Xiaomi Redmi Note 4X 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın Yorumları

Xiaomi Redmi Note 4X 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum ve tavsiyeleri

(134 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2018
    aynı kalite düşük fiyat

    f/p ürünü beklentileri fazlasıyla karşılıyor Alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    Berbat

    3–4 gün kullandım ve iade ettim. Şarj yetmiyor, ısınma, donma ne ararsabız MECUT. AL MA YI NIZ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2018
    Tavsiye etmem

    Telefonu alalı yaklaşık bir hafta oluyor,fakat geldikten bir-iki gün sonra sürekli donmaya başladı ve donunca yarım saat gelmiyor.tavsiye etmem . kardeşim Xiaomi mi a1 aldı o çok iyi.aklı olan almaz .ve soketi çok kötü bozulacak gibi .??

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2018
    Başarılı Ürün ve satıcı

    ürünü alalı 3 gün oldu tasarımı güzel performans iyi başarılı beğendim daha önce de xiaomi redmi note 4 64 GB almıştım çok beğenmiştim şimdi de bunu aldım bu fiyata güzel ürün alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2018
    Tasarım Başarılı

    Alan Memnun mağazasından aldım, şarj dönüştürücü ile birlikte geldi. Yurtiçi kargo ertesi gün teslim etti. Ürüne gelince, ben sipariş verdikten bir iki saat sonra iş arkadaşımın iphone'u durduk yere kapandı açılmadı. Şimdi bu ürün, varsın ghost screen versin, varsın kamerası mükemmel olmasın. Aynı özelliklerde 3k-4k para vermeye ne gerek var, hepsi kullandıkça arıza çıkarıyor zaten. Iphone bile.. Mavi renk aldım, tasarım ve renk harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    f/p

    Fiyat performan ürünü. Arayüz sade seçenek çok yok. Ana çekmece ve masaüstü ayni. Samsung arayüzüne göre biraz basit kalıyor. kamerası eh işte batarya güzel geniş ekran.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    sorunları

    uzun kullanımda ghost screen oluyor bilginize

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2018
    bakarak kontrol ederek alınız

    teknolojik olarak çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2018
    Daha iyisini bulabilirseniz alın..

    Fiyat ve kalite bakımından mükemmel. Telefon almak isteyenlere tavsiye ederim. Bataryası iyi, Bu fiyata daha iyisini bulabiliyorsanız alın. Teşekkürler Hepsiburada

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2018
    Harika

    Telefon çok güzel, almak isteyenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    Güzel telefon.

    Fiyatı uygun kalitesi yerinde güzel bir telefon. Bir haftadır kullanıyorum herhangi bir kusurunu göremedim. Tek zayıf yanı kamerası. Bu ilk android telefonum. daha önce Nokia N8 kullanıyordum. 2011 den beri 7 sene kullandım. N8 deki fotoğraf ve video çekimleriyle kıyaslayınca yalnızca bu telefon değil tüm android telefonlar zayıf kalıyor. Bu telefon gönül rahatlığıyla alınıp kullanılabilecek bir telefon. Kısmetse bir 4-5 senede bu telefonu kullanmayı düşünüyorum. Kullanma kılavuzunda kullanım ömrünün 5 yıl olduğu yazıyor zaten. Birde bu marka adının telaffuzunu söyleseler de " telefonun ne marka" diyenlere "iksmoi" "simoi" "miyomiyo" gibi acayip sesler çıkarmaktan kurtulsak. Aslında telefonun tek zayıf yanı markasının telaffuzunun zor olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2018
    Beş Yıldız

    Güzel bir telefon. Çift hat kullanımında sıkıntı yaşamadım. Alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2018
    Beş Yıldız

    Çok teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2018
    harika

    sipariş verdikten 17 dakika sonra kargo elime ulaştı ancak kargo bu kadar hızlı gelince durumdan killanıp kargoyu almadım. meğer 17 dakika sonra gelen kargo başka bişeymis. neyse bi şekilde kargo elime ulaştı ama sipariş üzerinden ne kadar zaman geçtiğini unuttuğum için kargonun hızını degerlendiremiyorum. ilk etapta telefonu yadirgasam da ilerleyen etaplarda kullandığım yağmur lastikleri ve akıllı pitsop stratejisi sayesinde pole position benim oldu. ertesi günkü yarışta telefonun şarjı bitince yarışı yarım bırakmak zorunda kaldım. yine de pilotlar sıralamasında 22.ligi kimseye kaptirmadim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2018
    Çok güzel

    Güzel kullaniyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2018
    Mükemmel

    Yorumlara bakarak 2 tane aldım. Harika cihazlar. Bu fiyata böyle bir cihaz beklemiyordum açıkçası. Kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2018
    Güvenli alışveriş.

    Yıllardır güvenle alışveriş yaptığım bir site.Ürün çok iyi.Kargo hızlı.Teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2018
    Güzel

    xiaomi marka olarak tam bir fiyat/performans canavarı. ama kasko yaptırmadan almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2018
    Beklentimin üzerinde

    olumlu yorumlara güvenerek aldım, beklentimin üzerinde çıktı.Çok memnunum.ekstra programlarla yaptığım işlevler bu telefonun kendi özelliklerinde var.F/P ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    Çok Kullanışlı

    Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum telefonu. Çok beğendim. Daha önce Xperia Z2 kullanıyordum. Onun kalitesini aratmıyor ki aralarında da 1.5 kat fiyat farkı olmasına rağmen. Düşünmeden alınabilir... Fiyat kalite oranı olarak mükemmel bir telefon çünkü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi Note 4X 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 4X 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat