TP-Link M5360 Mobil Modem Yorumları

TP-Link M5360 Mobil Modem yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 16.12.2017
    Tp-Link Modem

    Ürün çok kaliteli.Hem powerbank hem 3g modem çok süper olmuş.Alacak olanlara şiddetle tavsiye ederim. Çekim gücü gayet yeterli. Tasarımı süper. Fiyatı biraz yüksek ama değer.Ekranı çok güzel ve kullanışlı.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.12.2017
    Güzel

    Çok kaliteli güzel bir ürün gayet iyi çekim kuvveti var herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Tp-Link Süper

    Kaliteli bir modem.Ekranı harika.Powerbank olarak tasarlandığı için kullanım süresi uzun.Fiyat olarak Hepsi Burada gayet uygun satıyor. Alacak olanlara şiddetle tavsiye ederim. Dışarıda telefonunuzun pili azaldığı zaman çok iş görüyor. Ayrıca powerbank taşımanıza gerek kalmıyor.Tp-Link çok güzel tasarlamış.Tebrik ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 08.07.2016
    To- link

    Çok iyi sorunsuz çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2016
    müthiş kesinlikle tavsiye ederim

    daha once vvin modem kullaniyodum onu yine tp linkin wireles routerine takip kablosuz paylastiriyodum ama cok yavas ve kopmalar yasiyordum ama bu urunde muthis bir baglantu stabilitesi var acayip memnun kaldim ve aynı zamanda cok kaliteli malzeme kalitesi 10 numara ve yine cihazin bataryas 5200 mah ister telefonunu sarj et istersen gunlerce modem.olarak kullan hizli gonderi icin hepsi buradaya tesekkur ederim bu kadar prof bir alisveris sitesi daha yok Turkiyede rakipsiz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2016
    mükkemmelll....

    ben bu ürünü arabamdaki android teyp icin satın aldım . çok büyük gözüküyordu ama küçücük bir ürün çok tatlı . ekranında yeterince bilgi içeriyor . kurulumu çok basit . şarjı bitmiyor . telefonu hızlı şarj yapıyor . kesinlikle memnun kalıcaksınız tavsiye ederim .

  • Webden Al aracılığıyla, 06.01.2016
    Zamanında geldi.

    Tp modem gayet şık ve bütün simlerle çalışıyor. MicroSD de wlan üzerinden bağlantı yapabilseydi iPad için ideal olurdu. Sanırım birkaç model sonrası piyasaya onu da sürerler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2015
    Gayet güzel

    Vinn larin yaptigi iş bu cihaz kablosuz yapiyor. Tak çaliştir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2015
    Tek fonksiyon olsaydı

    Wifi ve powerbank ın bir arada olması ürünü çok kalın ve ağır yapmış. Yalnız Wifi veya yalnız powerbank almak daha mantıklı. Bence bir ürünün bir tane fonksiyonu olması daha kullanışlı olmasını sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    Kullanımı kolay

    Ürün ertesi gün elime ulaştı kullanımı çok kolay üzerindeki led ekran çok kullanışlı güzel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2015
    Yurtdışı seyahatlerinde kullanacaklar dikkat!

    Biz ürünü iş seyahatlerimizde kullanmak için aldık. İlk olarak Hollanda'da sim kartlı bir prepaid data hattıyla kullanmak istedik. Cihaz bağlantı kurdu ama data transferi yapamadı. Nedenini bir türlü çözemedik. APN ayarlarıyla oynamak gerekiyordu sanırım. Sınırlı bir süre içinde bunlarla uğraşacak vaktimiz olmadı maalesef. Yurtdışında kullanmak çok pratik gözükmüyor.

  • Webden Al aracılığıyla, 08.04.2015
    teşekkürler

    Hızlı kargo,İyi fiyat

  • Webden Al aracılığıyla, 03.02.2015
    Gayet iyi

    Hızlı ve iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2015
    Yaptığın iş için hakkını veriyor, Mükemmel ve Rakipsiz

    Eğer kablosuz olarak 3G yi çoklu paylaşıma açmak ve uzun sürelerde pil şarj derdi ile uğraşmamak için ben en doğru tercih bu dedim ve aldım. Seyahatta dışarda 6-7 saatten fazla durabilirsiniz bu nedenle pili max 5-6 saatlik standart wifi paylaşım cihazların yerine zaten doğal tercih sebebi bu cihaz. İlave Powerbank ağırlğından da kurtulmuş oldum. Boş telefonu şarj ettiğinde ayrıca paylaşım işi için de 7-8 saatlik enerji ayırabiliyor. 10400 lük bank ler gibi ağır da değil. Pilin durumunu görebiliyorsunuz,3G performansını da öğrenebiliyorsunuz. Elektrik gitse notebook pili ile birlikte işinizi de kesintisiz yapmaya devam ederseniz. Micro Usb gibi genel bir şarj kablosu ile şarj edebilirsiniz. Seyahatlerde "yerel data hattı" birde bu cihaz ile anlarınızı anında online paylaşın, arkadaşınız - eşiniz yaklaşık 10 kişi ile ortak kullanın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2014
    HARİKA BİR ÜRÜN

    BU ÜRÜN VERİLEN PARAYI FAZLASIYLA HAKEDİYOR GERÇEKTEN.KURULUMUYLA DA ÇOK RAHAT BİR ÜRÜN.KARTINIZI TAKAR TAKMAZ KULLANMAYA BAŞLIYORSUNUZ.HIZI BİR HARİKA.EVET FİYATI BİRAZ PAHALI BELKİ AMA FAZLASIYLA HAKEDİYOR....

  • Webden Al aracılığıyla, 04.08.2014
    10 numara

    10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2014
    Süper

    Ürünü buradan aldım ve bir günde elime geçti. Ürünün kullanımı kurulumu çok çok kolay. Data hattını içerisine takıyorsunuz ve kullanmaya başlıyorsunuz. Ürünün tek eksin yönü taşımak için küçük bir kılıfının olmaması (çizilmemesi için de tabiki).

  • Webden Al aracılığıyla, 02.07.2014
    M5360

    Çok pratik, mükemmel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link M5360 Mobil Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link M5360 Mobil Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat