3M H520A-407-GQ Optime II Kulaklık Yorumları

3M H520A-407-GQ Optime II Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2018
    Beğenmedim

    Ürün yanında normal sesle konuşan birini net duymanı bile engellemiyor... Sadece var olan sesleri azaltıyor, ayrıca inanılmaz kirliydi heryeri gri gri toz partikül vs... ve ıslak yumuşamis kutusuyla geldi, kutu simsiyah kirliydi... Verdiğim paraya değmedi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    kalite kokuyor

    3M kalıte zaten gemide kullanıcam makine dairesinde cok ses oluyor kulaklığın kullanımına gelince kulağa cuk diye oturuyor takınca sağır oluyorsun kulaklara oturan kısım cok yumuşak bits kulaklığı gibi bi ses gelmiyor teredüd etmeden alın tak tak

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2018
    İyi ki almışım.

    Çok kaliteli ve işe yarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2018
    Kaliteli işe yarar

    Sesi gayet iyi kesiyor. Daha önce uygun bir şey almıştım ama sesi bu kadar iyi kesmemişti. Bu ürünlerde desibel derecesi var ihtiyacınıza uygun olana bakmanızda fayda var. Sesi tamamen kesen bir ürün değil. Sanırım öyle bir ürün de yok ama çok iyi azaltıyor. Tv de gördüm fırtına obüslerinin yanında kullanıyorlardı. Gerisiniz siz anlayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2018
    Başarılı

    Gönderi beklediğimden hızlı geldi.kalın var kaba değil. Rengi gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    gürültülü ortamlar için ideal

    ürünü düşünmeden alın derim. tekstil fabrikasında çalışıyorum. dokuma tezgahların gürültüsüne karşı önlem olarak aldım. tavsiye ederim. gürültülü ortamlarda (fan, pompa vb yüksek devirde çalışan makinelerin yanında) rahatlikla calisabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2017
    Sesi fazlasıyla kesiyor.

    Harika ses kesiyor. Gürültülü atölyelerde kesinlikle kullanılmalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2017
    Başarılı

    Ses yalıtımı iyi seviyede. Atölye işlerinde ya da atıcılıkta kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2017
    Beş Yıldız

    Teslimat hızlıydı ve ürün anlatıldığı gibi gürültünün önemli bir kısmını iyi kesiyor teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    Sesi Tamamen Kesmiyor

    Ürün sesi tamamen kesmiyor ancak gürültü seviyesinde azalma mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Çok iyi

    Elektrikli testerenin yaratığı gürültü beni çok rahatsız ettiği için, böyle bir kulaklık aldım. Kafama taktığımda "vay be" demek zorunda kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Beş Yıldız

    arkadaşlar gerçekten işe yarıyor, baya bir sesi kesiyor ( tamamını neredeyse ) . ders için aldım ve çok kullanışlı. kesinlikle tavsiye ediyorum , orjinal M3 tür

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    GÜZEL BÎR ÜRÜN.

    GÛRÜLTÜ VE SES BU KULAKLIĞI TAKINCA ARTIK BÎZÎ RAHATSIZ ETMEKTEN KURTARIYOR.. ŞEHİRDE KÖYDE GÛRÜLTÜ ORTAMLAR ÇOĞALDI... ÇOK YÖNLÜ VE AMAÇLI KULLANMAK MÜMKÜN.. KESİNLİKLE FAYDALI BÎR ÛRÛN. ÖĞRENCİLER VE GÛRÛLTÛLÛ ORTAMDA ÇALIŞAN ÎŞÇÎLER BU BU KULAKLIĞI ALMALI..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    başarılı

    başarılı bir ürün. ders çalışmak için kullanıyorum. memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2017
    Dört Yıldız

    Ders çalışmak için aldım. İdare eder. Gürültüyü bir dereceye kadar kesiyor. Etraftaki sesler boğuklaşıyor ve anlamlı gelmediği için dikkatiniz dağılmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2016
    Kaliteli

    Gürültüyü kesinlikle kesiyor. Kulağınıza taktığınız andan itibaren kendi sesinizi bile bir garip duyuyorsunuz. Daire testereyi çalıştırıyorum evin içinde, sinek vızıltısı gibi kalıyor. Kafaya göre ayarlanabiliyor, baş çapı geniş olanlar için de ideal bir ölçüde. Kargo çok geç geldi. 1 puanı oradan kırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2016
    3M Kalitesi

    Gürültülü işlerde ve ortamlarda kullanılması lazım.İlk aldığımda otobüs ve metroda denemiştim gürültüyü çok iyi kesiyor.Trafik olan caddede ve ulaşım araçlarında gürültü 90 desibel civarında bu hem beden hem de ruh sağlığı için çok zararlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2015
    Fena değil

    Kulaklık hacmi baya geniş olduğundan kulağı rahatsız etmiyor, terletmiyor fakat ilk başlarda başı biraz sıktı, zamanla esneyecektir diye umuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2014
    Güzel bir ürün

    Evde ders çalışmak için kullanıyorum, ses kesme konusunda başarılı, uzun süre kullanmak başı rahatsız etmiyor, kullanma amacımı yeteri kadar karşılıyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2014
    Kesinlikle sesi azaltiyor.

    Komsularimdan cok rahatsiz oldugum icin calisirken bu kulakligi kullaniyorum ve neredeyse hic ses duymuyorum. Cok Uzun sure kullandiktan sonra kulaklarimi acitiyor (5-6 saat) ve de hafif bir tikanma hissediyorum. kulak tikaci gibi urunlerdense bu urunu kullanmanizi tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
3M H520A-407-GQ Optime II Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. 3M H520A-407-GQ Optime II Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat