Xiaomi Redmi Pro 64 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Redmi Pro 64 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(113 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2019

    Ürün gayet başarılı fiyatına göre çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2018
    Beklediğimden daha iyi

    İstanbuldan Hatay'a 23 saat içinde teslimat tebrik ederim. Baş ağrısız güzel bir alışveriş sağolun.Ürün güzel kargo hızlı mağaza sağlam tereddüt etmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2017
    Garanti ve Arıza durumu

    Merhaba, Mi5 ile Redmi Pro arasında kaldım. Mi5'te Garanti hususu ele alınmış ancak; Redmi Pro'açıklamalarında garanti ve arıza durumları ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa cevap yazabilirse sevinirim. Ayrıca; kullanıcılardan Mi5 mi yoksa Redmi Pro mu tercih etmeliyim, yorum alabilirsem sevinirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2017
    Kısa İceleme + Stabil Eu Rom ile Kullanım

    Telefonu 5 aydır kullanıyorum. Aldığımda yüklü olan çin romunda bir sürü hata vardı, stabil değildi. 1 hafta bu şekilde kullanıp sonra eu rom kurdum. Sadece kamera ekranından galeriye direk geçmiyor onun dışında hata görmedim. 12 çekirdek ve ekran işlemcisi bu fiyata rakipsiz, hatta 2 katına satılan bazı telefonlardan daha iyi. telefondan kitap okurken ve dizi vb. izlerken oled ekran farkını anlayabiliyorsunuz. 3 gb ram, 64gb hafıza fazlaca program kuran ve arka planda çalıştıran biri için bence yeterli. İşlemci çok güzel optimize edilmiş. Çekirdeklere (12 adet) gücü dengeli dağıtıp en fazla işlem gücü isteyen uygulamalarda bile ısı üretmeden görevini başarıyla yapıyor. böyle oluncada pil kullanımı konusunda sıkıntı yaşamıyorsunuz. 4000 mah pil günü rahat çıkarıyor. 2A lik şarj aletleri ile 105 dk içinde şarj oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2017
    inceleme

    "+" - Kamara gayet iyi - tasarım tatmin edici - hızlı ve güzel arayüz - ses kalitesi ve yüksekliği efsane "-" -Kamerada foto çektiğinizde kamera üzerinden fotoyu göremiyorsunuz. çıkıp galeriye girmeniz gerekli, yada ingilizce olarak kullanmalısınız türkçe romdan kaynaklı -bazen beyni karışabiliyor tuşlar farklı işlevler yapıyor yeniden başlatınca geçiyor ama çok nadir olan bir olay muhtemelen o da romdan kaynaklanıyor ****. bu telefonun tek sorununu ROM o da çözülebiliyor ama herkez yapamaz. yapamayacak olanlar içinde zaten rom sorunları sorun nitelği taşımaz . güzel telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2017
    İos ve Android karışımı

    1yildir çok yoğun kullandığım bir marka.batarya ve hızda 10 numara. kilifinda kullaniyorum 20kez çakıldı betona.Maşallah bişey olmadı.batarya hala ilk günkü gibi.heralde ömrümüz varsa.5yil daha kullanırım.??not 3 pro modeli bendeki bu arada

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2017
    mükemmel

    arkadaşlar telfonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum harika bir telefon tereddüt etmeyin kamerası bu fiyata göre mükemmel sayılır çoğu telefondan da iyi 4 milyarlık telefon kamarası beklemeyin. sarji 1 günü rahat çıkarır ekran koruyucu note 2 koruyucusu alin tam kaplıyor en ufak bir takılma vs. yok ios Android karışımı mükemmel birşey olmuş xiaomi kalitesi inanılmaz baska marka kullanmam artil kolay kolay tereddüt etmeden alin. pişman olmazsınix

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü Sipariş Vermeden Önce Global Sürüm Yüklü Olduğunu Teyit Ettirin. Yoksa Güncelleme Alamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    10 numara

    uzun zamandır markayı takip ediyorum ürünleri çok başarılı bu telefonda bu fiyata alınabilecek en iyi telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    Çok başarılı, 5 Yıldız...

    Beklediğim gibi gayet iyi bir ürün.Fiyat/performans karşılaştırmasının iyiliğinin ötesinde 10 işlemcinin hızı, bataryasının güçlü olması, kapasitesi, çift sim kartı çift sim kart sayesinde kullanılabilen çift programlarda aksama olmaması, net ve yüksek ses kalitesi, sağlam ve güzel görüntüsü bu yorumu yapmamda sebep. Fotoğraf çekimlerini sanırım ben henüz çözemedim, mükemmel fotoğraflar da çekiyorum, netlik ayarı olmayanları da...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    Fiyat Performans Telefonu

    Ürünü yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Kamera ile ilgili bazı sıkıntılar haricinde hiçbir problem yaşamadım. Kamerada ki sorunun da yüklü olan yazılım sebebinden olduğunu düşünüyorum. Bazen kamerada iken donma, tlf.resetleme ve galeriye geçiş yapılamıyor. Onun haricinde dış gorunus, parmak izi okuyucu, uygulamalar arası geçiş ve uygulamalardaki çalışmada hiçbir problem yok. Batarya 2 gün rahatlıkla yetiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    5 yıldız.

    Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. telefonun hızı, hafızası, tasarımı gayet iyi. Fotoğraf özellikleri ve kalitesi tatmin edici düzeyde. Bu özelliklerde ve kalitede bu fiyata başka bir telefon yok. gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    Beş Yıldız

    İstediğim özellikleri sunan tam bir fiyat performans ürünü, neye istediğinizden eminseniz hiç düşünmeden alabilirsiniz. Daha üst birşeyler istiyorsanız birde mi5'i inceleyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Xiaomi

    Çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    telefon mükemmel ama..

    telefonu bugün itibariyle teslim aldım.. gayet tatmin edici ve görsel olarak güzel bir telefon.. Çok sağlam bir kasaya sahip diyebilirim.. parmak izi okuma sensörü çok hızlı çalışıyor.. telefon işlemcisi için söylenecek bir şey yok zaten. miui arayüzü hoşuma gitti ilk defa görüyorum.. ses kalitesi güzel ve yüksek... Telefonu alırken karşılaştığım tek sorun kargonun geç gelmesi.. Oda canımı çok sıktı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Fiyat/Performans

    1 hafta oldu alali gayet memnunum bu fiyata boyle bir cihaz gercekten yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2017
    Beş Yıldız

    Gerçekten süper bir telefon. Tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    Dört Yıldız

    Parmakizi okuyucu yok,türkçeleştirilmemiş epey özellik var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    Beş Yıldız

    10 çekirdek işlemci hakkını veriyor bu işin. Kesinlikle yavaşlık yok. Telefonun %90'ı türkçe. Kimi kısımları ingilizce ama sıkıntı yaratmıyor. 18 saatte %40 şarj kalıyor. 1,5 saatte full doluyor.. Anlat anlat bitmez. Kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    Beş Yıldız

    1 haftadır kullanıyorum; şarjı gayet iyi, henüz ısındığını görmedim, hızı çok başarılı, fiyatı iyi. ucuzluğu genel olarak hissedilmiyor. ekranı ve kasası bana nazik geldi. dikkatsiz bir çarpma yada sürtmede hemen çizilebilir. kılıf ve koruyucu şart. kılıf konusu aşılması gereken bir sorun. kılıf çeşitlerini bulmak kolay değil yurt dışından sipariş vermek gerekir. tavsiye edilecek bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi Pro 64 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi Pro 64 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat