Hometech HT 8MT Tablet Pc Yorumları

Hometech HT 8MT Tablet Pc yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    ürünü alalı bir gün oldu kullanmaya başladık ama ekran kapanıp gitti ekrana renkli çizgiler belirdi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Ürünü alalı bir ay olmadı ama ekranı kararıp açılmamaya başladı

  • Media Markt aracılığıyla, 22.01.2020
    Beş para etmez

    Sokağa atacak paranız varsa alın yoksa kesinlikle almayın ben aldım denedim allahtan kamerası bozuk çıktı çalışmadı performans zaten çok kötü dokunmayı geç algılıyor çok kasıyor izmir optimum mağazasından çoçuk oynasın diye aldım bozuk çıkınca götürdüm allahtan çalışan arkadaşlar değiştirelim başka markayla dedi 600 tl almıştım 100 tl verdim üstüne casper marka aynı özelliklerde aldım o bundan daha iyi çıktı performans olarak dicem oki kesinlikle almayın çalışanlarada söyledim bunun satışını yapmayın diye. Zaten çok performans beklemiyordum ama bu dahada kötü çıktı para kolay kazanılmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2019
    Güzel urun

    Ürün güzel jelatinli kutusu açılmamış hızlı bi sekilde elime ulasti

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Oğlumun okulundan istediler diye almak durumunda kaldık. Özellikleri baya iyi ve piyasa fiyatlarına göre makul bir fiyatta diye tercih ettik. Çok anladığım bir konu değil bilgisayar tablet özellikleri ve performansı ama çok memnun kaldık. Takip ettiğim kadarıyla da diğer tabletlere göre şarjı çok uzun süre dayanıyormuş. Gerekli programları indirdik oğlum için hepsini sorunsuz kaldırdı ve tertemiz çalıştırdı. Şu an baya program yüklü, oyun da var biz alalı beş ay oldu, oğlum biraz hor kullanıyor biliyorum ama en ufak bir sıkıntısı çıkmadı. Şimdiye kadar internetten satın aldığım hiç bir ürüne bu kadar yorum yazmadım ama sonuna kadar hakediyorlar. Ellerinize sağlık her kuruşunun hakkını veriyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 02.07.2019
    iyi

    fiyata göre fena değil. 2gb ram olması dışında pek bir avantajı yok.

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2019
    Aldiğima pişman oldum

    Ürünü elime 1 hafta sonra ulaştı. Geldikten sonrada kullanamadım surekli ariza veriyor donuyor servise gonderdik geri ayni şekilde gondermisler yapilmamış bile tekrar gondercem servis istanbulda paramla rezil oldum. İşim gucum yok bunlarlamı uğraşcam artık

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2018
    İyi tablet

    Ben bu bilgisayarı alalı yaklaşık bir sene oldu.Bazi özellikleri vasat olsa da ben gayet memnunum bu tabletten.Almayi düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2018
    Bir Yıldız

    iğrenç ötesi ,torunuma aldım 15 günde pert , Samsung marka bir tableti 4 yıl kullandık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.05.2018
    "yeterli güzel"

    Olumlu yönleri: Küçük çocuk için yeterli ve ucuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.05.2018

    Olumlu yönleri: Ürün fiyatına göre gayet iyi.Tableti kızıma aldım çok memnun oldu.Herhangi bir şikayetimiz yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.05.2018

    Olumsuz yönleri: Yavaş çalışıyor,ekran dönüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2018
    Ah yazılım...

    Dış görünüm hoş. Kasa güçlü, sağlam. İşçilik fiyata göre gayet yeterli... Kağıt üzerinde özellkler gayet yerinde. Fiyat performans ürünü... Ekran dokunmatiği hassas... Çözünürlük ve kalite yeterli denebilir. Fakat gel gelelim, ana yazılımda reklam gördüğüm ilk ürün. Heryerinden reklam çıkan bir ürün, neden marka bunu belirmedi anlamadım. Çok rahatsız edici bir olay... Kılıf ile geliyor. Kılıf katlanınca ayakta durmuyor. Kapaklı, idare eder kalitede ama bence dizayn hatası var... Gelelim yazılıma. Çok resetliyor ve bazen donuyor. Bu da beni rahatsız eden ikinci olay. Güncelleme olur mu bilmem ama, android stabil değil ne yazık ki! 3 Yıldızdan öteye gidemeyen bir ürün. Ne yazıkk ki yazılım kaynaklı hatalar ve defolar, güzel donanımı gölgede bırakıyor ve markayı da zedeliyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2018
    çok güzel

    çok güzel çocuklarım için aldım 2 tane sipariş verdim çok memnun kaldım tek kötü yanı sesi biraz zayıf ama güzel çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2018
    süper hızlıı

    süperr hızlıı gönderildi....tebrikler...çok memnunuz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2017
    Cihaz idare eder ama...

    Ürünü 7-8 aydır kullanıyorum. Bana güncel tüm uygulamaları takılmadan çalıştırıyor fakat oyun performansını bilmiyorum. Yalnız memnun olmadığım iki şey var. Birincisi sim kart taktığımızda şebeke tarafından yollanan sms leri göremiyoruz. Sadece interneti kullana biliyoruz. İkincisi cihazda virüs var. (reklam yazılımı) Defalarca fabrika ayarlarına dönmeme, enval çeşit virüs programı kullanmama rağmen her şeferin de reklam yazılımı aktif oluyor. İki de bir çıkan full ekran reklamlar sizi deli edebilir.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.12.2017
    çok hızlı

    gerçekten hızlı bir tablet kullanışlı ve iyi 16 gb gayet yeterli bence kamerası da fena değil memnunum bu fiyata daha iyisini alabileceğimi zannetmiyorum çok memnun kaldım teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    Çok kötü

    Ürünün şarjı çabuk bitiyor, sesi az çıkıyor ve çok yavaş çalışıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.10.2017
    Fiyat performans ürünü

    Ürünü bugün Bursa/anatolium mağazasından dan aldım ürün gayet başarılı bu fiyata alabileceğiniz 3G destekli en iyi ürünlerden birisi herhangi bir kasma problemi olmadı oğlum pixel 3d gun diye bir oyun oynuyor samsung galaxy S5 minide kasmalar oluyordu bunda olmadı görünüş olarakta şık bir cihaz eksilerini henüz göremedim ilerde sıkıntı yaşarsam burada belirtirim ayrıca mağazadaki personelede yönlendirmelerinden ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim ürün şu an indirimde 429 tl düşünenler bu fırsatı kaçırmasınlar derim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hometech HT 8MT Tablet Pc kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hometech HT 8MT Tablet Pc yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat