Parrot Zik 2 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Parrot Zik 2 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2014
    Ses harika

    Noise cancelling özelliği için aldım bu ürünü. Bose Quitecomfort 3 ile bu ürün arasında kararsız kalmıştım, ama fiyat ve kablosuz özelliği nedeniyle bunu tercih ettim ve bu tercihimden gayet memnunum. Fiyatı yüksek gelebilir, ama aynı sınıftaki Bosenin %50 daha yüksek fiyata satıldığını düşünürsek uygun bir tercih.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2014
    İndirim Talebi

    Ürün ile ilgili söylenebilecek tek söz muhteşem bir kulaklık.Kullanım ve incelemelerim sonucunda edinmiş olduğum izlenimlerde alınabilecek en iyi bluetooth kulaklık diyebilirim.Tasarım ses kalitesi dokunmatik panel ve akıllı telefon uygulaması bir kulaklıktan çok daha fazlası.Ama alınabilmesi için Hepsiburada ailesininde taşın altına eline koyup bu ürünü cazip bir fiyata çekip artık indirime gitmesidir.Bu talebimi dikkate almanızı önemle rica ediyorum.Saygılarımla,

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2013
    Paranın alabileceği en iyi kulaklıklar arasında

    Paranın alabileceği en iyi kulaklıklar arasında eğer bütçeniz yetiyorsa bu kulaklıktan aldığınız memnuniyeti başka hiç bir kulaklık veremiyecek buna rakip olduğunu düşündüğünüz markalar bile yanında sıfır son seste bile kulaklarınız rahatsız olmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2013
    Kalite

    Ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı bir ürün olmuş. Halen kullanmakta olduğum Beats by dr. dre tour un pabucu dama atıldı. Bir bluetooth kulaklığı göre çok kaliteli bir ses kalitesi var. Baslar ve Tizler dengeli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2013
    ferdi celebioglu bodrum

    en yakın zamanda alacağım mükemmel bir secim teknoloji ile arası iyi olanların kaçırmayacağı bir seçim şu anda hayallerimi süslemeye başladı bile :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2013
    En kaliteli ve pratik kulaklık

    Bilhassa seyahat edenler için mükemmel bir seçenek. iPod, iPhone, iPad veya bilgisayar koltukta bırakarak dolaşabilirsiniz; dışarıdan gelen motor, yol veya çocuk sesleri kesiliyor - uçak veya feribot için ideal. İstediğiniz ses profil yaratabilir seçebilirseniz. Artık Ziksiz yola çıkmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2012
    Dünyanın En İyi Kulaklığı Bu Kulaklık Olabilir

    Ses derinliği olarak eminim ki Amerikada daha deli kulaklıklar vardır. Fakat Parrot Zikte ses dışında hiçbir kulaklıkta göremeyeceğiniz özellikler var. Düğmelerle değil Jestlerle hareket ediyorsunuz. Kulağınızı yukarı doğru kaşırsanız ses açılıyor. Aşağı doğru kısılıyor. Sağa doğru kaşıma bir iphonedaki şarkıyı bir sonraki şarkıya getiriyor. Müzik dinlerken telefon gelirse tek parmakla tek bir dokunuş şarkı duruyor. Konuşma başlıyor. 4 mikrofonu var ve ses kalitesi konuşmalarda çok iyi. Ses yalıtımı o kadar iyi ki kendi sesinizi bile duyamıyorsunuz. Ve herşey kablosuz gerçekleşiyor. Bluetooth üzerinden. İsterseniz kablosunu takıp normal kulaklık gibi kullanabiliyorsunuz. Şarjı 6 saat gidiyormuş. Ben daha tespit edemedim. Ayrıca iphone/ipad ve Android için kendi uygulaması var. Hoş efektler verebiliyorsunuz sese. Ekolayzır ayarı çekebiliyorsunuz. Bu parayı bir kulaklığa verdiğimi duyunca eşimin gözleri yuvalarından fırlıyordu. Benim de içim bir cız etti. Fakat gelince, doğru bir karar verdiğimi anladım. İmkân varsa, müziğe heves, teknoloojiye de merak varsa adres Parrot Ziktir derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Parrot Zik 2 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Parrot Zik 2 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat