Samsung Galaxy C9 Pro 64 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Samsung Galaxy C9 Pro 64 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(743 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Yuksek performans, dusuk fiyat

    2 yildir kullaniyorum. Samsung'un rekabetin yuksek oldugu ulkeler icin cikardigi model. Turkiye pazarina sokarsa diger telefonlarini satamaz. Karliligi duser. Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sarj

    ilk aldigimda sarjindan ovguyle bahsetmistim ama artik oyle degil 1 gunu zor cikartiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    mukemmel

    çok şık bir ürün gerçekten samsung şaşırttı

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    sadece kamerası net değil onun haricinde ekran kocaman ve net işlemci hiç ısınmıyor telefon hiç donmuyor kasmıyor 6 gb ram pil olayı 4000 mah bütün günü çok çok rahat çıkarıyor ben bu telefonu 1.5 yıl önce aldım çevremdeki 3 kişiye daha aldırdım. hepside çok memnun eğer büyük ekran seviyor güçlüde bir pil arıyorsanız bu telefonu düşünmeden alın çift hatlı olmasıda cabası ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş yıldız

    Bu fiyata daha iyi bir telefon yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Guncelleme yapamadim

    ithalatci garantili oldugu icin samsung turkiye ilgilenmedi. ithalatci firmayla gorusun dedi. android 8.0 a guncelleyemedim. yapabilenler yardimci olursaniz sevinirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    1 yıllık tecrübe

    öncelikle çok aktif şekilde kullandığımı söylemem gerek fiyat performans olarak gayet iyi kamera konusunda bazen beklentinin üstü fotoğraflar çekiyor bazende saçmalıyor aslında odak ile her şey düzeliyor ışığa odak vermek gerekiyor jarz konuşu gayet memnunum aktif şekilde snap insagram youtube netfilix kulanıyorum 1 günü çıkarıyor çok ilgi çekiyor ve gördüğüm en sağlam telefon yaklaşık 20 kere düştü ve 5 tanesinde ciddi serti koruyucu veya kılıf kullanıyorum telefon o kadar inceki z3vk veriyor ve sadece kaza hasar alıyor gayet memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    KAMERASI BERBAT

    Telefonu alalı 7 ay oldu gayet memnunum ama kamerası video çekimi hiç akıcı değil mikrofonu da cızırtılı veriyor kamera konusunda berbat ama donma kasma yapmıyor her oyunu yükleyip oynuyorum şarjıda çok güzel gidiyor kamera kullanmıyacaklar alsın bunun neresi 16 mp anlamadımki s3 gibi kamerası varya

  • HepsiB. aracılığıyla
    uygun fiyata üst sekment bir telefon

    çok güzel bir telefon iphoneden bu telefona geçtim iyikide geçmişim 1 yıldır kullanıyorum ne bir kasma nede bir arızası oldu kılıfsız kullanmama ragmen o kadar düşürdüm tık yok bu telefonu kullandıktan sonra diğer telefonların ekranı ufacık kalıyor pili günde en az 1 saat görüşme yapmama rağmen tam gün gidiyor aşapı yukarı 80 tane uygulama oyun var ama hala kasacak hiç terettüt etmeden alın derim zaten bu telefonun türkiye garantili gelmeme sebebi bence diğer üst ve pahalı modelleri satamama korkusudur diye düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    İTHALATÇI GARANTİSİ

    Telefonu aldıktan 3 ay sonra ekranda donma sıkıntısı oldu garantiye gönderdim 1 hafta içerisinde parça değişimi yapılarak gönderildi. Bundan da 2-3 ay sonra şarj sıkıntısı başladı çabuk bitiyordu. Yine garantiye gönderdim yine 1 hafta içerisinde bataryası değiştirilip hızla geri gönderildi. İthalatçı garantili sıkıntı olur mu diye aklınızda şüphe kalmasın :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Geniş ekranın zevkini çıkarın

    Ürünü 2 yıldır kullanıyorum, fiyatı düşük olmasına rağmen muadillerinden kat kat daha iyi. geniş akran arayanlara birebir. 4G var, operatör çekim gücü azıcık düşük gibi sadece...

  • HepsiB. aracılığıyla
    3 sene oldu galiba

    2 veya 3 senedir kullaniyorum cok guzel sik performansi yuksek keslinlikle ilgi ceken bir telefon buyuk olusu ilgi cekiyor eline alan ikinci soku yasiyor hafif ince ve kibar olunca cok guzelmis diyorlar. kasma donma vb hicbirsey olmadi samsung healt calisiyor ilk aldigimda calismiyordu su an calisiyor sanirim guncelleme geldi bende sorun yok. 10 kere sert zemine dustu tik yok hic kilif ve ekran kilifi dahi kullanmiyorum. kasasi celik ondan galiba. iki goze batan olumsuzlugu var. 1 kamera iyi degil genellikle elim titrerken cekim yapiyor netleyerek cekmiyor. zirt birt foto cekinmiyorsaniz instagram facebook kurtarir. cok guclu oyunlarda biraz isinir arkasi. onun haricinde ben bir daha olsa bir daha alirim bu telefonu

  • HepsiB. aracılığıyla
    LG felaketi ve samsung mucizesi

    cift hat lg g4 kullaniyordum. Daha 1. yilinda bozulmalar basladi. Bir iki servise gonderdim.beni resmen deli etti.sonra olacak gibi degil dedim c9 proyu aldim.Allah nazardan saklasin canavar gibi masallah.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.09.2021
    Bayarya sorunu.

    Ürünü 15 gündür kullanıyorum ürün ithal oldugu için ambalji bandorüllü ve etiketli geldi sorun yok cihazda çok kullanışlı .Fakat ilk 1.5 saatte şarjı gayet güzel doluyor %90 dan sonra 95 olana kadar cok yavas 95 den sonra 5 dk %100 ulasıyor toplamda 3 saati buluyor bilgıiz olsun. Delta servisi sirkeciden Bahçelievler metrobüs duragının oraya tasınmış.

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2021
    memnun kaldim.

    urun guzel memnunum ozenli paketlenmis ve kiza zamanda elime gecti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2020
    Beş Yıldız

    3 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Emsalleri içinde en ince ürün araştırdığım kadarıyla. Bu da ona çok hoş bir görüntü katıyor. Kamera kalitesi elbette biraz düşük. Gece çekimleri çok tatmin edici değil. Ama donanım, fonksiyonellik gibi özellikleri çok üst düzey. Tam bir f/p canavarı dedikleri türden.. KESİNLİKLE tavsiye ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2020
    Mükemmel

    Ürünü 3 yıl önce buradan aldım hâlen daha kullanıyorum, özellikle geniş ekran isteyenler için oldukça tercih edilebilir bir ürün, ben her açıdan çok memnunum, kamera çekimi biraz daha iyi olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2020
    Üç Yıldız

    Garantinin bittiği ay telefonu yeniden başlattığımda samsung yazızımda takılı kaldı. Hiç bir şekilde telefonu kapatamadım, fotmat atamafım. Samsung logosu 2 gün boyunca yand söndü taki şarjı bitip şarja takana kadar. O zaman tekrar açıldı. Açılınca ilk işim yedek almak ve format atmak. Başkada bir sorun yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2020
    Harika

    2017 mayıstan beri kullanıyorum.neredeyse 3 sene olacak ne bir donma ne bir titreme hiç bişey olmadı.O kadar da darbe almasına rağmen.benden sonra eşime ,kuzenime ve babama da aynısından aldık.onlarda gayet memnunlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2020
    "telefon"

    Olumlu yönleri: iyi kullaniyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy C9 Pro 64 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy C9 Pro 64 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat