Tinmo X8 Plus Altın Yorumları

Tinmo X8 Plus Altın yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    BAKIN AMA ALMAYIN DEĞMEZ!

    Ürün basit ve amacına hizmet ediyor ancak daha alalı bir gün olmuşken içine nereden girdiyse toz girmiş ve ekranın görüntüsünü bozuyor. Buda ne kadar basit malzemelerden yapıldığını gösterir. Nacizane önerim, bilindik markaları tercih edin üstüne biraz daha koyarak... Tinmo, başınızı ağrıtır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2016
    Akıllı ve Android telefonlardan bıkanlar için ideal...

    Android tel kullanmaktan ve Akıllı telefonların bizi takip etmesinden bıktığım için bu telefonu uzun araştırmalar sonucunda almaya karar verdim.Tuşlu telefon olraka fena değil, 3G yazıyor ama şebeke üzerinden internet zor çalışıyor. Genel olarak fena değil, yazan özelliklere sahip, ince şık ve zarif...Kamerası çok iyi değil, flaşın sadece adı var...kendini bile aydınlatmıyor.çok hafif.. Akıllı telefonlardan bıkanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    kullanışlı degil

    ikinci telefon olarak aldım memnun degilim kimseye tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2016
    İDARE EDER

    Fiyatına Göre İyi idare eder sıkıntıları ekran arada bi gidip geliyor tuş kapandımı tuşlara basıldığında hemen açılmıyor ilk kullanışta biraz sıkıntılı ama telefona alışınça iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2016
    gayet güzel

    fiyatına göre gayet güzel düzgün ve hoş bir cihaz...anneme aldım inceledim 8gb gibi bi hafıza yok gibi geldi bana ama zaten lazım da değil ...kamera zayıf ama radyo mp3 çalar hafıza kartı ve çift sim bu fiyata bedava ve kaliteli....

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    çok iyi

    Artı yönleri : Telefonun kullanım şekli malum eski dev marka ile neredeyse aynı , sesi güzel mp3 zil sesi rahat duyuluyor(5 üzerinde 4) , zarif kibar şekli var. kamera çekimi ilk çıkan akıllı telefonların kamerası gibi.F/P ye göre hiç fena değil.Yaşlılarımız için tuş kolaylığı. açma ve kapatma tuşlarının üstündeki tuşlara neredeyse hiç gerek yok.Orta tuş(enter) ve onu çevreyelen yön tuşu ile her yere giriliyor. Eksi Yönleri : (Çok fazla inceleme durumum olmadı,ben bulamamış olabilirim) Ekrandaki rakamları harfleri daha büyük olabilirdi en azından büyütma küçültme ayarı olabilirdi.Tema değişmiyor.3-4 tane tema seçme hakkımız olsaydı veyahut daha belirgin bir tema olabilirdi. El feneri var ama açma kısayol tuşu yok.Dolayısıyla yaşlılarımız için bu telefonda el feneri yok desek yeridir.3g yi denemedim ama kurulu watsapp gibi vs.ler yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2016
    teşekkürler

    hızlı ve güvenli teslimatınız için teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2016
    Kullanışlı bir telefon

    Telefonu babam için aldım. Ekranı büyük tuşları gayet güzel.Kullanımı rahat.Telefon ince kibar bir telefon.Tuşlu telefon düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2016
    harika bir cihaz

    ince,çok şık,kaliteli.akıllı telefon haricinde 2.bir telefon için kesinlikle öneririm.içerisinde whatsupp,facebook gibi uygulamalar yüklü geliyor.şarjıda gayet uzun gidiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tinmo X8 Plus Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tinmo X8 Plus Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat