Acer N3060 NX.SHPEY.002 Laptop - Notebook Yorumları

Acer N3060 NX.SHPEY.002 Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2018
    kötü

    Almayın. Boş hafıza 1-2gb yani bir film yükleseniz ikinciyi yükleyemiyorsunuz.Tabletin klavyeli ve dokunmatiksiz versiyonu. Hatta bu paraya alınabilecek tabletler bu bilgisayardan 5 kat daha iyidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2017
    DEPOLAMA ALANİ

    Hafıza gerçekten berbat başta görsem emin olun almadım , 30 gb hangi gence yetecekmis merak ediyorum . Zorunlu olarak bize taşınabilir harddisk aldiracaksiniz .

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    verilen paranin hakkini veriyor

    urun verilen paraya degiyor performan olarak gayet iyi ekran cozunurlugu harika tatmin edici gorsellik sunuyor ses kalitesi guzel kulagi yormuyor ebat , renk ,dizayn olarak cok estetik duruyor şarji cok iyi gidiyor7-8 saat gibi olumsuz taraflari 32 gb hafiza yetersiz oda windows kurulum programiyla doluyor zaten ram 2 gb is goruyor hafizayi arttirmazsaniz program yukleyemiyorsunuz windows 10 hazir geliyor kurulum 10 dk da bitiyor farenin dokunmatigi berbat cok zor basiliyor office programi kullanma internette sorf yapma film izleme odev yapma islerinde ideal diger islerniz icin cok yuksek bir beklenti icine girmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2017
    Günlük kullanım

    Günlük kullanım için ideal. Basit tüm işlerinizi halledebilirsiniz. Çok birşey beklemeyin. Ama sadece internet için harika. Bundan önce i5 işlemcili çok büyük bir markanın laptop ı vardı. Zamanında 1 maaş vermiştim. Şimdiki fiyatı 3500 tl. Aldığımız günden beri bozuk. Kaç defa anakart yaktı. Usb soketleri bozuldu. Sürekli donuyordu. En son ekran menteşesinden kırıldı. Wifi anteni koptu. Birgün hayrını görmedik. Bir daha kesinlikle çok büyük paralar vermem. Yaptığım sadece internete girmek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2017
    Mükemmel

    Cuma indiriminden aldım. Çok uygun bir fiyata tam istediğim özelliklere sahip, çok hafif, ebatı küçük, portatif ve kullanışlı. Çokta hızlı bir şekilde elime ulaştı. Öğrenci veya araştırmacı arkadaşlara çok uygun kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    hafiza problemi

    bilgisayar guzel fakat hafiza yetersiz kaliyor buda buyuk problem olusturuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    başarılı

    ürün çok tatmin edici, performans açısından bi sorunum yok ama hayatımda gördüğüm en kötü touchpad e sahip bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama sol tık yapmak işkence gibi ayrıca space tusu 2 kere basıyor. Bunları sorun etmezseniz güzel bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    İnternet ve basit işler için güzel

    Öncelikle ürün çok hafif ve şarjı sürekli internet kullanımında dahi 5 saat civarı gidiyor.Alacak olanlar üstün performans beklerse hayal kırıklığı yaşar. İnternet kullanımı, ofis programları ve basit uygulamalar için gayet yeterli bir bilgisayar. Celeron işlemci intel in en sağlam işlemcisidir . İçiniz bu konuda rahat olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    Dört Yıldız

    Performans/fiyat açısından uygun iş görebilecek bir bilgisayar, kargo hızlıydı, ürün de güzel teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    Dört Yıldız

    İyi fiyat performans ürünü. Ben sadece internette surf için kullanıyorum. İşimi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2017
    Hafıza Sorunu

    Windows 10 yükseltmesinden sonra yaklaşık 10 GB yer tutan eski sistem dosyalarını kaldırırsanız tekrar 12 GB civarı bir alan elde edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2017
    Dört Yıldız

    Ürün güzel

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2017
    teşekkürler

    beğendim gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    fiyat performans

    oncelikle cok hafif oldugunu soylemek isterim ekran boyutu da bence guzel kucuk olmasi benim daha cok isime geliyo cunku okula getir gotur yapiyorum genellikle gelelim ozelliklerine oncelikle sarji mukemmel gercekten bitmiyo yuzde 18i bile 2 saatten fazla gidiyo diyebilirim office kullaniyorum internette dizilerimi izliyorum sosyal medyayi kullaniyorum okuldaki islerimi hallediyorum 2 hafta oldu hicbi problem yasamadum oyun yukleyip oynamak istiyosaniz orasini bilemem onun disinda cok memnunum ben kdv indirimiyle aldigimi dusunursek 700 tlye harika bi urun derim tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    NE OLACAK BİLMİYORUM

    Ürünü ortaokulda okuyan kızım için ders videolarını izlesin diye aldım.Genelde iyice araştırmadan bir şey almam.Normal laptopların fiyatı çok arttığı ve gerekirse evde bir laptop daha olduğu için ve taşıması kolay,fiyatı uygun diye bu cihazı seçtim.En büyük ve önemli sorun hafıza problemi.32 GB hafıza herhalde yeterli ki Acer böyle yapmış dedim ancak kurulumdan sonra kalan hafıza direkt 5 GB'a düştü.Chrome ve ccleaner ile nod 32 yükledim şimdi boş alan 3 GB civarı.Bakıyorum Windows 10 en az 17 GB yer tutuyor ve arka planda sürekli kendini güncellediğinden bir bakıyorsunuz chrome açılmıyor.(modem çok uzakta değil ve wirelessi için çok iyi yorumlar vardı diye hatırlıyorum)Cihazın zaten ethernet bağlantısı yok ve internete sadece wireless ile bağlanabiliyorsunuz.Windows 10,güncellemeyi size bırakmıyor ancak araştırınca sistem içinde bir yerlerden durdurdum galiba(şimdilik) Bu arada en son windows 10 gün güncellemesini indirmiş yüklemek için yer yok diyor.4 GB yer lazımmış.Şimdi bu cihazı aldığıma pişmanım.Sesi,görünümü iyi ancak ne kadar kullanabilirim bilmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Hafif ve Şık

    Özellikle taşıması kolay olsun diye almıştım, gerçekten çok hafif ve çok şık. Bir saat içerisinde windows10 kurulumu tamamlandı. Bana biraz yavaş geldi eski bilgisayarımdan sonra. Küçüklüğü nedeniyle ufak tefek işler yapacak, sunum yapmak için taşıyacak olanlar için uygun bir bilgisayar. Uzun süreli işler için hala eski bilgisayarı kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2017
    veryfast

    cihaz bugün elime ulaştı. açıkçası bu kadar performans beklemiyordum. işimi fazlasıyla görecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    güzel

    bence çok güzel bir ürün ince zarif.en beğendiğim özelliği ise şarjının uzun süre gitmesi.iki saatlik iki filmi rahtlıkla izledim onun dışında zaten alma amacım bu olmadığı için memnunum benim isteklerimi karşılıyor. İnternete girme metin okuma yazma vs. işin aslı fiyatı daha yüksek ürünler kadar iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2017
    ÇOK İYİ

    GÜZEL,ANCAK KURULUMU ,TALİMATLARI YETERSİZDİ MEMNUNUM, TEŞEKKÜRLER

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Hayal kırıklığı

    İnternette çok agir şarjı çok cabuk bitiyor ekran kalitesi de çok kotu hic tavsiye etmiyorum arkadaşlar paraniza yazık almayın

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer N3060 NX.SHPEY.002 Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer N3060 NX.SHPEY.002 Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat