Alcatel 2008 Siyah Yorumları

Alcatel 2008 Siyah yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2018
    telefon güzel.. yazılım berbat.. yaşlı telefonu değil

    yorumları okuyup annem için aldım.telefon gerçek den güzel.büyük kaliteli.ancak rehberden kişi bulup aranması bir işkence.yaşlılar için tüm ayarları bozma tuzağı.kişiyi rehberde bulduk dan sonra yeşil tuşa basıp arayamıyorsun. kişi ayarlarına girip orada ara komutunu bulup basınca oluyor.bu arada görüntü karışık isim listesinde araman gerekli kişinin altını veya üstünü arayabiliyorsun..kısaca annem telefonu kullanamıyor..şimdi eski telefonunu tamir ettiriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    Gayet Güzel

    Kulaklıksız çalışan radyosu, devasa tuş takımı, yüksek sesi, feneri, tuş kilidi kolaylığı çok iyi. Rehbere girmek tek tuş ama arama yapmak için ismin üzerine geldikten sonra 2 3 hamle daha gerekiyor. Yaşlılar için oldukça iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    BİRAZ ZOR

    Kaliteli ama yaşı büyük insanlar için arama ve cevap verme işi bize bile zor oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2018
    alınabileceklerin belkide en iyisi

    Kullanım amacına göre alınabileceklerin belkide en güzeli. fakat rehber den kişiyi seçince direk ok tuşuna basıp arama yapamıyorsunuz bu da yaşlılar ve görme sorunu olanlar için ufakta olsa bi bir sorun. ilk karşınıza görünüm sekmesi geliyor aşşa ok'a basıp ara sekmesine gelip sonra arama tuşuna basmanız gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2017
    Dört Yıldız

    Genel olarak yaşlılar için iyi görünüyor şimdilik lakin şarj standı çalışmıyor bize gelen ürünün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    dört dörtlük ürün

    ürün çok kaliteli.şapır şapır kalite akıyor.kendi çapında çok güzel bir telefon.kullandıkca da sağlamlığını teyir ederim inşaallah.zaten hepsiburadaya söz yok.dürüst firma.hayatta kaybetmez dürüst olmaya devam ettikçe....söyleyecek bi şey bırakmıyorlar ki söyleyelim.dürüstlüğünüzün devamını bekliyoruz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Başarılı

    Zamanında teslim edildi. Akıllı telefon istemeyenler için güzel, normal tuşlu telefonlara göre biraz büyük ama amaç yaşlılar için kolay görmek ise sorun yok. Kvk garantili orjinal ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2017
    Yaşlılar için

    Güzel ürün ama ana menü biraz geliştirilmeli. Örneğin arama yapmak için rehberde isim yazdığımızda arama yapmak tek tuşla olmuyor. Farklı yöntemler geliştirmek gerekiyor genel itibariyle kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    gayet başarılı ürün

    ürün çok iyi babam için almıştım gayet başarılı çakma telefon alacağıma kvk garantili ürün aldım.herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2017
    Yaşlı için ideal. Radyosu var.

    Tam bir yaşlı telefonu. Babama aldım özelliklerinde radyo yok yazıyor, radyosu var ve kulaklıksız da çalışıyor. Kullanımı kolay. Akıllı telefon kullanamayan büyükleriniz için ideal. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    Beş Yıldız

    Yaşlılar için harika bir seçim. Tuşları ve yazı boyutu büyük. Kullanımı ve arayüzü kolay. Rehber araması karışık yazmış bazı arkadaşlar. OK tuşuna bastığınızda menüde beliren ilk simge rehber, tekrar OK tuşuna bastığınızda ise rehbere giriyor. Özetle iki defa OK tuşu rehbere giriyor. Telefonun yan tarafında feneri açan bir tuş ve tuş kilidi var. Şarj standı oldukça şık. Kulaklık olmadan FM radyo dinleyebiliyorsunuz. Kutudan bir de kulaklık çıkıyor.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2017
    Güzel

    Tuşları büyük olması görme sorunu olanlar için iyi. Tuşlara basarken dokunduğuz tuşu sesli olarak size söylüyor.Ekran büyüklüğü güzel. Rehber araması biraz karışık, birde tuş kilidi otomatik olsa daha iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2017
    Üç Yıldız

    Annem için almıştım. Arama menüsü çok kullanışşız..Annem Arama yaparken rehberi eline alıp tuşlardan çeviriyor .. Tuş sesini kıstığımda telefonun sesini de kısıyorsun.. Anlamak mümkün değil..Yazılım güncellemesi ile bunlar halledilebilir.Onun dışında lambasından , internetin( hızı yaşlılara göre tabii) bluetooth v.s. Ele iyi oturuyor, tuşlar büyük gözlüğe gerek yok.. Özetle amacına uygun tasarlanmış ama yazılım desteği şart..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2017
    arama yapma yaşlı birisi için çok karışık

    telefon yaşlılar için tasarlanmış fakat rehberde birini aramak çok karışık yapılmış. tek eksik tarafı o ama büyük problem yaşlılar için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Güzel ama eksikleri var

    Piyasada yaşlılar için pek telefon yok. Telefon boyutu ve tuş büyüklüğü güzel. Eksileri otomatik tuş kilidi yok, şarj standı fikri güzel ama telefonu standa koyduğunuzda şarj uçlarına çoğu zaman temas etmiyor stand telefon uyumu kötü yapılmış, 32GB'a kadar kart takabiliyorsunuz ama rehberdeki birine kişi resmi görünsün diye resim eklemek istediğinizde 100KB'lik resimler için bile yeterli hafıza yok diye bir hata veriyor nedendir diye kurcalarken rehber kişilerine eklenebilecek resim boyutunun 20KB gibi bir sınırı olduğunu farkettim ona da ancak kendi kamerasından ekle derseniz sığabiliyorsunuz hazır resimleri küçülterek ben başaramadım, tuşa bastığında sesle hangi rakama basıldığını söylüyor keşke arayan için de isim söyleyebilseydi nokianın bu boyutta telefonu yok ama nokia isim söyleyebiliyor. Özetle, genel olarak iyi bir telefon ama saydığım ve aslında çook ufak tefek ilavelerle yapılabilecek düzeltmelerle çok daha kullanışlı hale getirilebilirdi, ki Alcatel gibi de bir markadan bunu beklerdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    arama sorunu

    hizli arama tusu pratik bir cozum ama listede bir kisiyi aramak bir yasli icin zor az cok menuyu kullanabilen birisine almaniz tavsiye olunur

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2017
    Harika

    Harika bir yaşlı telefonu hızlı arama tuşları ayni zamanda tuş kilidi yan tarafta tek bir tuşla yapiliyor fener özelliği var ekran büyuk tuşlar büyük teşekkürler hepsi burada ??????

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alcatel 2008 Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alcatel 2008 Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat