LG ES-W186K3A0 Klima Yorumları

LG ES-W186K3A0 Klima yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2019
    Çok memnunum

    Ürünü bir yıldan fazladır kullanıyorum. Çok iyi bir cihaz. Çok sessiz iyi soğutma ve az elektrik tüketimi.Ürün hızlı kargolandı ve servis hızlıca montajını yaptı. Güvenli ve hızlı alışveriş...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2019
    Beş Yıldız

    Kisa zamanda geldi ve servis kurulumu basarili. Klima sogutmada ve isitmada basarili evimiz cok buyuk olmadigi icin tek klima ile butun odalar neredeyse isinip soguyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2019
    "henüz takılmadı"

    Olumlu yönleri: henüz taktırmadım güzeldir herakde paketi açılmadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2018
    hızlı teslimat

    klimanın siparişini vereli henüz 24 saat bile olmadı. dün öğlen sipariş verdim, bu sabah zil çaldı baktım kapıda kucağında klimayla kargo çalışanı arkadaş. sipariş durumunda 10 gün sonra teslimat edileceği görünüyordu. mutlu oldum. servis gelip kurulumu yapsın kullandıktan sonra da deneyimimi paylaşacağım. bu kadar hızlı teslimat için teşekkürler :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2018
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: A++ soğutma verimliliği ile a+ ısıtma verimliliğine sahip bir klima. Ben çok memnun kaldım lg den. Yazın zaten klimasız duramıyoruz kış günleri de iyi ısıtıyor peteklerden çok daha iyi diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2018
    "Sağlam"

    Olumlu yönleri: Kullananlardan aldığım tavsiye üzerine ınverter klimaların daha kullanışlı olduğunu öğrendim. A++ enerji tüketimi ile de çalışan bir klima olması faturalarımız için de avantajlı. Odanın m2 sine göre de bu kapasitedeki klimaların uygun olduğunu öğrenip satın aldık. kurulum için çok yardımcı oldular. hem sıcak hem de soğuk havalarda rahatlıkla kullanılabilen bir klima.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2018
    beklentinizin üstü

    ürünü alalı 1 hafta oluyor. 40m2 salonu hızlıca soğutuyor ve ısıtıyor. hatta diğer odalardan da yeterli şekilde verim alınıyor. programlanabilir a y arları ile oldukça verimli. en uygun fiyat ve sağlam ürün için teşekkürler. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. marka sağlam ve başarılı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2018
    "."

    Olumsuz yönleri: bence gereksiz pahalı bir klima açıkçası buna bu kadar para vereceğime başka bir marka alırdım bundan daha kaliteli olurdu ben hiç beğenmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2018
    "Severek kullanıyorum"

    Olumlu yönleri: Aslında aklımda LG almak yoktu klima olarak ama bence başarılı bir cihaz ben severek kullanıyorum diyebilirim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Klimayı yaz ve kış kullanıyorum. Hem faturam daha düşük geliyor hem de kış günleri ısıtma verimliliğinden çok memnunum. Lg sevdiğim bir marka kaliteyi sunuyor her zaman güvenerek kullanıyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: bence güzel bir klima ben çok memnun kaldım fiyat olarak da ortalama işte normali bu kadar zaten ben beğendim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 13.10.2018
    LG 18000 BTU ve incehesap

    Şu an için her şey mükemmel fiyat internet piyasası ile aynı taksitte fiyat artıyor ama gene piyasanın bir tık altında İlk defa alışveriş yaptım, şu an için ince hesap gerçekten mükemmel.Stok bitmeden r410 gaz lı bu klimalardan almanızı tavsiye ederim. Lg kalite olarak orta seviyede mükemmel zaten arçelik grubu ve beko yu bile klima da lg üretiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.08.2018
    "SERVİS HİZMETİ"

    Olumlu yönleri: ÜRÜN NORMAL Olumsuz yönleri: SERVİS TEMİZLİĞE ÖNEM VERİYOR ELKTİRİK BAĞLAMIYOR DİYORLAR YASAK AMA PARA KARŞILIĞI YAPAR YASAĞA DİNLEMİYOR 170 TL ELEKTİRİK BAĞLATMA ÜCRETİ TALEP EDİLDİ DIŞARDAN 50 TL BAĞLATIM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2018
    sessiz

    gayet başarılı fiyatı uygun tavsiye ediyorum soğutma çok iyi ve sessiz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2018
    Hızlı kargo

    Fiyatına göre başarılı bir ürün gayet sessiz. Servis sorunsuz bir şekilde kurulumunu zamanında yaptı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2018
    "Çok güzel çıktı memnunum. Kargo ücretide yoktu. Fiyatı çok süper.."

    Olumlu yönleri: Kardeşim abi çokgüelmiş dedi beğendi.Zaten fiyatınıda araştırmıştık. Güvenle alabilirsiniz bence.. Olumsuz yönleri: Sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2018
    Güzel

    Çok güzel evi buz gibi yaptı hem de çok sessiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2018
    başarılı

    klima gününde geldi sadece kargo firmasıyla sorun yaşadım , haricinde hiç bir sıkıntı yok gayet başarılı ve memnunum üründen. soğutmada kullandım bütün ev soğuyor hatta salonda kurulu yatak odasında üşüyorum ev 150 m2 akdeniz bölgesinde yaşıyorum bölgede hava gayet sıcak. Klimayı tavsiye ederim (elektrik kablosu ve siğortası için ek olarak 70 tl ücret aldı servis)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2018
    SIFIR KLİMA BOZUK ÇIKTI

    SATICI ANINDA GÖNDERİM YAPTI, 1 GÜN SONRA SÜRAT KARGO TESLİMATI YAPTI. SERVİS KURULUMU YAPTI, O DA ÇOK GÜZEL, AMA ALDIĞIM SIFIR KLİMA BOZUK ÇIKTI ARKADAŞ. O KADAR ÖVGÜ İLE BAHSEDİLEN LG ÇALIŞMIYOR. DEĞİŞİM YAPILACAĞI SÖYLENDİ AMA KAÇ GÜNDE OLUR NE ZAMAN OLUR ORASI MUALLAK. BENCE LG ALIRKEN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN..

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2018

    Görsel olarak güzel bir ürün, henüz kullanma fırsatım olmadı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG ES-W186K3A0 Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG ES-W186K3A0 Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat