Sennheiser CX 3.00 Kırmızı Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 3.00 Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(131 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    senniser kulaklik

    senniserin kulak ust 2.30g aldim ama bu kulaklik kalitesinde degildi ikisini karsilastirdigin zaman baslar tizler bunda daha harika bu kulakligi kararsız almıştım ama çok memnunum yanındada kulaklık izolasyonu gondermişler begendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel

    Kablosunu gercekten begendim. Xb50 kullaniyordum baslar xb seviesinde tizler acik olarak daha net. Dengeli bir kulaklik iphone kulakligiyla karsilastiranlar olmus. Cok komik. Ses seviyesi yüksek. Kulakligi oneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye edilir

    Ürünü uzun süredir kullanıyorum,Rap hiphop ve Dance Techno House dinliyorum gayet tatmin edici.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Clear & Clean & Bass isteyenlere..

    Daha önce cx 300 ürününü kullanmıştım. Çok da memnun kalmıştım. Kaybettiğimden dolayı tekrar alacaktım ki cx 3.00 gördüm. Araştırmalarım sonucunda cx 3.00 almaya karar verdim. Cx 3.00; cx 300ii ye göre daha clean ve daha bass ağırlıklı. Örneğin, bass ağırlıklı müzik dinlerken vokalin sesi biraz arka planda kalıyor. Ama dinlediğiniz cihazda ekolayzır varsa bu dengeyi ayarlayabilirsiniz. Yalnız bu sizin mp3/mp4 çalarınız ve müziğinizin ses kalitesine de bağlı. 128 bit ve altı sıkıştırılmış mp3 lerle bu kulaklıklardan performans almayı beklemeyin. Ucuz kulaklıklarla dinlediğiniz müziğe eşdeğerdir çünkü verinizin (mp3'ünüzün) kalitesi düşüktür. 320 bit ve üstü sıkıştırılmış dosyalarda doyasıya müzik keyfi yaşarsınız. Dinlerken cx 300ii de kendimden geçmiştim, aynı şekilde cx 3.00'da da kendimden geçiyorum. Resmen sizi alıp uzaklara götürür. Hiç duymadığınız enstrümanları duyarsınız hiç duymadığınız tınılar çalınır kulağınıza. Ama dediğim gibi hem dinlediğiniz aygıt kaliteli ses vermeli hem de kaliteli bir sıkıştırma/bit kullanmanız gerek. Ben Creative Zen ve CX 3.00 Kullanıyorum şu an. İki kulaklıktan da gerçekten çok memnun kaldım. Eğer çok detaya girerseniz aralarındaki desibel, frekans ve Ohm farkına bakabilirsiniz.İkisi de sizi oldukça memnun eder. CX 300ii bass ve tiz isteyenlere. CX 3.00 bass ve clean & clarity müzik isteyenlere uygundur diye düşünüyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    guzel ama keşke başka renkte yapsaniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi gayet güzel ama çokta yüksek sesi yok.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünle ve kargoyla alakalı problem yaşamadım

  • Trendyol aracılığıyla, 15.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    yorumu düzenliyorum. kulaklık silikonlarını deneme yanılma ile en büyüğünü kullanmaya karar kıldım. gerçekten fark ettiriyor. eğer ki benim gibi bass konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, silikonları değiştirmenizi öneririm. ses temizliği, tizler hârika. ama bu fiyata değer mi? işte bu tartışılır.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi , şekerler içinde teşekkürler :) ♡

  • Trendyol aracılığıyla, 02.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika paketleme ve hızlı bir kargo 2 günde elime ses kalitesi mükemmel seviyede tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 22.01.2021

    Can yakıcı yükseklikte tizler, asla duyulmayan bas. Dengeli bir müzik dinleme deneyimi için kesinlikle tavsiye etmem. Konuşma ve günlük kullanım için uygun, kulağı rahatsız etmiyor. Daha yeni aldım ancak dayanıklı gözüküyor. Bu fiyat aralığı için çok kötü bir ürün olmasa da dinlediğiniz müzikten keyif almanızı engelleyebilecek bir ses dengesi var, denediğim hiçbir equalizer da basları tahammül edilebilecek seviyeye çıkarmaya fayda etmiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.01.2021

    bu güne kadar kullandığım ürünler arasında en net ses tonlamasına sahip ürün diyebilirim. ürünün orijinalliğinden şüphe ediyordum fakat satıcının mütevazılığı, dürüstlüğü bütün şüphelerimi bir kenara bırakmama neden oldu. hifilife mağazasına teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.01.2021

    27 yaşındayım ilk kez bu kadar hızlı kargo görüyorum 26. saatte ürün elimdeydi bunun için satıcı ve kargo şirketine teşekkür ederim. ürünün paketlenmesi gayet iyi kendisi ise daha iyi. bass sesler isteyen varsa almasın ama basslari çok kuvvetli değil.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.12.2020

    Mükemmel çok beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2020
    Narin

    En başta beğenmiştim ama en fazla bir ay kullandım sonra bozuldu

  • Trendyol aracılığıyla, 28.11.2020

    Ürün çok kaliteli ve güzel sesleri iyi iletiyor ama üründen önce satıcıyı tebrik etmek istiyorum o kadar ürün aldım ama bu kadar sağlam getiren olmadı.

  • Teknosa aracılığıyla, 08.11.2020

    Bu markayı ilk defa kullanan birisi olarak gerçekten çok memnun etti beni açıkçası kırmızı rengi çok albenisi yüksek olan bir ürün olduğunu düşünüyorum müzik kalitesinden de herhangi bir problemle karşılaşmadım

  • Teknosa aracılığıyla, 06.11.2020

    Bu ürünü eşim için hediye olarak satın aldım ve ciddi anlamda müzik kalitesini ikimizde beğendik açıkçası ben de kendime bir tane de almak istiyorum özellikle rengi çok güzel

  • Teknosa aracılığıyla, 03.11.2020

    Ses kalitesinin yanı sıra en beğendiğim yanı kulakta duruşu oldu ergonomik bir yapıya sahip Rahatsızlık vermiyor hareket halinde iken bile kulaktan düşmüyor çok temiz bir sese sahip yüksek tonda müzik dinlerken bile netlik bozulmuyor Ayrıca mikrofon kalitesi rahatça iletişim kurma mı sağladı özellikle çalışırken ortam gürültülü bile olsa sesim i rahatça iletebiliyorum

  • Teknosa aracılığıyla, 01.11.2020

    Renginin kırmızı olması beni hiçbir şekilde memnuniyetsiz bir halde bırakmadı çünkü zaten fiyat ve performansına dikkat ettiğim için mutlu oldum ayrıca iyi bir marka aldığıma zaten emindim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 3.00 Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 3.00 Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat