Huawei Mate 9 64 GB 5.9 İnç Çift Hatlı 20 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

Huawei Mate 9 64 GB 5.9 İnç Çift Hatlı 20 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(142 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2019
    kamera sorunlu

    Mate 9 u yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullanıyordum lakin iki haftadır kamerasında odaklanma sorunu yaşıyorum onun dışında telefon harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2018
    çok iyii

    Süper telefon hiç düşünmeden alabilirsnz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2018
    felaketttt

    Bu gün tam bir yıl oldu alalı bu bir yılın bir günü bile bıkmadan kullanıyorum bir kere bile donma kasma yaşamadm güncelleme ler tam zamanında geliyor EMUI 8 ile Android 8 güncellemelri geldi felaket oldu ve geçen hafta yüz tanıma özelliği tam bir yıldr ilk gün gibi memnunum tek eksi tarafı sar değeri bu telefonda başka sorun bulamıyosn on numara bi telefon pişman olmazssnz????

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2018
    Mükemmel bir cihaz..

    Daha önce birçok markayı kullanmış biri olarak tek kelimeyle mükemmel bir telefon diyorum. Parmak okuması olsun kamerası olsun. Daha önceki telefonlarimin şarjı çok yoğun kullandığım için yarım gün gitmiyordu. Mate 9 bir günü çok rahat çıkartıyor. Sabah %100 le evden çıkıyorum akşam 11 de hala %30 larda oluyor. Normal kullanan biri 2 günü rahat çıkartır. Hoşuma giden bir başka özelliği tüm kumandalı elektronik aletleri kumanda edebilmesi. Hepsi burada com a da teşekürler. Hızlı kargo düzgün paketleme için. Kısacası artık benim için telefonda tek marka huawei..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    Beş Yıldız

    Ürün elime 2 günde ulaştı mükemmel kargo ve harika kutusu içinde. Kamerası 10 üzerinden 9 alır. Ses kalitesi güzel. Ekran büyüklüğü kolay kullanılır. Herkese tavsiye ederim alan pişman olmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    huawei. .ilk defa kullandım. .Herhalde bir daha bırakmayacağım

    son telefonlarim samsung s7 edge ve iphone 7 plus idi..Tartışmasız şu ana kadar kullandığım en iyi telefon...şarjı mükemmel. arayüz çok iyi. ..kesinlikle paranın hakkını veren telefon...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2018
    Süper bir telefon...Kesinlikle tavsiye ederim..

    Telefonu 1 aydır kullanıyorum.Tek kelimeyle muhteşem bir telefon.Gerek fotoğraf kalitesi gerek 60fps çevresel ses destekli video kaydı gerek ses kalitesiyle 10 numara.Bir DSLR kullanıcısı olarak gece çekimi kötü diyen arkadaşlara tavsiyem çekiminizi "Gece Modunda " değil manuel ayara alarak tripod destekli zaman ayarlı (10 saniye) olarak enstantane hızını da 4-20 saniye arasına alın ve o zaman görün kaliteyi. ha birde lütfen lensinizi gözlük bezi veya en kötü pamuklu atletinizle ara ara silin....Parmak izi tanıma hızı inanılmaz.Şarzı 1.5 gün gidiyor bana..Olumsuz bir yönü yokmu derseniz valla ne bileyim güncelleme bir türlü gelmiyor..Kısacası büyük ekran seven ve kamerayla sesle çok alakalı insanlar düşünmeden alsın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2018
    Beş Yıldız

    mate 9 almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum siyah rengi şık duruyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    çok şık

    Kutuyu açınca sizi çok şık bir cihaz karşılıyor. Cihaz 5.9 inç gibi değil. Biraz ağır ama alışırsınız. Ses ve foto kalitesi iyi tatmin edici. Şarjı yoğun kullanımda 1 günü çıkartır. Dokunmatik hassasiyeti iyi değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2018
    İNCE,ZARİF,ŞIK VE ACAYİP HIZLI

    KALİTESİNİ FAZLASIYLA HİSSETTİRİYOR,ACAYİP HIZLI BİR TELEFON, PİLİ YOGUN KULLANIMDA BİLE 1 GÜNÜ RAHAT ÇIKARTIYOR, KAMERASI GAYET İYİ, 5-6 BİN TL LİK TELEFONLARA TAŞ ÇIKARTIR;O KADAR PARAYI VERMEYE GEREK YOK, BUNU ALIN PARANIZDA CEBİNİZDE KALSIN :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2018
    Beş Yıldız

    2 gündür kullanıyorum yorumlara bakıp aldım olumlu yorum yapanlar hiçde haksız değillermiş bu fiyata alınacak en iyi telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2018
    mate 9 iyi telefon

    24 saatte elime geçti Hepsiburadaya teşekkürler. Teknik bilgiler diğer kullanıcılarla açıklanmış benim beklentimi fazlası ile karşıladı. Yazılım güncelleme henüz yok Android 7 ve emu5 yüklü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Kalıte ve marka

    Merhaba arkadaşlar. Bende huawei mate 9 aldım. 2 haftadır kullanmaktayım. Alırken 88 yorum vardı ve hepsıye yakınını okuyarak karar verıp aldım. Gercekten muhtesem bır telefon. Muhtesem kelıme karşılığnı hak edıyor.6s plus note 5 kullandım ama bu telefon gercekten cok farklı. Umarım bi yararı olur yazdıklarımın

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    ürün gayet başarılı

    ürün gayet başarılı diyecek hiçbir söz yok. kamerasına laf edenler kamerada gayet başarılı sanki profesyonel fotografçılar bu kamerayı beğenmiyorlar. ne kadar ekmek o kadar köfte diye bir laf var 2000 tl ye böyle bir telefon almışsın daha ne istiyorsun. 1 haftadır kullanıyorum nazar değmesin maşallahı var. tek yaşadığım olumsuzluk italatçı garantili olduğundan ingiliz tipi adaptörle geliyor ve yanında çıkan dönüştürücü çok adi biraz daha kaliteli birşey koysalarmış çok daha güzel olurdu. telefona diyecek hiç birşey yok gönül rahatlığıyla alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2018
    Huawei Yapmış Abi

    Kahverengi modelini aldım. Ürün çok kaliteli, 5-6 bin liralık telefonlara taş çıkartır. verdiği premium his başarılı. Telefonun EMUI arayüzündeki özeeliklerden kardeşimde etkilenince o da gitti P10 aldı. Yalnız eklem hareketleri için ekran görüntüsü alma özelliği P10 da sorunsuz çalışırken mate 9 da çalışmıyor. Bu konuda satıcı ile görüşüyor olacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2018
    Güvenemeyenlere

    Huawei'yi hiç kullanmamış birisi olarak önyargılarım vardı. Fakat çok güzel bir arayüzü ve yavaşlamayan bir telefon olduğunu gördükçe daha da ısınıyorum bu telefona. 24 saattir kullanıyorum ve deneyimi gerçekten harika. Menğsüne alışamayacağını düşünenler, her türlü daha kolay bir kullanımı var haberiniz olsun. Şarj konusunda biraz dertliyim. Yarım saatlik sosyal medya turunda %6-%10 arasında şarjı gidiyor. Ancak böyle güzel bi telefon varken powerbank de alınıverir bir şey olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2018
    Beş Yıldız

    Bir Samsung kullanıcısı olarak cihazda memnun kaldım 10 numara bir cihaz iyiki almışım uygun iletişime teşekkür ederim bütün sorularımıza cevap verdiler hepsi burada ya teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2018
    kalite kalite marka marka

    Zehir gibi bir telefon 1 haftadır kullanıyorum, sarj bitmek bilmiyor, cok şık tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2018
    Güzel Cihaz...

    Cihaz kaliteli. En iyi yanı arayüzü biraz ios benzeri ama baya özellikleri var artık çin firmaları arayüzünü diğer tanınmışlara göre iyi yapmaya başladı. Artıları -Büyük güzel ekran, dar çerçeve -Pili yoğun bir günü rahat çıkarıyor. -Tabiki arayüzü. Sırf bu yüzden alınır. -Çift kamera bokeh efekti, video da 1080p 60 fps olması ve ois olması. -Ekranının edge olmaması;)) bu yüzden cam ekran koruyucu ve kılıf ile rahat edebilirsiniz. -Fiyat performans oranı. -Telefon hızlı. Sanırım işlemcinin çalışma şekli performans modunda çünkü snapdragon olsa biraz daha yavaş olurdu ama pili daha uzun giderdi. -Genelde telefon ısınmıyor. -fhd ekran olması şarj için iyi, mate 10 ile pili aynı gidiyor. Eksileri -Biraz ağır ve büyük ama bu kasa ve ekrana normal tabi. -Kamera açıklığı f2.2 olduğu için az ışıklı ortamlarda zorlanıyor ve ISO yu artıyor. Ayrıca ISO filtrelemesinde bı acayiplik var. moto Z Play ile karsilastirdim ISO yu moto dan düşük tuttu ancak yakınlaştırınca nesnelerin kenarları daha bulanık çıktı. Dediğim gibi filtreleme sorunu. Video güzel ancak ois performansı çok iyi değil sanırım lens sarsıntı derinliği fazla değil. Sonuç olarak kamera 10 üzerinden 7 eder. -ön kamera da hdr yok. Sonuç olarak bu fiyata büyük ekranlı demir baş bir telefon alıyorsunuz ve hiç bir özelliği ortalama veya altı değil. Yani oldukça iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2018
    Mate serisi başka !

    Eski mate 8 kullanıcısı olarak başka bir telefon zaten tercih edemezdim. Bu seriyi kullananlar bilir, gerek pil, ekran / kasa oranı, tasarım, arayüz. Kısacası her şeyi ile harika bir cihaz. Gönül isterdi direk mate 10 geçmek ama fiyatlar belli, gücümüzün yettiğini almak durumundayız. Kafasında soru işaretleri olanlara gönül rahatlığı ile bu telefonu tavsiye ederim. Bir tek bilmediğim oreo 8.0 ne zaman geleceği. Ama satıcıya sordum illa gelecek dedi. Mate 8 im Mocha Brown renkteydi ve o rengi sevmiştim, bu cihazın sadece siyah rengi kaldığına göre mecbur öyle aldım, ama cihazı görünce iyi ki siyah almışım dedim. Çok şık duruyor. Ayrıca çok ince ekran çerçevesi de hiç gözükmüyor. Alacaklara spigen kılıfı tavsiye ederim (sitede mevcut), komple siyah arayüz kullanmak isteyenler de kısa bir araştırma yapsın google da, Dark Bloom for EMUI diye bir tema var, kurabilirsiniz çok şık oluyor. Kısacası, kararsız kalanlar, telefon yılına göre eski olsa da gönül rahatlığı ile alına bilir. Memnun kalırsınız. Not: Ben hiç oyun oynamıyorum, ama ısınmadığını da biliyorum. Satıcıya güvenebilirsiniz, aynı gün kargoya verildi ve eksiksiz şekilde teslim aldım.Alacaklara hayırlı olsun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Mate 9 64 GB 5.9 İnç Çift Hatlı 20 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Mate 9 64 GB 5.9 İnç Çift Hatlı 20 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat