Sennheiser CX 2.00G Siyah Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 2.00G Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teknik servis türkiyenin en iyisi

    Ürün çok kaliteli, sesini beğendim ama baya narin. Pek dayanıklı değil ama kopma hariç servisi 2 güne sorunsuz yenisini yolluyorlar. Bu kulaklıkla garanti süresi boyunca madur olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sennheiser kalitesi..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Bigisayar başında, telefonda, sporda olsun çok sık kullandım. Özensiz davranmama rağmen bana mısın demedi malzeme kalitesi olarak üst düzey. Ses kalitesi zaten malum sennheiser.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce bu kulaklık hakkında olumsuz yorum yapmıştım.Fakat 15 günlük kullanımdan sonra tekrar yazıyorum. İlk günlerde çok kötü ses çıkan bas vurmayan kulaklık a ne olduysa şimdi çok iyi ses çıkıyor. Basslar çok iyi. Ses şiddeti gayet tatminkar. Almak isteyenler kalitesine güvenebilirler.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ses kalitesi iyi ancak dayanıklığı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

  • Trendyol aracılığıyla, 11.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bozuk geldi iade sürecini de kaçırdım elimde patladı iyi ürün diye para veriyoruz biz buna ya para yerden toplanmıyor uyduruk kulaklık lar bile 1-2gğn çalışıyor direk bozuk geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kulaklık gayet sesi iyi ancak bazen titreşim falan olabiliyor ama sorarsanız almanızı tercih ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 01.03.2021

    hayal kırıklığı beklentinin çok altında cikti

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kardeşim için almıştım fakat hiç kullanmadan sol kulaklıktan daha az ses geldiğini fark edip iade talebinde bulunduk. Kutunun içi çok özensiz ve kablo çok narin olduğundan şanssızsanız kulaklık bozuk olarak gelebilir. Firmadan iade talebinde bulundum.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.02.2021

    yanında faturasını göremedim tek eksik oydu, onun dışında ürün güzel ve hızlı şekilde teslim edildi paketlemesine de ayriyetten dikkat edilmiş, tarafıma faturası iletilebilirse sevinirim.herhangi bir sıkıntı olduğunda elimde bulunmasını isterim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2020

    Daha önce Sennheiser kullanmış fakat nasıl olduysa kaybettiğim için standart kulaklığı kullanıyordum .içimde ukte kaldığı için tekrar almak istedim .Fakat kesinlikle benim için tam bir fiyasko oldu. Ses çıkışı düşük. fiyatı gereksiz yüksek. çok fazla beklentiniz olmasın. bunu gerçekten tarafsız olarak değerlendirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun zamandır kullanıyordum ama kaza sonucu kulaklığım kopunca hiç tereddüt etmeden aynısını bir daha aldım. Daha önce kullandığım kulaklığım makinede yıkandı, telefona takılıyken telefon sarkıp asıldı, bilgisayara takılıyken yanlışlıkla kalktım da kulaklık ardımdan geldi ve sair pek çok kazaya rağmen ses kalitesinde hiç azalma olmadı. Kulaklık kısmındaki Sennheiser işareti zamanla siliniyor ama kulakta dışarıdan bakınca çok ama çok hoş gözüküyor. Tek problemi kulaklık bir türlü kulakta durmuyor bütün boyutlarını denedim ama boyutla alakalı olduğunu düşünmüyorum onun dışında eksi bir yanı yok kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2020

    Daha önce sennheiser kullanmış fakat nasıl olduysa kaybettiğim için standart samsung kulaklığı kullanıyordum. çok beğendiğim için tekrar almak istedim ve buna istinaden sipariş verdim en mantıklı model olduğu için bu modeli seçtim. 1 nisanda elime ulaştı. hevesle hemen açıp hemen denedim. fakat malesef benm için tam bir fiyasko oldu. samsung kulaklıktan bir fark göremedim hatta biraz daha vasat buldum. sesi çok kısık bas düşük.ses ayarlarında bir sıkıntı yok telefonun bu arada . bi kullanıcı da sesi kısıktı ilk gün ikinci gün arttı diyor bakalım bugün nasıl olcak. umarım düzelir. Çünki bu markayı seviyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2019
    harika

    tek kelimeyle mükemmel kulaklığı taktığınızda sanki dünyayla iletişiminiz kalmıyor.ses harika neredeyse 3 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok tramwayda taktığımda insanların sadece ağızları oynuyor dışardan hiç ses gelmiyor

  • Media Markt aracılığıyla, 17.07.2019
    Ürün çok iyi

    Sennheiser kulaklık kalitesinde bir numara bass sesler özellikle çok iyi kesinlikle tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 17.07.2019
    Süper ürün

    Bu markanın basslarına bayılıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2019

    Bu fiyata alınabilecek en kötü kulaklık bas sıfır 50 liralık kulaklıktan tek farkı markası

  • Amazzon aracılığıyla, 22.11.2018
    Yetersiz

    İyi bir indirimle satın aldım; ancak ürünün indirimli fiyatının hakkını dahi vermediğini düşünüyorum. (Ses ve malzeme kalitesini yetersiz buldum.) Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2018
    ses seviyesi düşük

    Baslar yetersiz ve ses seviyesi çok düşük. 1 yıldır kullanıyorum sol kulaklığın sesi daha az gelmeye başladı neredeyse bozuldu gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2018
    fiyatina gore dusuk geldi

    ilk muzik dinlemeye basladigimda sesi oldukca dusuktu 1 gun sonrasında ses seviyesi kendiliginden yukseldi 116 db nin olmasi gereken seviyeye geldi onun haricinde ses kalitesi oldukca güzel basslarda yapay gelmiyor ama biraz düşük geldi sevmedigim yanıysa süngerleri onun disinda parasina gore biraz dusuk kalıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 2.00G Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 2.00G Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat