Plantronics M70 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Plantronics M70 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2017
    Dört Yıldız

    Hızlı kargo güzel ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2017
    ğüzel

    Fiyatina ğöre cok kaliteli bir ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    HARİKA MEMNUNUM

    Ürün harika dört gündür kullanıyorum çok memnunum. Müzik sesi ve konuşma sesi kalitesi harika. Kesinlikle tavsiye ederim. Hatta ben ikincisinin siparişini verecegim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Dört Yıldız

    ürünü montaj yaparken,,araç sürerken kullanıyorum.ikisinde de çok pratik.özellikle eller kirli ve ıslakken,malzeme taşıerken mşteri aradıgında çok faydalı oluyor. sadece toplumdan zararlı oldugu vb vb bilgisinden dolayı biraz çekniyorum ve sadece kullanırken kulağıma takıyorum onun harici çıkartıyorum.uzun sure kulakta kalınca ağrı yapıyor. bu modeli almamın sebebi ayrıca kulağa askısının olması,hareket halinde sadece kulak içi tutacağı düşebiliyor. çok sesli ortamlarda karşı taraf az duyulabiliyor.onun harici kopma,kesilme gibi şeyler çok az.müzik değil de kuran dersi dinliyorum video olarak nokia lumia kullanıyorum bu telefonun eksikliklerine rağmen iyi çalısıyor video sesi iyi geliyor. şarjı tüm gün kullanımıma yetiyor.bazen 2.gne kadar kullanıyorum. kılavuzda yazan derin uyku özelliği heralde 1-2 saat kullanmaynca aktif oluyor ve şarjı daha uzun gidiyor. tek eksikliği kulağı ağrıtması. ona da şöyle bir çözüm buldum. kulak tutacağını komple takmıyorum da kulak mememin hemen arka kısmına sıkıştırıyorum.o zaman sıkmıyor. müzik vb gibi kullanımlar için bilmiyorum ama güncel ve profesyonel kullanım için ufak ve diğer özelliklerinden dolayı ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Güzel....

    Ürün elime geçeli 2 gün oldu. Çok hafif ve küçük bir cihaz. Note 4 ve samsung A3 2016 le birlikte kullanıyorum. İkinci telefona bağlantı sağlamak biraz zor oldu ama bağlantı hızı mükemmel. 2. cihaza bağlayabilmek için 1. cihaz bağlantısını yaptıktan sonra cevaplama tuşuna basılı tutarak tekrar dil seçeneklerine gelmeniz gerekiyor. Dil ayarını tekrar yaptıktan sonra 2. telefonu görüp bağlanıyor. Bir kez telefona bağlandıktan sonra bir daha telefonun bluethooth kullanılabilir cihazlar kısmında hiçbir şekilde göremiyorsunuz. (Cihazınız da telefonunuzda bozuk değildir endişelenmeyin) Bu yüzden ilk cihaz kurulumundaki dil seçenekleri menüsüne dönmek gerekiyor. Sadece ilk bağlantı yapılan cihazdan müzik, whats upp aramaları, video vb dinleyebiliyorsunuz. Müzik dinlemek tabiki bu amaca yönelik bir kulaklık kadar iyi değil ama yeterli ve tatminkar. Eğer ingilizce uyarılar sizi rahatsız etmiyorsa bağlantı uyarıları sorunsuz ve yeterince açıklayıcı. Tek problem telefonu kapattığınızda kullanılan uyarı tonu yetersiz bazen kapandığına emin olamıyorsunuz. Alışmak lazım herhalde. Malzeme kalitesini beğenmedim, bence fiyatına göre zayıf bir işçiliği var ama tuşlar sorunsuz çalışıyor. Konuşma konusuna gelirsek; gelen ses net ama volume zayıf. Karşı taraf sizi sorunsuz duyabiliyor. Aşırı gürültülü ortamlarda bulunmadım ama hafif rüzgarda dışarıda konuşma sorunsuzdu. Yedek kulaklık silikonu çıkmıyor maalesef ama kulaklık silikonu rahat değil ve birkaç saat sonra acıtmaya başlıyor. Ama bu durum değişken olabilir. Telefonun üzerinde olan en büyük boymuş bana uygun bir seçim değil. Diğer yandan bu tür bir kulak silikonuyla cihazın düşme riski çok az.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    konuşma süresi uzunluğu süper

    Piyasasa konuşma süresi en uzun bluetooth kulaklıklardan birisi. Kullanalı 4 gün oldu, açıldığında 8 saat süremin halen kaldığını söylüyor. 2 cihaza birden rahat bağlanıyor. Kulağa oturması ve hafifliği de gayet başarılı. Çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    süper

    Çift telefon destekli, müzik dinlenebilen bir kulaklık. sarjı uzun gidiyor. hb güvencesi ile alabilirsiniz. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2016
    Başarılı

    Uzun süredir aradığım tüm özellikler bu cihazda çok başarılı bir ürün ses kalitesi ve dış ortamda ses netliği çok iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2016
    ayakabı

    2 fif ayakkabi aldim çok menmunum tavsiye ederim sizde menmun kalirsınız bu firma mukemmel bir firma tercihiniz Hepsibueda.com olsun paranız cöpe gitmesin

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2016
    Teşekkür Ederim

    arkadaşıma hediye olarak aldım bu gün teslim aldı ve beğendi teşekkür ederiz ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2016
    Tavisye ederim

    burada yorumlara güvenerek aldım kesinlikle başarılı biraz uğrasırsanız bilgisayarınızada bağlayabiliyorsunuz tavisye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2016
    FİYAT&PERFORMANS ÜRÜNÜ

    Daha önceden bir kaç değişik marka kulaklık kullanmıştım.Ama gerçekten bu ürün farkını gösterdi.Bence fiyat performans arayanlar için ideal.Sizi üzmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2016
    Mükemmel

    ergonomik , hafif , ses kalitesi çok başarılı , karşı tarafa arka plan gürültüsünü iletmiyor , konuştuğum herkes çok temiz bir ses duyduklarını söyledi , şarjı çok uzun gidiyor ve cihaz açıldığında kalan şarjın kaç saat gideceğini söylüyor , tüm protokolleri destekliyor ve telefonda sesle yapılan her görevi yapıyor. fiyat/performans oranı çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2015
    Ürün Başarılı

    Fiyat performans olarak kesinlikle alıncak en iyi kulaklık! En güzeli de A2DP olayı yani MP3 ve Siri gibi tüm ses özelliklerini kullandırıyor telefonun. (Tekli bir çok kulaklıkta olmayan bir özellik!)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2015
    Alınır, Çünkü;

    Bir süre araştırdım. Özellikle dil öğrenimi için hikayeleri dinleme amaçlı aradığım için uzun şarj süresi ile uzun süre kullanım rahatlığı önemli idi. Gelir gelmez denedim. Kulağımda unutuyor muyum? Hayır, fakat rahat sıkıntılı değil. Gerçekten uzun süreli şarjı gidiyor. Yani 11 saat sürekli dinleme gerçekten doğru. Biri samsung Core Prime diğer Iphone 4S ile kullanıyorum. İlk bağdaştırdığınız telefondan müzik dinleyebiliyorsunuz. Büyük değil kaba durmuyor. 7-8 metre bağlanma mesafesi var. Açıldığında kaç saat şarj süresi kaldığını ingilizce olarak bildiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2015
    Ses kötü gidiyor

    Karşı tarafın sesi bana gayet güzel geliyor müzik dinlenebilmede cok güzel ama benim ses karşı tarafa bazen yankılı Ve uzaktan Konuşuyor muşun gibi gidlyor karşı taraf anlamakta güçlük cekiyor beni

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2015
    Yeterli

    Uzun uzun herşeyi anlatarak yazmıştım hata yapıp yazdıklarım uçunca tekrar yazamayacağım. Tek kulaktan müzük dinleyebilme (her kulaklıkta yok) , şarkı değiştirebilme (her kulaklıkta yok) , yakın mesafeden yaklaşık 11 saat dinleme, yeterli ses ve rahatlık, iki duvar ilerden 9 metre kadar rahat dinlenme, yine 9 metre uzakta ama bu sefer alt katın 9 metre ilerisinde (alt katın da arada bir oda duvarı var) dinleyebilme ama bir alt katta bazı noktalara hareket halindeyken sinyal gelmeyebiliyor ama sabit bi yerde dinleyebiliyorken sorun yok. Kulaktan cebe cepten kulağa anında tak çıkar dinle kolaylığı için bulunmaz ama kablo kalabalığı taşımak takmak çıkarmak sorun değil diyenler stereo bluetooth çift kulaktan daha güçlü modellerinden alıp dinleyebilir. Jabra daha güçlü stereo kulaklığım da vardı ama hatırlamıyorum sanmıyorumki bu kadar pil ömrü olsun bir de asıl kablo kalabalığından kurtuldum.11 saat rahatlık için tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2015
    Gayet güzel

    Ürünü yeni aldım kulaklık sesi gayet net. Müzik sesleride yeterli tavsiye ederim. Ayrıca Samsung galaxy gear saatimlede kullanıyorum.Plantronics markasına devam edip m165 alıp bu kulaklığı eşime vermeyi düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2015
    Ürün Yorumu

    Ürün umduğumdan küçükmüş. Bu iyi. Kolay çalıştırılıyor. Kullanımı kolay ve rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2015
    beğendim

    özelliklerini çok kurcalamadım ama işimi görüyor. tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Plantronics M70 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Plantronics M70 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat