Sennheiser CX 5.00G Siyah Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 5.00G Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 28.01.2019
    Sorunsuz, kaliteli.

    amazzon tarafından sıkıntısız şekilde piyasa fiyatının çok altında fiyata elime ulaştı. Ses konusunda son derece kaliteli ve berrak ama fazla yüksek ses bekleyenlere uygun değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2019
    Bir Yıldız

    ses kalitesi ve rahatlık arayanlara önermem görüntü olarak iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 14.10.2018
    Sennheiser Kalitesini Bu Fiyata Bulmanın güzelliği!

    Uzun zamandır sennheiser kulaklıklar kullanıyorum. Türkiye sennheiser sitesinde 800liraya satılan ürünü bu kadar(360) uygun bir fiyata almak sevindirici. Cep telefonunda güzel bir sesle bir şeyler dinlemek için ve güzel bir mikrofonla konuşmak için ideal bir ürün. Ses kalitesine önem veren biriyseniz denemelisiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.09.2018
    Kaliteli

    Ses kalitesi mükemmel ama yüksek sesten hoşlananlara göre değil ses seviyesi biraz düşük belki telefonumla uyumsuzluğundan olabilir 18 ohm olduğu için düşük kalıyordur başka cihazlarla denemek lazım ben beğendim yanında comply foam hediyesi var bir çift memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2018
    Dört Yıldız

    Ürün başarılı almak isteyenlere tavsiyem baş istiyorsanız beklentinizi karşılamaz temiz net bir ses var

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2018
    Dengeli ses sevenler için

    bundan önce mm70i kullanıyordum, malzemesi ona göre daha dayanıklı duruyor. cx3.00 daha bas ağırlıklı bir kulaklık, ses olarak daha dengeli. kablo boyu uzun bas yoğunluklu müzik sevenler cx3.00 veya momentum tercih edebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2018
    Malzeme kalitesi kötü

    Kulaklık ses kalitesi olarak çok iyi ancak malzeme kalitesi bir o kadar kötü. Kablosu çok yumuşak 3-4 ayda soyulmalar başladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2018
    Beş Yıldız

    Daha önce sennheiser'in eski cx serisini kullanıp kaybettim ardından çeşit çeşit kulaklık denedim en sonunda yeter artık deyip bunu aldım. iyi ki almışım. Bu tecrübelerden çıkardığım nihai sonuç: vasat kulaklık insanı müzikten soğutur iyi kulaklık da insana müziği daha çok sevdirir. Sennheiser'in yaptığı şey 2.sidir elbette. Kulaklığın tek eleştirilecek yanı çok dayanıklı görünmeyen malzemesi. En azından kabloların daha kalın ve kuvvetli olmasını beklerdim çok ince ve narin görünüyor umarım uzun ömürlü olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2018
    Bir Yıldız

    Malzeme kalitesi başarısız net ve temiz bir ses versede istediğim düzeyde değil çok yetersiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    SÜPER ÖTESİ PİŞMAN OLMAZSINIZ

    HARİKA BİR ÜRÜN %18 KDV İNDİRİMİNDEN HEMEN FAYDALANDIM KAÇIRILMAYACAK BİR FIRSATTI VE BENDE KAÇIRMADIM.SES KALİTESİ ÇOOOK GÜZEL MÜZİK DİNLERKEN KENDİNİZİ BU DÜNYADAN SOYUTLUYORSUNUZ..

  • Media Markt aracılığıyla, 14.05.2015
    ses kalitesi mükemmel

    cx 400 II kullanıcısıydım. kaybolunca bu kulaklığı aldım. çok memnunum. htc one m7 telefonum ile uyumlu çalışıyor. ses kaliteside çok tatmin edici.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 5.00G Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 5.00G Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat