Toshiba OCZ 120GB TL100-25SAT3-120G SSD Sabit Disk Yorumları

Toshiba OCZ 120GB TL100-25SAT3-120G SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2017
    OCZ tecrübesi, Toshiba NAND flash bellek birimlerinin Kalitesi. Ancak, satıcı, iki katı fiyatına sat

    Bir zamanların en kaliteli RAM Bellek üreticisiydi OCZ. Blade dizisi RAM Belleklerini asla unutmadık. Toshiba Katı Sürücü üretimine başlamadan önce, OCZ vb üreticilere kaliteli NAND flash bellek birimlerini sağlıyordu. Toshiba TL100 orta seviye bir Katı Sürücü. Sınıfının hakkını veriyor. Ayrıca, windows kullananlar, hizmetler kısmından; Başta 'Tema', 'windows media player ağ paylaşım hizmeti', 'windows search' hizmetlerini devredışı bırakmaları halinde, sıradan sabit disk başarımının bile arttığını göreceklerdir.

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2017
    ...

    Aldığım ürünün iyi niyetle belki kontrol amaçlı bile olsa hiçbir şekilde kutusunun açılmamış olmasını isterdim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017
    Hızlı

    Okuma yazma hızlarını test etmedim fakat windows kurulum hızlı. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    Kesinlikle tavsiye ederim

    hp pavilion serisi laptopumu yaklaşık 7-8 yıl oldu alalı ve son zamanlarda okadar performans kaybı yaşamaya başladım ki yeni bir bilgisayar alma zamanı geldi diye düşünürken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ssd harddisk araştırırken bu ürünü buldum ve okuma yazma hızı yüksek olmasından dolayı tercih ettim indirime denk geldiğinde sipariş verdim 3-4 gün içerisinde geldi ve pcye bağladım işletim sistemini windows 10 kullanıyorum ve aldığım performans şaşırtıcı şekildeydi sanki yeni laptop almış hissi yaşadım bilgisayar o kadar hızlandı ki hiç kasma donma yaşamadım kesinlikle alınması gereken bir ürün hiç tereddüt etmeyin derim toshiba kalitesi ve hepsiburada güvencesiyle hemen alın

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2016
    hızlı çalışan ssistem için

    işletim sisteminizde yavaşlama ve yetersizlik var ise bunu deneyin. windows deneyim puanı 5.6 iken bu ssd disk ile 7.8 e yükseldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    Beş Yıldız

    Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Sorunsuz çalışıyor. Sıradan bir bilgisayarı gayet hızlı çalışacak duruma getirdi. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Toshiba OCZ 120GB TL100-25SAT3-120G SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Toshiba OCZ 120GB TL100-25SAT3-120G SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat