Samsung Gear Circle SM-R130NZWATUR Beyaz Kulaklık Yorumları

Samsung Gear Circle SM-R130NZWATUR Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2017
    müthiş

    Aldım ve hemen kullanmaya başladım mukemmel bir ürün. Teşekkürler hb

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2016
    Başarılı..

    Ürün gayet iyi. Bi de bazı yorumlarda şarkı değiştirilmiyor diyenler olmuş. Sağ kulaklıktaki tuşa çift tıklandığında sıradaki şarkıya geçiyor. Satın aldığınız ürünün kullanma kılavuzu okuyun lütfen :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

    Çok güzel bir kulaklık kesinlikle tavsiye ederim. Ses kalitesi tatmin edicidir. Bazı yorumcuların beklentileri çok yüksek olduğu için tatmin etmemiş olabilir ama sesin çok net ve kaliteli çıktığını söyleyebilirim. Her yerde kullanılabilecek şık bir tasarımı var. Tek eksiği kulaklık üzerinden şarkı değiştirme yok fakat o kadar da olur. Kutu içeriği de zengin tutulmuş. Kulaklık başlıkları(3 adet), şeffaf (3 adet) koruyucu ve tutucu ile birlikte şarj aleti bulunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2016
    çok iyi

    çok rahat şarjı çok uzun gidiyor ses düzeyi oldukça içi kesinlikle alınmalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2016
    Harika Ürün

    Ben yüksek ses severim ve inanın gerçekten harika ürün şık kaliteli güzel ve dışardaki sesi duymuyorsunuz asla pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2015
    şiddetle tavsiye ederim

    Ürünü iki hafta önce bütün elektronik ürünlerimi aldığım gibi yine hepsiburada.comdan aldım ve yine çok memnunum. Almadan önce buradaki yorumları okudum ve biraz aklım karıştı. Ama iki haftadır kullanan birisi olarak çok memnunum. Bazı yorumlarda ses kalitesinin düşük olduğundan bahsedilmiş. Bu konuya kesinlikle katılmıyorum, ses kalitesi gayet iyi ve kaliteli. Her gün ortalama 1 saat telefonla görüşüp 1,5 saat müzik dinliyorum buna rağmen şarjı 4-5 gün gidiyor. Aynı ürünün siyahından abime de aldım o da çok memnun. Bende Note3 var, telefona indirdiğim application sayesinde S Voice özelliğini de çok rahat kullanabiliyorum. Bluetooth kulaklık almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    tavsiye ederim

    kulaklık kısmı kımen büyük, ama genel olarak çok şık bir ürün. Ses kalitesi konuşmada ve müzikte gayet başarılı. Ürün malzeme kalitesi yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2015
    artıları ve eksileri

    Ürünü yaklaşık 4 ay önce aldım. Artilardan başlayalım tasarım olarak harika ergonomik olarak güzel şık ve havalı :) yaninda gelen aparatlari ile boyut olarak size uygun olanı seçerek spor yaparken kullanabilirsiniz eksileri ise müzik için yetersiz telefon görüşmelerinde çevre sesini çok fazla topluyor ve etkin bi iletişim imkanını ortadan kaldırıyor mesela araçta yada otobusteyken baya bi uğultu dan şikayetçi oluyor karşı taraf. Az önce sporda kullanabilirsiniz dedim ya hani hah işte çok terlerseniz dokunmatik kısmı ve tus kısmı sıvı temasına maruz kalabilir ve oksitlenme ile işlevlerini yitirebilir bu bölgeler ( başıma geldi ordan biliyorum ) . Şimdi bu kulaklıktan kurtularak powerbeats 2 almayi düşünüyorum fiyat olarak 2 katı ama dayanıklı ve müzik için yapılmış bi alet sonuçta.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2015
    ses kalitesi zayıf

    ürünü perşembe sipariş ettim cumartesi aldım. bunun için hepsiburada.com ailesine teşekkür ederim. görüşmelerde ve çift telefon performansında sorun yok ancak müzik dinlerken ses kalitesi fazlaca zayıf. kulağının tadını bilenler müzik dinlemek için bu cihazı tercih etmesin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2015
    şiddetle tavsiye ederim düşünenler için

    ürün zaten başlı başına mükemmel fazlası var eksiği yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2015
    Kulaklıkta Reform

    Bugüne kadar boşuna eziyet çekmişiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2015
    Vasat

    Ürün için "mükemmel ses kalitesi veriyor" yorumlarını şaşkınlıkla karşılıyorum. Lg markasına ait HBS 800 kodlu ürün ile müzik dinleseler ne yaparlardı diye düşünmeden edemiyorum.Bu ürün fiyatına göre oldukça vasat ve iyi müzik kulağı olan dinleyicileri kesinlikle tatmin etmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2015
    Hizli teslimat

    Ürün kendi kutusunun disinda bir kaplama kutu ile geliyor. kulaklik ta devrim olabilecek bir kulaklik cok basarili ses sistemi harika. hepsiburada.com a hızlı teslimatindan dolayi teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2014
    samsung Gear çiftçiler SM-R 130 bluğtut kulaklık

    Ben bu kulaklığı Cumartesi sipariş verdim bugün Pazartesi sparişim geldi kulaklık süper tam aradığım kulaklığı buldum almayı düşünen varsa hiç vakit. Kaybetmeyin hemen siparişinizi verin bir ses var pırıl pırıl kadife gibi olmaz böyle birşey tek kelimeyle süper çok araştırdım sonunda süper bir ürüne kavuştum bir tane daha alacağım onuda eşime bu ürünü gözünüz kapalı alın derim hepsiburada com çalışanlara çok çok teşekkür ediyorum iyi yıllar diliyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Gear Circle SM-R130NZWATUR Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Gear Circle SM-R130NZWATUR Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat