Aerial7 Phoenix Eclipse Kulaklık Yorumları

Aerial7 Phoenix Eclipse Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2016
    Ucuz ürün

    Sesler oldukça boğuk geliyor. Yay çok sert olduğundan uzun süreli kullanımda kulak ağrıtıyor. Kulağınızı tam kaplamadığı için rahat değil. Kablosu çift kulaktan indiği için boynunuza dolaşabilir. Çok para vermeden kulaklık sahibi olmak istiyorsanız alın ama tatmin etmeyecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2013
    kaliteli müzik

    gayet şık ve hafif bir ürün.ses kalitesini tartışmaya bile gerek yok çünkü mükemmel bir ses kalitesi var.bu fiyatıda gayet uygun.teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2013
    Kaliteli ve Başarılı

    Ürünü Samsung Galaxy S3 ile müzik dinlemek için aldım. Kulak içi kulaklıkların uzun süreli kullanımda verdiği rahatsızlıktan kurtulmak için aldım. Bu anlamda bekleneni veriyor. Malzeme kalitesi mükemmel olmasa da, fiyatı göz önünde bulundurulduğunda tatmin edici. Kulaklık üzerinde telefon görüşmelerinizi yapmanızı sağlayacak bir mikrofonu bulunuyor. Ayrıca mikrofon ve kulaklık girişlerini birbirinden ayıran bir de adaptör var. Böylelikle bilgisayarınızda da kullanabilirsiniz. Bunun yanında 6 1/4 adaptör de paket içeriğine dahil edilmiş. Oldukça şık bir taşıma çantası da unutulmamış. Ses kalitesine gelince, kulaklık basları çok fazla ön plana çıkarıyor. Bu yüzden ekolayzır ayarını tiz ağırlıklı bir konuma getirerek dinlemek tatmin edici bir sonuç verebilir. Çok profesyonel olmasa da uzun yıllar kullanılabilecek bir kulaklık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Aerial7 Phoenix Eclipse Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Aerial7 Phoenix Eclipse Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat