TP-Link Archer VR2600 Kablosuz Modem Yorumları

TP-Link Archer VR2600 Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2018
    Çok Kaliteli

    Ürün çok kaliteli, harika birşey. İnternet hızınızı maksimum derecede kullanmanızı sağlıyor. 16 mbite kadar olan internet hızımda 15 mbit i geçen hızlar aldım. Modem arayüzü Türkçe, kurulum ve kullanım oldukça basit. Mobil cihazlar için uygulaması mevcut. Uygulama üzerinde ağ kurulumu, modem özelliklerinin kullanımı, modeme uygulama üzerinden reset atma vs herşey mevcut. Benimle mi yoksa yeni geçtiğim Türk.net ile alakalımı bilmiyorum ufak bir sorun var. Apple cihazlarında bazı sitelere girmeme ve uygulama indirip güncelleme konusunda bazen sorun çıkartıyor. Sebebini bir türlü bulamadım. Bunun dışında özellikle 5Ghz çekiş gücü çok iyi olmamak ile birlikte 2 GHZ de sorun çıkarmıyor. Modem oldukça kaliteli. Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. İndirimdeyken kesinlikle kaçırılmamalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2018
    Çok iyiye yakın!

    Kullanmaya başlayalı iki gün oldu. + İlk izlenimlerimi paylaşayım; öncelikle arayüzü oldukça pratik, hızlı ve sade; bu yüzden ayarlarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz. (+) Üzerindeki 2Ghz ve 5Ghz kablosuz ayarlarını açıp kapatmak için butonların olması güzel, bu sayede arayüzüne girme zahmetinden kurtuluyorsunuz. (+) İnternet bağlantısını oldukça verimli kullanıyor, hızınız ne kadarsa onu adeta sömürüyor. :) (-) Bir kez kez kopma problemi yaşadım fakat bina tesisatına güvenemediğimden, sorunun modem kaynaklı olup olmadığından emin değilim. Umarım tesisat ile kaynaklıdır. (-) Kablosuz bağlantının çekim kapasitesi beklentimin altında. Özellikle 5GHz bağlantı 90 m2'lik evde problem yaratıyor. 2GHz ise yeterli. (+) Modemin tasarımı da güzel ve estetik. Masanın üstünde sırıtmadan yerini aldı. (+) Isınmayla ilgili bir problemi yok. (-) Fiyatı çok yüksek. Şimdilik genel izlenimlerim bu şekilde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2018
    ÇEKİM KUVVETİ BİRAZ YETERSİZ

    Her şey iyi güzel fakat çekim alanı gerçekten o kadar iyi değil dubleks bir evde sorun yaşayabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2017
    kapsama alanı çok iyi değil

    gelişmiş her şeyi karşılayan bir modem bağlanan kişi sayısı ile hız düşmüyorç ancak kapsama sahası bahsedildiği kadar iyi değil . Eski modemimden daha uzağa yayın yapmıyor..

  • Webden Al aracılığıyla
    11 ayda bozuldu, 3 yıllık garantide 20 gundur halen değiştirilecek!!

    Bu siteden aldım, 3 yıl garantisi var, 11 ci ayda bozuldu...TP link Müşteri hizmetleri 20 gundur değişim için bekletiiyor...stoğun Çin den ithalini bekliyoruz..siz siz olun 2 kez düşünün

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2017
    Harika

    ürün sorunsuz ve çok hızlı mevcut internetim degistirmememe rağmen kablosuz hızı çok arttı sayfalar daha hızlı açılıyor ozellikle benim gibi 4k içerik stream edeceksiniz doğru ürün e bakıyorsunuz bilgisayarimdan televizyonuma 4k film kablosuz olarak transfer edebiliyorum . Tek kelime ile harika

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2017

    bayildim kalite ve cok hizli tek kelimeyle harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2017
    Kalite

    2mp 4 adet ahd kamera sistemini 1adet ethernet bağlantıyla + 1.3 mp 2 adet ip kamera sistemini 2 adet ethernet bağlantıyla + akıllı ev güvenlik sistemi 1 adet ethernet bağlantıyla + 2 smart tv + 5 wifi bağlantı noktasına 20mb vdsl2 bağlantısıyla yetişirken gram bir gecikme kasma yapmadığından notu bende bayağı yüksek.Laptop parasına modem mi olur demeyin,1 kere alın,geleceğin 5g wifi teknoloji dahil daha Türkiye ye önümüzdeki 5 yılda gelecek birçok teknolojiye şimdiden adapte olun.Bu kaliteye ve teknolojiye fiyatı makul.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    kaliteli cihaz

    Bağlantı hızım 3 kat arttı. Vodafone modem vardı yerine bunu koydum wifi de 2 kat arttı sinyal. Pahalı evet ama internetin hakkını veriyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2017
    Beş Yıldız

    Ürün çok güzel, ev içi wifi ağı kararlılığında büyük artış oldu. Aynı anda 5G ve 2.4G bağlantı yapabiliyorsunuz. Çok fazla wifi cihazı olduğundan dolayı eski cihaz hizmet vermede zorlanıyordu fakat bu cihaz üstesinden geliyor. Alışverişte ki tek sorun Hepsiburada ürünü söylediği gibi aynı gün gönderemedi, biraz gecikmeli geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Sorun var

    Diğer dandik bir modemle ayni seviyede çekiyor. Versiyon 1 yazıyor ama 2. Versiyon var mi yokmu internet üzerinden herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Hepsiburada bu mesajı görüyorsa bi zahmet değiştirin veya servisi yönlendirin :)Kopmalar yasıyorum ama belki binanın altyapısından kaynaklanıyor. Benden kaynaklı bir sorun olabilir ama cihazla ilgili cekim olarak kesinlikle bir sorun var ondan eminim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    güzel

    iyi güzel hoş güzel iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    Çok çok iyi bir ürün

    Çok ama çok memnunum bu ürünü aldığım için. 4x5 dbi anten ile 3. katta salonda duran modemin sinyalini evin 60-70 metre ilerisinde sokaktan alabiliyorum. 5 ghz yayın ile tüm cihazlarım hiç takılma olmaksızın hattın tam kapasitesinde veri alışverişi yapabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    Modem/Router

    Cihaz gerçekten üst seviye profesyonel bir çözüm. Biraz boyut olarak büyük sadece. Menü yazılımı muadillerine göre zayıf kalmış fakat donanım seviyesi olarak şuan en hızlısı bu sanırım. Bağlantı hızımda çok uçuk bir değişme olmadı fakat bağlantı stabilitesi arttı diyebilirim, birde evde kablosuz cihaz sayısı fazla olsa bile bir problem oluşturmuyor. Ben evde 2 anteni takmadan kullanıyorum hiçbir sinyal sorunum yok. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Beş Yıldız

    Mükemmel bir ürün.Şiddetle tavsiye ederim.Paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor.Çok kolay bir kurulumu var.2.4 ghz ve 5 ghz yayını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.Ebeveyn kontrolü var.Sinyal çekim kalitesi güzel.Isınma sorunu yok.Büyük ve ağır bir cihaz.Ama kutusundan çıktığı anda premium bir ürün olduğunu anlıyorsunuz.Malzeme kalitesi on numara.Bir modeme bu kadar para verilir mi diye düşünebilirsiniz.Ama en az 10 sene arkanıza bakmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Beş Yıldız

    internetimin hızını yeni fark ettim. mükemmel bir seçim ve kolay kurulum

  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2017
    Başarılı!

    Ürün tam olarak anlatıldığı gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2017
    Mükemmel.

    Siparişin hazırlanması ve gönderilmesi gerçekten hızlıydı, hakkını teslim etmek gerekir. Hepsiburada'ya teşekkür ediyorum. Fakat ürünle ilgili kişisel düşüncelerime gelirsek, ürün kötü değil. Fiyatına göre mükemmel diyebilirim. Modemim bozulduğu için internetsiz kaldığımdan, biraz aceleye geldi. Modemde torrent indirme özelliğinin olduğunu düşünüyordum. Birkaç modeme ard ardına bakınca, böyle bir karışıklık oldu. Bu fiyata göre, torrent özelliği de olmalıydı bence. Çünkü en kıytırık modemlerde bile var. Çok kullandığım bir özellik değil, ama deneyimlemek isterdim. Yine de verdiğim fiyata değdi bana kalırsa.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Fena Değil

    Ürün dsl bağlantı hızı fena değil. Hat değerlerini stabil olarak alabiliyor. Ancak bir router olarak düşünüldüğünde çok yalın kalıyor. arayüz çok sade bir çok özelliklerini kullanmak için mac adreslerini kullanmak hoş olmamış. Fiyat/Performans biraz pahalı. Uzun süre güzel ve stabil çalışır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Güzel

    Önceki modemde göre sinyali biraz daha güçlü. Önceki, bahçenin bazı yerlerinde güçlükle çekerken bu ürün bahçenin çoğunluğunda rahatlıkla çekiyor. TTNet bağlantısı hala sıkıntılı olduğu için bağlantı hızı konusunda yorum yapamayacağım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link Archer VR2600 Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link Archer VR2600 Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat