Xiaomi Mi 5 Pro 128GB Yorumları

Xiaomi Mi 5 Pro 128GB yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2017
    Almayan Delidir!!

    Arkadaslar, telefonu yaklaşık 10 gundur kullanıyorum. Benim de başta çekincelerim vardı ama, sonradında iyi ki almışım dedim. Telefonda gram kadma, donma, vs yok. Ayrıca videolara aldanmayın, oldukca da dayanikli ve elinize aldiginizda kaliteyi hissediuorsunuz. Arka kapak cok kaygan oldugundan, kilifsiz kullanilabilecegini dusunmuyorum. Kamerasini test ettik, iphone 6 ile denk, hatta geciyor, samsung s7 yi ise ozellikle karanlik ortamda tokatlayip geciyor ?? Ekran boyutu itibariyle ele oturusu ve kullanisi cok ideal, ayrica kime gosterdiysem markasini soruyor, dikkat ceken bir telefon. Geldigi gun antutu testine soktuk, abatmiyorum arkadaslar, iphone 5s ten 3 kati fazla puan cikartti. Nerden biliyosun diye sorarsaniz eger, ev arkadasimin 5s i var ve ayni zamanda testr dokyuk yanyana. Piyasada akliniza gelen, en yüksek boyutlu, en kasan oyun hangisi diye baktim, ve mortal combat x ile modern combat oyunlarini indirip bir sure oynadim. En yuksek grafikte, gram donma olmadan oynatti. Pil performansi derseniz, elimden telefonu dusurmedigim halde 1 gunu rahatlikla cikariyor, ustelik sarja takinca 1-1 bucuk saat arasinda tam dolduruyor. Dun ozellikle ucak moduna alip denedim, 8 saat boyunca sarji yuzde 1 dahi dusmedi. Wifi cekim kalitesi ise ayrica muazzam, onceki telefonumda kendi odamdan çekmeyen wifi, mi5 ile 2 disi goruyor ve cok rahat 720p videoyu donmadan izletiyor. Kisacasi, 2000 liranin altinda, amiral gemisi telefonlara kafa tutacak ne alabilirim derseniz, alin size Xiaomi Mi5 Pro. Daha da baska telefona bulaşmam ben. Son olarak, yrun paketlenmesi ve gonderimi de oldukca hizliydi. Yalniz bu arada, mutlaka kilifla kullanin, cunku dedigim gibi arka kismi cok kaygan. Favori kilifim ise Case 4u nun gumus renkli, hybrit korumali, ince arka kapaği. Taktigim gunden beri cikarmiyorum, cok sik ve resmen telefonun parcasi gibi. kilif oldugunu anlamiyorlar bile.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2017
    Beş Yıldız

    Yorum yapmadan önce biraz kullanayım demiştim ama dayanamadım, bu telefon muazzam. Artıları: Çok hızlı şarj oluyor, ilk kez bu kadar hızlı şarj olan bir telefon gördüm. Telefon geldiğinde şarjı %21'di 35 dakikada %100 oldu. 6 saattir kullanıyorum ve şarj %83. Kamerası iphone 6s ile kafa kafaya hatta birçok pozda daha iyi sonuç verdi. Gece çekiminin iphone kadar iyi olacağını sanmıyorum onu da deneyerek göreceğiz. Performansa yorum yapmak haddime bile değil öyle bir performansı var telefonun. Eksileri: Markanın Türkiye'de distrübitörlüğü yok bu yüzden bozmamanız gerekiyor ki telefonları nasıl bozuyor kırıyorsunuz anlamıyorum o kadar telefon değiştirdim hiç bozmadım kırmadım. Telefon çok hassas, bir inceleme videosunda eleman eliyle kırabildi telefonu hiç zorlanmadan bu yüzden koltuğa falan bırakıp üstüne oturmamanız gerekiyor :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    soygun

    tamamen soygun fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    çok pahalı

    bu fiyatlara Türkiye garantili moto Z alınır .

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Mükemmel.. mi5 pro

    Şimdiye kadar kullanmadığım marka telefon kalmadı. Ama bu telefon bir başka. Bundan sonra kullanacağım telefon markası kesinlikle xiaomi olur. Al bu telefonu minimum 3yıl arkana bakma. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Beş Yıldız

    Telefonun özellikleri mükemmel. Güzel bir indirm ile çok satar bu telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    On numara

    4 aydır kullanıyorum. Tek kelime ile harika bir telefon. Mi 5 den farkı 4GB RAMi, 128GB hafızası ve premium hissini fazlasıyla veren seramik kasası. Çoğu amiral gemiden daha fazlası. Bir daha sony samsunga yaklaşmam. Hızı ve işlevselliği on numara. Androidin pro versionu gibi bişey. Bütçesi olan kaçırmasın alsın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2016
    daha ne olsun

    bi teledonfa olması gereken herşey var tek eksigi su ve toza dayanikliligi olmamasi onun dışında on numara bir telefon ixiaomi markasi ulkemizde pek bilinmese bile pek cok markadan daha iyi cekincesi olan varsa hic cekinmesin pisman olmazsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2016
    sonunda

    sonunda geldi bu arkadaş. yakinda güzel bi indirim olursa baya satar. üst seviye amiral gemisi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi 5 Pro 128GB kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi 5 Pro 128GB yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat