Asus DSL-AC68U Kablosuz Modem Yorumları

Asus DSL-AC68U Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(190 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Garanti kötü

    Ürünü 25 gün önce aldım. Hala arızasıyla uğraşıyoruz. Garanti servisi çok kötü asus'un. Tercih etmeyin derim. Değişim belgesi verdiler. Gayet güzel ama, satın aldığınız firma ile siz muhattap oluyorsunuz, Can sıkıcı süreç başlıyor. Kafanız rahat değil yani. Tercih sizin ben tercih etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Modem Router artı Güvenlik duvarı

    Öncelikle Hepsiburada' ya kaliteli hizmet, uygun fiyatı ve hızlı gönderi için teşekkürler. Ürüne gelince tek kelimeyle mükemmel, ister iş ister evde kullanım olarak alınabilecek en iyi modem router. Asus ve Trend micro' un sunmuş olduğu "AiProtection" güvenlik ve filtreleme özellikleriyle cihazınızı bir FW olarak görebilir ve evdeki çocuğunuzun kullanmış olduğu telefon, tablet vs. cihazlardan zararlı içerikleri filtreleyebilirsiniz. Tek olumsuz yanı wifi gücü biraz zayıf kalması.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    Çok beğendim evim dubleks hsryerde gayet güzel çekiyor hız da harika

  • HepsiB. aracılığıyla
    Canavar gibi modem

    Asus bu işi yapıyor kaliteli ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    profesyonel kullanıcılar internet kafeler ve işyerleri için biçilmiş kaftan

    kötü yorum yapan arkadaşlara anlam ve mana vermek zor. modem fiyatına göre çok çok iyi eeee iyi mal iyi para ayrı ayrı modem ve router alınacağına tek cihazda ikisi birleştirilmiş özelliklerini anlatmaya gerek yok bilen bilir zaten detaya girince olmayan özellik yok gibi 2.4 ghz ve 5.0 ghz kablosuz sorunsuz çalışıyor modem stabil öyle internet servis sağlayıcının modemleri gibi şişme yapıp aç kapa yaptırtmıyor açılma zamanını merak eden arkadaşlar için söylüyorum tam olarak 3 dakikada açılıp interneti ve kablosuzu paylaştırıyor ip almıyor diye bişey yok bekleyeceksin kısacası ben bu fiyata bundan daha iyisini bulamadım tercih etme sebebim şişmemesi stabil çalışması broadcom chipset kullanması adsl vdsl ve router ın işlemcilerinin ayrı ve çift çekirdekli olması asus kalitesi ve sorunsuz firmware updateleri zaten modemi açtım direk güncelleyimmi dedi. bu modem 8 megabit veya benzeri düşük hızları kullanacak arkadaşlar 1-2 telefon bir bilgisayar kullanan arkadaşlar için değil hava atmak için alınacak bir cihazda değil bu cihazı alacam diyen kişinin kalabalık bir ağa kablosuz üzerinden yüksek hız beklentisi olmasına ve 50 megabit üzeri bir altyapısı olup böyle bir internet paketine sahip olması gerekmektedir. zaten bunlara sahipse daha düşünmesine gerek yok alan pişman olmaz 40 tane clientli ağda kablolu ve kablosuz kullanıyorum sorunsuz ve memnunum internet kafeler pişman olmaz

  • Amazzon aracılığıyla, 23.12.2022
    Mukemmel

    Yaklasık 1 senedir kullanıyorum. Saat gibi kusursuz calısıyor. 1kere bile beni uzmedi.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.12.2020
    Modemde Kalite

    Ürün sorunsuz bir şekilde dört günde geldi. Yurt dışı siparişte teslimat onay e-postası aldığınızda adres kontrolü önemli; eksik yazılmıştı düzelttirdim. Ürünün kurulumu aslında basit olsa da, ilk kurulum ayarları yapılırken arayüzde dil seçme şansınız yok (sonrasında İngilizce seçilebiliyor,şükür), cepten Almanca çevirmen açmazsanız çok uğraşırsınız. Aşırı ısınma, kopma veya düşük çekim sıkıntısı yaşamadım; cidden çok özellikli ve stabil bağlantı sağlayan bir ürün. Tüm cihazlarınızı ürün ömrü boyunca virüs-trojan vs'den koruyan Trend-Micro güvenlik donanımına da sahip. Tek olumsuz yanı, arada sırada arayüze ulaşmak mümkün olmuyor, modemi açıp kapatmanız gerekebiliyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.07.2020

    Ürün çok kaliteli çekim alanıda güzel 10 numara 5 yıldız herkese tavsiye ederim...

  • Trendyol aracılığıyla, 28.06.2020

    Ürün çok başarılı. Başarılı yönlenlerinden önce eksik olan yönü ipsec vpn desteğinin olmaması ve torrent indirilenler uygulamasının zayıf olması. Sıcak soğuk ortam demeden kapatıp açma gereği duymadan çoklu ortam ve kullanıcıya kesintisiz hizmet verebiliyor. Statik ip olmadan dışarıdan erişim özelliği güzel.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2020

    Cekim gucu iyi diye aldık hic iyi degil iade etmek istedim kabul etmediler hem pahalı hem bir ise yaramılan bir urun almayın sakın.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.04.2020

    Turknet kullanıcısıyım ve bu cihazı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. 2.4 Ghz ve 5 Ghz olmak üzere iki kanaldan internet sunuyor. Çekim gücü gayet iyi. Üçüncü katta oturuyorum ve iki apartman ötede, sokakta internete rahatça girebiliyorum. Ayarlarını yapmak çok da zor değil. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.04.2020

    Bu ürünü bilen bilir ama gerçekten çok çok güçlü ve başarılı. Hem ev hem işyerimde kullanıyorum ve çok memnunum. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 26.03.2020

    Paketleme ve largolama süresi iyiydi. Modemin kurulumu kolay ve performansı çok iyi. Asusun eski modellerinden biri aslında bundan sonra bir model daha çıkardı ancak o daha çok gamerlar için gerekli biz eve aldık ve çok memnunuz . En iyi fiyat trendyoldaydı bu arada, tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.02.2020

    Hızı, arayüzü, kablosuz performansları harika. Çok yüksek hızlarda internetiniz varsa bunu alın uzun yıllar kullanın. Çekim gücü çok iyi!

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2020
    Kaliteli, biraz daha iyi olabilirdi

    Modem gayet güzel ve kaliteli. Birçok özelliği içinde barındırıyor. Güvenlik, misafir ağı tanımlama ve kontrol, USB 3.. bunlar harika. Kurulumu da çok kolay, turk telekom kurulumunu 30 saniyede kendiniz yapabiliyorsunuz. Gelelim daha iyi olsaydı iyi olurdu dediğim noktalara. Birincisi çekim kalitesi eski modeminize göre pek artmıyor. 130 m2 L şeklinde evde, L'nin bir köşesine koyduğumda modemi, diğer köşesinde çekmiyor. Belki bizim evle alakalı bir durumdur. İkincisi ise keşke en az iki adet USB 3 girişi olsaydı. Bu fiyata ikinci usb koyulmalıydı bence. Yine de herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2020
    Harika

    Ürün 2014'de Türkiye'de piyasaya girmiş. Henüz 1 hafta kullandım, bu kadar yıl neden almadım diye kendime kızıyorum. Servis sağlayıcının verdiği modeme artık katlanmamanız gerektiği gibi bir düşünceniz varsa benim gibi hiç beklemeyin, zira cihaz ağ yönetimi konusunda hayal ettiğiniz herşeyi gerçeğe dönüştürüyor. Eski bir cihaz olduğuna bakmayın, bu protokoller güncelliğini kaybetmediği sürece cihaz da sürekli yeni kalacak. Üstelik Asus daha geçtiğimiz ay firmware paylaşmış, yani üreticisi tarafından unutulmuş bir cihaz değil. Ben bu bir haftada neler yaptım, 1)Evimde internete herhangi bir zamanda bağlı en az 5 cihaz var, bu sayı bazen 10 oluyor. Bunların tüm trafiği kontrolünüzde. isterseniz lokalde isterseniz ddns üzerinden dışarıdan yönetebiliyorsunuz. dual band ile hızlı olanları 5ghz, yavaş cihazları 2.4ghz'e set ettim ve şuan sorunsuzlar. 2)3,5inc bir diski routera bağladım. tüm cihazlar için erişim ayarlarını yaptım artık evde tv, bilgisayarlar, telefonlar hatta yazıcının bile erişebildiği ortak bir depolama alanı var. 4k görüntüyü akıcılıkta hiçbir sıkıntı yaşatmadan tv'ye stream edebilecek kadar da hızlı. 3) download master olayı, öyle bahsedildiği gibi tutarsız değil, kurulumu kullanımı kolay ve bir köşede durmalı iş görüyor çünkü. 4) öncelik tanımlamaları, aynı anda bir pcde hız testi bir pc de oyun tv'de yüksek çözünürlüklü film açtım, hız testi neredeyse maksimumu görürken o esnada oyunda ping, tvde donma hiçbir sıkıntı yaşamadım. birkaç kez tekrarladım testi sonuç hep aynıydı. yeterki başlangıçta ilgili ayarları düzgün yapın 5) sabit ip ve port ile pc mi aynı ağda olmasam bile remote kontrol edebiliyorum. uzaktan çalıştırmak için modem wake-on-lan'ı destekliyor ve o da sorunsuz çalışıyor. cep telefonumdan pc'yi açıyorum işimi yapıyorum ve kapatıyorum. çekim kalitesinin kötü olduğundan bahsedilmiş, değil, sadece wireless simgesine bakılarak kaç diş çektiği üzerine bir yorum bence bu, evde 5ghz'in 2 diş gözüktüğü yerde paketin son hızını alabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2019
    Aynı evde çekmiyor

    Geniş alana uygun değil. Eski TP Link modemimin ulaştığı yerlere ulaşamıyor benim için hüsran oldu bir modem için bu kadar yüklü bir para verip ona aynı evin içinden ulaşamamak çok sinir bozucu

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2019
    Kaliteli Ürün

    Cihaz açık ara standart modemlerden farklı. Kaliteli ve stabil. Kurulum çok basit.Herhangi bir kopma yaşamadım. Kablosuz çekim gücü aman aman abartılacak kadar iyi değil. TTnet in verdiği modemlerden bir tık daha güçlü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2019
    Üst Seviye Bir Ürün ve Sorun Olduğun da Yenisi İle Değiştirdiler..

    Ürünü Tam İki Sene Önce 2017 Kasım Ayında Hepsiburada.Com Üzerinde Bir Mağazadan Aldım. Hala Kullanıyorum. ADSL Modem ve Wifi Teknolojilerinde Çok Fazla Yenilikler Olmuyor. Zira Bu Ürün Hala Piyasadaki En Üst Seviye Ürün. Ayrıca Ürün İle İlgili Sorun Çıktığında Servis Direk Yenisi ile Değiştirmem veya Ücret İadesi Opsiyonlarını Önerdi. Ben Yeni Ürün İstedim Aynı Model Sıfır Ürün Gönderdiler. Bu Süreçte Hiç Bir Sorun Yaşamadım. Velhasıl Hala Kullanıyorum ve Daha Uzun Süre Kullanırım Sanıyorum...

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2019
    En iyisi

    Piyasanın tartışmasız en iyi modemi hiç bir problem yaşamadım kurulum 2 dakika sürdü keyfini sürüyorum herkese şiddetle tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus DSL-AC68U Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus DSL-AC68U Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat