Xiaomi Redmi Note 4X 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

Xiaomi Redmi Note 4X 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(205 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2018
    "Tercih edilecek bir ürün. Xioami."

    Olumlu yönleri: Sattığı ürünün arkasında duran ilgili bir satıcı. Tavsiye ederim. Xioami markası da sağlam tercih edilir bir üründür. Ben telefondan memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2018
    "delta servis fiyaskosu"

    Olumsuz yönleri: 23 Ekim tarihinde servis tarafından teslim alınan ve ürün fiziksel durumu genel görünüm iyi olarak, onarım sonrası garanti durumu garanti devam ediyor şeklinde düzenlenen arıza takip formuna rağmen (ilk görsel) 10 gün sonra servis tarafından telefon ile arandım. Ekran kasasının yamuk olduğu ön panel ve ekran değişiminin yapılması 850₺ ücret ödemem gerektiği tarafıma bildirilmiştir (ikinci görsel). Ürünü servise göndermeden önce yaptığım araştırmalarda bir çok insanın Delta Servis'ten mağdur olduğunu öğrenmiştim. Ancak severek kullandığım telefonumu buna rağmen bir umutla Delta Servis'e gönderdim. Ne yazık ki yaşananların aynısı benimde başıma geldi. Devlet memuruyum ve kısıtlı imkanlarımla bu telefonu aldım. Kılıfsız kullanmadığım gibi cebime dahi koymadığım telefonumun kasasını yamultup, çatlatıp ve garanti dışı bırakılarak mağdur edildim. kesinikle delta servis garantili ürün almayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2018
    "Xiaomi Redmi Note 4X 64 GB Dual Sim Siyah Cep Telefonu KVK Garantili"

    Olumlu yönleri: Ürün fiyatına göre çok uygun ve çok büyük bir nimet Kesinlikle tavsiye ederim . Piyasanın nirivası diye bilirim Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2018
    "çinin iphonu :-)"

    Olumlu yönleri: telefon bir harika. zaten youtube da inceleme vidyoları var. iphone neden alayım ki?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2018
    "guzel"

    Olumlu yönleri: Mavi renkli tasarım bayanlar için güzel.kendini iyi gösteriyor. Özellikleri zaten kıyas yapılabilir, ona girmeyeceğim. Olumsuz yönleri: Malzeme kalitesi standartin altında, kullanali 1 hafta olmadan çizikler doldu. Kap kullanılmadan kullanmaya elverişli değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2018

    Olumlu yönleri: güzel telefon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2018

    Olumlu yönleri: Günlük ihtiyaçlarınızı yüksek kapasiteli bataryası ile rahatlıkla karşılar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.08.2018
    "ürün kusurlu"

    Olumsuz yönleri: ürün şarj girişinin yanında çiziklerle geldi kargo ücretini bana ödettirdiler özür dilediler iban numaramı isteyip yatırmadılar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.08.2018
    "Gayet başarılı"

    Olumlu yönleri: Bu özelliklerde alınabilecek en uygun fiyatta telefon. Bataryası çok iyi.Hızlı ve kullanışlı. Olumsuz yönleri: kronik bir arızası yok. Bu fiyatta bu özelliklere çokta olumsuz birşey beklememek lazım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.08.2018
    "Özellikleri ve Fiyatı İyi"

    Olumlu yönleri: Güzel ürün, hızlı teslimat. Teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.08.2018
    "1 ay geçmeden hayalet ekran arızası"

    Olumsuz yönleri: 26.06.2018 tarihinde xioami not 4 64 gb telefon aldım. telefonu yaklaşık 25 gün kullandıktan sonra telefonun ekranında GOST SCREEN (HAYALET EKRAN) oluştu. satıcıyı aradım. play storeden uygulama yükleyin dedi. bende uygula ile geçmiyor dedim. satıcıda garantiye gönderin ekran değişsin dedi. eğer 1 telefon 1 ay geçmeden ekranı arıza verdiyse gerisini siz düşünün. şimdi ise telefonu sadece rapor tutulması için garantiye göndereceğim. tüketici hakem heyetine başvurup telefonun bedelini almaya çalışacağım. Karar sizin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.08.2018
    "memnun kalmadım"

    Olumsuz yönleri: ürünü aldığımdan beri karşı tarafa sesim yeterince gitmiyor, konuştuğum herkes sesin derinden geliyor,değişik geliyor diyor, ayrıca bir hafta sonra ekran tamamen karardı, kvk servisine verdim,güya onarıldı ama ses sorunu hala devam ediyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.07.2018
    "mi note 4x yorumum"

    Olumlu yönleri: Kullanımı menüleri kolay bir Tlf şimdilik daha yeni sarjindan memnunum kıyaslama yapılacak olursa Samsung ve iPhone karışımı bir cihaz hızı bayağı iyi alacak olanlara tavsiye ederim Olumsuz yönleri: Bazı kestirim geçişleri örneğin şarjın miktarını yukarda göremiyorum mutlaka menüye gitmem gerek menüler icerisinde içiçe geçme yok ilgili uygulama ve menüye giderek halledilebiliyor Tlf çok yeni bilemiyorum tanımaya çalışıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.07.2018
    "note 4 x"

    Olumlu yönleri: Fiyat/Performans ürünü Olumsuz yönleri: Kamerası karanlıkta biraz kötü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2018

    Olumsuz yönleri: cam ölçüsünün telefon ile hiç alakası yok çok küçüktü ayrıca kırılır nano cam olsa imiş daha iyiymiş masamdan düştü ve kırıldı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2018
    "süper kaçırmayın"

    Olumlu yönleri: merhabalar,satıcı süper ürünler zaten süper çokhızlı 4 adet aldık çok memnunuz teşekküler cepport

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2018

    Olumlu yönleri: zamanında gönderim için teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2018
    "NOTE 4X"

    Olumlu yönleri: Ürün güzel memnunum herhangi bi sıkıntı yok batarya çok iyi gidiyor Olumsuz yönleri: kamera beklentilerin biraz altında

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2018
    "tam bir f/p ürünü"

    Olumlu yönleri: mi A1 ile bunun arasında kalmıştık ama pil kapasitesi ve özellikle standart micro usb olması sebebiyle redmi note 4x tercih ettik. tabiki snapdragon versiyonu olduğu için. hediye aldığımız kişinin kullanımı ile şarjı 3 günü geçiyor. hızı muazzam. kamera yeterli. boyutları ideal. kullanan kişi memnun, dolayısıyla tercih eden bizler de memnunuz Olumsuz yönleri: eksi bir yanı olduğunu düşünmüyorum. sadece kamera optik görüntü sabitleyici ile desteklense en iyi telefon olabilirmiş. Ama yine de bu fiyat aralığında en iyi telefon olduğunu düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2018

    Olumlu yönleri: Pil performans ve hız bu telefonda. Hafıza Ram ve parmak izi cabası.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi Note 4X 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 4X 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat