Sennheiser CX 3.00 Beyaz Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 3.00 Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Verdiğiniz parayı kesinlikle karşılayan bir yapıda. Sennheiser kablo kalitesini gerçekten arttırmış ve plastik yerine metal kasa yapmış. Bas konusunda tatmin edici, Tiz ve Mid dinlediğiniz müziğe göre sizi biraz üzebilir ama yine de çok kötü değil. Giriş seviyesi kulaklığı neticede. Avrupa'da bunların yüzüne bakmıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2018
    Dört Yıldız

    Genel olarak iyi buldum.Daha önce Sony kulaklık kullandım bu sefer sennheiser denemek istedim ben gayet başarlı buldum tavsiye ederim pişman olmazsınız.Bas gücü iyi eğer sessiz ortamda dinlerseniz şarkıdaki diğer sesleride güzel şekilde aktarıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2017

    Urunun ses kalitesi çok iyi.Beğendim.

  • NI1 aracılığıyla, 01.08.2017
    cx 3.00

    Ürün hizli ve saglam paketlenmis olarak elime geçti. Sorunsuz temiz ürün teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 29.07.2017
    Çekinmeden aldım

    Şekerler için teşekkürler:) 160 TL üründen kargo parası alınmayabilir aslında. Kutulama çok iyiydi ürünün paketinin de neresi hasarlıydı anlamadım gayet de güzeldi. 3 cx3.00 eskittim 1 tane cx200. Bunu da 2 sene kullanır artık cx890 falan alırım.

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2017
    Harika

    beğendim. paketleme güzel

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2017
    pakette hasar yoktu bence

    her zaman kullandigim marka

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    Tizler basarili degil

    10 gundur kullaniyorum. Spotify ile. Ses bangir bangir degil ama yeterli. Baslar gercekten iyi. Ama tizleri begenmedim. Note 4 telefonum. Telefonun kulakligindan daha iyi degil tizleri. Tum ayrintilari duymayi bekliyordum. Ama bekledigimi bulamadim. Verdigim parayi goz onune alirsak satin aldigima pisman oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    Efsane Sennheiser

    elime bugün geçti, taşıma kutusu sert plastikten ürün ses kalitesi gerçekten tartışılmaz. Özellikle spotify ile dehşet:) Sennheiser alanlara tavsiyem captune uygulamasını edinmeleri. Ekolayzır yapabiliyosunuz. Düşünmeden sipariş edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    muhteşem

    şu an teslim aldım ve hemen dinledim.. kasabian fire ilk parçam oldu. tek kelimeyle muhteşem. baslar yormuyor yumuşak tizler muhteşem.. her enstrümanı ayırdedibliyorsunuz.. kesinlikle parasını haelden bir kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2016
    Hem siyah Hem Beyaz Aldım. Kaliteli Ürün

    Daha önce cx 300 ürününü kullanmıştım. Çok da memnun kalmıştım. Kaybettiğimden dolayı tekrar alacaktım ki cx 3.00 gördüm. Araştırmalarım sonucunda cx 3.00 almaya karar verdim. Cx 3.00; cx 300ii ye göre daha clean ve daha bass ağırlıklı. Örneğin, bass ağırlıklı müzik dinlerken vokalin sesi biraz arka planda kalıyor. Ama dinlediğiniz cihazda ekolayzır varsa bu dengeyi ayarlayabilirsiniz. Yalnız bu sizin mp3/mp4 çalarınız ve müziğinizin ses kalitesine de bağlı. 128 bit ve altı sıkıştırılmış mp3 lerle bu kulaklıklardan performans almayı beklemeyin. Ucuz kulaklıklarla dinlediğiniz müziğe eşdeğerdir çünkü verinizin (mp3'ünüzün) kalitesi düşüktür. 320 bit ve üstü sıkıştırılmış dosyalarda doyasıya müzik keyfi yaşarsınız. Dinlerken cx 300ii de kendimden geçmiştim, aynı şekilde cx 3.00'da da kendimden geçiyorum. Resmen sizi alıp uzaklara götürür. Hiç duymadığınız enstrümanları duyarsınız hiç duymadığınız tınılar çalınır kulağınıza. Ama dediğim gibi hem dinlediğiniz aygıt kaliteli ses vermeli hem de kaliteli bir sıkıştırma/bit kullanmanız gerek. Ben Creative Zen ve CX 3.00 Kullanıyorum şu an. İki kulaklıktan da gerçekten çok memnun kaldım. Eğer çok detaya girerseniz aralarındaki desibel, frekans ve Ohm farkına bakabilirsiniz.İkisi de sizi oldukça memnun eder. CX 300ii bass ve tiz isteyenlere. CX 3.00 bass ve clean & clarity müzik isteyenlere uygundur diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2016
    çok güzel

    kulaklık verilen paranın karşılığını fazlasıyla veriyor sesler tam kararında ve çok güzel ben pcde kullanıyorum ancak mükemmelliyet arayanlar için değil. marka hakkını veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2016
    En güzel Beyaz Kulaklık

    Ben beyaz kulaklık arıyordum. Rastlantı eseri bu ürünü denedim. Gerçekten müzik dinlemek isteyenlerin tüm ihtiyacını karşılayacak ürün. Sennheiserın efsan CX300 ürünün yeni versiyonu. Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2016
    saedce müzik dinlemek için çok güzel bir kulaklık

    Telefonumla sadece müzik dinlemek için bir kulaklık arıyordum. genelde baktıklarım kumandalı ve telefonda konuşulabilenlerdi. ben müziğe odaklanmak istediğimden bir kulaklık arayışına girdim. Sennheiser cx 3.00 tam aradığım isteğe cevap verdi, hem konforu, hemde üstün kaliteli sesi ile beklentilerimin üzerinde bir performans sergiledi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 3.00 Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 3.00 Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat