeye gelen bilgisayarı üç gün getirmediler. Kendim gidip aldım.

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2018
    teşekkürler

    sorunsuz alışveriş için teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2018
    Ürün kaliteli,anlatıldığı gibiydi

    Toucpad kısmı çalışmıyor,sağ tıklamıyor

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2018

    Başarılı bir satıcı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    Bir Yıldız

    Dell yıllar önce kullandığım bilgisayardı.Çok sağlamdı.Kızıma bu bilgisayarı aldım.Çok yavaş.Memnun değilim hiç.Berbat..

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    Süper hızlı gönderi

    Siparisimiz aldığımız gün kargolandi. Teşekkür ediyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    DİKKAT ALMA PARANI ÇÖPE ATMA

    ÜRÜN ÇOK AMA ÇOK YAVAŞ KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM ALMAYIN SİZ DE YANMAYIN !

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2018
    SAKIN ALMAYIN !!! ÇOK YAVAŞ !!!

    Ürün inanılmaz şekilde yavaş...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2017
    İki Yıldız

    ürünü aldım lakin çok yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2017
    güzel beklediğim gibi

    ürün ekranı güzel kasası idare eder ev ve ofis işleri için hızlı ve işinizi rahatlıkla görür ben film izlemek için aldım FHD ekranlı ve fiyatı uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2017
    Özelliklerine göre en uygunu...

    Bu özellikler için en uygun fiyat .en azından "black friday" de öyle idi. Evde ,işyerinde rahat ihtiyacı karşılar.Kasa ve klavye orta kalite.Dikkat etmek lazım.Daha önce, başka bir marka dizüstünde aynı türdeki klavyeyi ,(nasıl olduğunu anlamadım ama) ıslatıp bozmuştum .Bir de arka planda hard diskten gelen bir cızırtı oluyor zaman zaman.Bunların dışında gayet iyi ve orta özellikte bir bilgisayar olarak kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2017
    Dell, Win10, 1 TB, FHD bu fiyata...

    Dell kalitesine güvenerek aldım. Ürün isteklerinizi yeterince karşılar nitelikte. (Hoparlörler üstte olsaymış daha iyi olurmuş sadece) Win10 yüklü, güncellemeden sonra daha hız kazandı ve görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. Günlük işlerinizi fazlasıyla rahat halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Oyun performansı da yabana atılacak cinsten bir şey değil. Hoş ağır, fazla yer kaplayan oyunları denemedim. Şu anlık denediğim NFS Most wanted. 4 yıldız vermemin sebebi, dış malzemesi, touch padi ve klavyesi aman aman iyi bir şey değil. Masaüstü klavyesi gibi tak tak vurmadan kullanırsanız bir sorun yaşamazsınız :) Dış malzemesi de fena değil aslında ama yinede dikkatli kullanmanızda fayda var. Üzerine sert bir şey düşürmedikçe ve dikkatli kullandıkça bir şey olmaz. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Hızlı ve güvenli

    Teşekkürler hepsi burada ailesi gayet güzel ve uygun bir alışveriş

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Beş Yıldız

    Hediyesi gelmemişti. Yazdım ve Halloldu. En güvenilir alışveriş sitesi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2017
    Tam Bir F/P Ürünü Mükemmel Fakat İndirim Gerekiyor

    Yakında almayı düşündüğüm Notebook.Ürünün özellikleri fiyatına göre mükemmel derecede.Ama biraz daha indirimli olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Benim gibi oyun oynamayı seven insanların notebook için alabilecekleri tek notebook diyebilirim. Bu yüzden bu notebook'a biraz daha indirim gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    detayli aciklama

    ben laptobu 3 ay once 1500 tlye aldim simdi 1900 tl olmus bunun sebebi satıcı farkı ve doların yükselişi. ben hepsiburada saticisindan aldım. şimdi detaylica aciklama yapayım. laptop i3 6.nesil u işlemci u işlemciler fazla iyi degil zaten iyi islemcili laptop isteyenler kesenin agzini acmali ben oyunlar kurdum gta 5 farcry 4 nfs mw rottr yani battlefield 1 ve 4 bu oyunlarda 20 35 fps veriyor tam güçte hard disc 5400 rpm agır kalıyor serilik konusunda yavas 4 gb ram oyunlarda yetersiz kaliyor ozellikle gta 5 te takilmalar oluyor oyun oynicaklar icin dikkat edilmesi gereken bi konu musait bi zamanda 4 gb daha taktiricam. 1 tb yer var hayli hayli yeter. dusuk butceli ve oyunlarda yuksek fps aramayan kisiler icin idare edilen bi laptop (ben fps hastasiyim) ama kabullendim. film izleme gayet güzel hd ve parlayan ekran alipta sikayet etmenin manasi yok. ses cikisi gayet iyi alt on tarafta yere sifir olmayan bir sekilde konumlandirilmis sesi gauet iyi geliyor. şarji idare eder guc tasarrufunda daha iyi olur. isinma var ama oyun oynarken fan aciyor agır oyunlarda 70 80 dereceye cikiyor bu cok normal haliyle fanda gorevini yapiyor ama fani takmiyosun bile oyin sesinden ve dikkati oyuna vermekten ben bundan once yeni hepsiburadadan acer e5 i5 5400u 2 940mx 8 gb ramli laptop aldim 2200 tlye thh den iade ettim bunu aldim iade sebebimde agir olmasiydi ama buda ayni yani demek isfedigim iyi olsun diye fazla para vermenize gerek yok eger hard disci 5400 rpm ise hepsi bir. isterse 1000 gb ram olsun takilmalar aksitmalar devam ediyor. bu laptop oyun icinde iyi gunluk kullanim icinde iyi ben 1500 e aldim biraz daha sabirli olun yada arastirin en ucuzu neresi veriyorsa ordan alin

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat ve performans olarak orta dereceli iş görür başarılı diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2017
    süper

    yeni aldım 1 haftadır kullanıyorum ets2 yükledim birkaç kez takılma oldu onun dışında sorun yok touchpadı iyi değil birkaç kez harflerin basmadığı oldu ,ses kalitesi çok iyi diyemem hatta iyide diyemem hoparlörün altta olması iyi olmamış windows 10 home yüklü olarak geliyor ilk açıldığında çok kastı şuan sorun yok geri kalan özellikleri iyi tam bir f/p ürünü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell Inspiron 15 3567-FHDB06W41C Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB 2 GB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell Inspiron 15 3567-FHDB06W41C Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB 2 GB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat