Asus Vulcan Pro Kulaklık Yorumları

Asus Vulcan Pro Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2017
    Başarılı

    İndirim zamanında almıştım . Oyuncular için ideal. Son ses açıp masaüstüne koyup film dizi izleyebilirsiniz. Surround başarılı olmuş. FPS oyunu oynarken kapatmak gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2017
    Efsane

    Indirimdeyken aldim kargo gayet hizliydi guzel paketlenmisti. Kulaklik gercekten cok iyi gerek fps surround gerekde amp modlari cok etkili noice cancelling i acmaya neredeyse gerek bile kalmiyor uzun sureli kullanimlarda pad ler sayesinde etkili bir konfor sagliyor dusunmeden alin derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Oyun için ideal

    Oyun için ideal ancak müzik film tarzı işler için uygun değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2016
    ROG

    İnceledim gayet başarılı bir oyuncu kulaklığı aktif gürültü önleme ve malzeme kalitesi çok iyi. içerisinden koruma çantası çıkıyor. oyunculara rog VULCAN :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Vulcan Pro Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Vulcan Pro Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat