Navitech BHK 2020K Kırmızı Kulaklık Yorumları

Navitech BHK 2020K Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    İki Yıldız

    cok iyi degil

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2016
    Harika

    hepsiburada com çok teşekkürler çok alış veriş yaptım hepside eksiksiz ve ii günde eline ulaştı sin aldigim bu ürün ise gayet güzel iyi şek çıkışı güzel kalite mükemmel. herkeze tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2015
    Amaca Hizmet Ediyor

    İnanılmaz bir ses performansı bekliyorsanız yanlış ürüne bakıyorsunuz. Minik bluetooth çakışmalarına takılmazsanız yada bluetooth başka cihazlar kullanmıyorsanız sorun yaşamazsınız. Piyasadaki pekçok üründen kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Bununla birlikte alır almaz NBunuzda WiFi driver güncellemesi yapmanızda fayda olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2015
    Kaliteli

    Urun tam fiyat performans ürünü Kalitesi iyi ses güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2014
    Kullanışlı ve şık

    Kızım için aldığım bu kulaklık ses, şarj etme ve şarj süresi açısından güzel. Şık ve kullanışlı bir ürün. Fiyat olarak fazla araştırmadım ama tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2014
    Güzel Görünüş

    Güzel bir dış görünüse sahip, ayrıca ses kalitesi de güzel ama 5 üzerinden 4 veririm. Fiyatına göre gerçekten mükemmel diyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Navitech BHK 2020K Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Navitech BHK 2020K Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat