Samsung 960 EVO MZ-V6E250BW 250 GB 2.5" 3200-1900 MB/s SSD Sabit Disk Yorumları

Samsung 960 EVO MZ-V6E250BW 250 GB 2.5" 3200-1900 MB/s SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(129 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu Ürün Satın Alınabilir(Korkma)

    Merhaba . Ben bu ssd öncesinde kingston savage kullanıyordum ve memnundum. Ancak bu ssd çok daha iyi bir ssd performans testleri yaptım ve cidden yüksek değerlerde çalışabiliyor.Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı ve stabil

    Ürünü uzunca bir süredir kullanıyorum. Bir ev kullanıcısı için en hızlı seçenek diyebilirim. En basit test yöntemi ise rar dosyası açılış süresidir. örneğin 10 GB bir rar dosyasını açın ve her bir diskteki süreyi karşılaştırın. Göreceli olarak diskler arası farkı doğrudan görebilirsiniz. Süslü yazı ve rakamları geçersek örnek verdiğim teste göre, ürün klasik disk hdd lere göre 10 kat, evo 850 ye göre iki kat hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gonul rahatlıgıyla alın

    Samsung 960 evo serisi ile ilgili zaten soze gerek yok, webteki incelemelerden bilgi edinirsiniz,Yeni nesil ssd dir almadan once mutlaka anakatınızın "nvme" destegi olup olmadıgını kontrol edin. Urun 1 gun sonra elıme ulastı, benım gibi titizseniz sıfır kutu gelıyor rahat olun,

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    güzel tavsiye ederim.hızlı kargo ve ürünün yollanmasında verilen değer benden geçerli not almıştır..

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P ürünü arayanlar kaçırmasın

    Ürün güzel tüm cihazlarımda ssd olmasına rağmen kendini kurulumdan itibaren belli ettirdi teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    8 dakikada windows kurdum..

    siparişimden sonra 24 saat içinde kargo elime ulaştı, düzgün paketlenmişti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Evo candır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kusursuz

    Mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı gönderi

  • HepsiB. aracılığıyla
    olmazssa olmaz

    nvme desteğiniz varsa olması gereken bir ürün sistem kurulumu ve diğer programların kurulumu ve çalışması oldukça hızlı kampanyaya denk gelmesi çok iyi oldu. ben izmirdeyim 18 saatte elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2019
    Vida yok

    Paket icerisinde montaj icin vida bulunmuyor, dikkate almanizi tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2019
    Ssd denilince Samsung

    Ssd almak istiyorsanız samsungun evo veya pro modellerini tercih edin.Hem hız hem kalite olarak daha iyisi olamazdı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2019
    BU FİYATA KAÇMAZ

    uygun fiyat kalite ve hız teşekkürler hb

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2019
    Güzel paketlenmiş hızlı gönderi.

    Çok hızlı elime ulaştı pazar günü sipariş verdim pazartesi elime geçti ( Bursa ).En uygun fiyat yine hepsiburada da teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2018
    Yeni Teknoloji

    Burdaki resimlerde sanki daha büyük görünüyordu gerçekte boyutu Ram(bellek) kadarmış hatta çoğu ramdan daha küçük. Hdd yi bilgisayarımın kasasına takıp bilgisayarı açınca bilgisayar görmedi zannettim. Meğer Hdd ayrılmamış(formatlanmamış) olarak geldiği için hardiskler arasında görünmüyormuş. Disk yönetimine girerek diski formatladıktan sonra bilgisayarda göründü. Hdd yi bilgisayara takınca üzerine işletim sistemi kuracaksınız burda görünüyor zaten formatlama burda da yapılabilir. Bu Hdd yi işletim sistemi kurmadan bilgisayarınızda depolama için kullanmak istiyorsanız bilginiz olsun.... Yeni fark ettiğim ikinci konu ise 7 nesil ve sonrası anakartlarda Bios da Hdd ayarlarından başka birde M2 slot ayarları vamış. Bios da M2 ayarlarından bu Hdd için Pcie modunu seçmeniz gerekiyormuş; çünkü bu Hdd Sata değil Pcie olduğu için M2 modu Pcie olmadı. Eğer M2 uyumlu sata bir hdd alsaydınız buranın ayarı sata modu olacaktı. Bu M2 slot bazı anakartlarda sadece sata bazı anakartlarda sadece Pcie de destekleyebilir benim anakart ikisinide desteklediği için böyle bir ayar yaptım. Hızı mükemmel, Küçük olduğu için çok ısınır zannetmiştim ama çok iyi bir kasam olduğu için olsa gerek hdd nin sıcaklığı 40 dereceyi geçmiyor normal. Son olarak evet dönem ssd ve pcie hdd lerin dönemi ama eğer bilgisayarda çok büyük oyunları oynamıyor ya da mimarlık, mühendislik vb. yüksek hız gerektiren uygulamalar kullanmıyorsanız bu kadar hıza gerek yokmuş diyorum. Normalde 10 dakikada kopyalanacak bir veriyi 1 dakikada kopyalamak için fazladan para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Tabi benim işletim sistemimin üzerine kurulu olduğu hdd eski tip olduğundan benim için çok iyi oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2018
    hatalı ürün acıklaması

    ürün güzel ancak kodlar tutmuyor ama acıklama hatalı bana gelen -ürün 3200 okumuyor 2800 okuyor sadece ; hatalı bilgi söz konusu ...

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2018
    cok super ve hizli urun fakat....

    cok super ve hizli urun fakat once arizali olarak geldi ve 2 ay degisimi icin cok uzun zaman bekledim ama yeni urun cok super cok hizli Lenovo laptolar icin cok uygun ve cok iyi bir ssd. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2018
    Kalite süper

    Çok kaliteli ve hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2018
    efsooo

    çok güzel hdd den geçince fark edilir bi hız var

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2018
    Hız

    Ürünü beğendim, tek sıkıntı ülkede ki ekonomiden kaynaklı olarak fiyat fazlalığı. Msi kullanıyordum ssd'den önce kaplumbağa gibiydi. Şimdi gerçekten aşırı hızlandı. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 960 EVO MZ-V6E250BW 250 GB 2.5" 3200-1900 MB/s SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 960 EVO MZ-V6E250BW 250 GB 2.5" 3200-1900 MB/s SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat