MSI VR7RD-023XTR Masaüstü Bilgisayar Yorumları

MSI VR7RD-023XTR Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2017
    MSI AEGIS III

    Ürün, yıllarca kullanabileceğiniz donanıma sahip ve çok şık. Oynadığım tüm oyunları ultra ayarda en ufak bir takılma olmadan çalıştırdı. Böyle bir bilgisayarı tüm işlerinizde sorunsuz kullanabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Harika!

    Öncelikle kasa söylendiği tarihte sağlam bir şekilde geldi. İntegra teknoloji satıcısına teşekkür ederim bunun için. Ürünün kasası inanılmaz derecede küçük ki bu güzel birşey. Görüntü itibariyle videolarda ve fotoğraflarda göründüğünden kat kat daha güzel. Ürün overcloud modunda bile inanılmaz sessiz çalışıyor. Işıklandırması çok güzel led ışıklandırmalar her renge girebiliyor karanlık ortamlardaki ambiyansı mükemmel.performans konusuna gelince verdiğiniz parayı kesinlikle ama kesinlikle hakedecek bir performans sergiliyor.ağır programları üst üste kasmadan çalıştırıyor.Kutu içeriğinden bahsedeyim. Birsürü sert süngerimsi malzemeyle korunuyor kutu 3 metreden yere çakılsa yine de zarar gelmez o derece. Kaliteli bir kumaş içerisinden kasa çıkıyor. Power kablosu ve 2 adet driver cd’si kutu içerisinde mevcut. Fakat cd içerisindeki driver’lar eski olduğu için yüklenemiyor. İçerisindeki mavi cd ile manuel olarak yüklemeniz gerekmekte. Başka birşey çıkmıyor kutudan.wifi için anten falan takmanıza gerek yok içerisindeki yazılımda mevcut zaten.Oyun testi yapamadım internetim aşırı yavaş olduğundan dolayı hala oyun indirmesi devam ediyor. Bu konuda yorum yaparsam yanlış bilgi vermiş olurum. Çocukluğumdan beri ilk defa oyuncu bilgisayarım oldu herkesin vardı benim yoktu bugüne kadar hep başkalarını izledim başkalarını dinledim artık kendim oynayacağım için mutluyum hayatımda bu kadar sevindiğim az olay olmuştur bunu da eklemek istedim.

  • Gold aracılığıyla, 12.09.2017
    Tasarim ve Performans

    Tek kelimeyle muhteşem.ortalamanın üzerinde bir oyuncu bilgisayarı. fiyat-performans olarak gayet iyi. gtx 1070 bütün oyunları sıkıntısız oynatıyor. oyunlarda ultra ayarlarda herhangi bir sorun yaşamadım.yeni nesil teknolojiler sayesinde düşük güç tüketimi var. Kasanın görünümü gerçekten çok hoş,geceleri ortama güzel bir ambiyans veriyor. VR destekli olması hoşuma gitti.Yüksek performans sunarken bile kasa hiç çalışmıyor gibi sessiz bi şekilde çalışıyor. uprage imkanı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2017
    Güçlü Performans-Şık Tasarım.

    Tek kelimeyle muhteşem.ürünü 22.08.2017 de hepsiburada'dan aldım 1 gün içinde teslim ettiler.ortalamanın üzerinde bir oyuncu bilgisayarı. fiyat-performans olarak gayet iyi. gtx 1070 bütün oyunları sıkıntısız oynatıyor. oyunlarda ultra ayarlarda herhangi bir sorun yaşamadım.yeni nesil teknolojiler sayesinde düşük güç tüketimi var. Kasanın görünümü gerçekten çok hoş,geceleri ortama güzel bir ambiyans veriyor. VR destekli olması hoşuma gitti.Yüksek performans sunarken bile kasa hiç çalışmıyor gibi sessiz bi şekilde çalışıyor. uprage imkanı var. MSI Aegis 3 güçlü bir masaüstü bilgisayar isteyen, ancak bunu ufak alanda, kompakt ve taşınabilir şekilde isteyen kullanıcılar için çok iyi bir seçim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2017
    Beş Yıldız

    Mükemmel bir kasa.piyasanın en iyilerinden tasarımı çok başarılı estetik hafif ve çok güçlü bir ürün olarak

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2017
    Beş Yıldız

    abi aldım pcyi açtığımda kurar kurmaz gta 5şi test etim 4k grafikler ile 70 60 fpsnin altına inmiyor bence bu bütceye göre mükemel bir pc

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatına oranla çok iyi bir görünüşe sahip ayrıca bunun yanında sunduğu performans muhteşem. Bu fiyat aralığındaki diğer masaüstü bilgisayarlara bakıldığında benzer performansı yakalayabilirsiniz ama bu kalitede dizayn edilmiş, bu kadar şık bir kasa bulamazsınız. Performans olarak 7700 ve 1070 birleşimi, VR oyunları dahil tüm oyunlarda beklenen performansı sunuyor. Ayrıca 3Ds Max, Maya gibi programlarda 1070 gayet başarılı, herhangi bir takılma yaşamadım. Günlük işlerde ise performansını sorgulamaya gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2017
    Beş Yıldız

    her oyunu ultra ve 60 fps oynuyorum mükemmel bir pc

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI VR7RD-023XTR Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI VR7RD-023XTR Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat