Asus Zenfone 3 Zoom ZE553KL 64 GB 5.5 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Asus Zenfone 3 Zoom ZE553KL 64 GB 5.5 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bayıldım

    Telefon ekranı kusurlu gelmesine rağmen iade etmek yerine servise gönderdim. Asus servisi kıza zamanda parça değişimi yapıp gönderdi. Pili, performansı, kamerası çok iyi. Teşekkürler Asus.

  • HepsiB. aracılığıyla
    asus

    Asus servis olarak profesyonel ekibe sahip.zoom s ise her açıdan devrim niteliğinde.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    muhteşem. özellikle pil performansı ve kamerası göz dolduruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2019
    Dört Yıldız

    Yaklasik 1,5 yildir Zoom s modelini kullaniyorum. Telefon bence harika. Yalniz telefon fiziksel darbelere karsi cok dayanikli degil. Silikon kilifi uzerindeyken telefonu dusurdugumde ic ekrani kirildi. Ve acma kapama tusunun kenarindan kasasi deforme oldu. Serviste orjinal ekran ve kasa degistirdim. Kullanmaya basladiktan 1 ay sonra silikon kilif uzerindeyken yine dusurdum ve yine ayni sekilde hem ic ekrani kirildi hemde guc dugmesinin oradan kasasi deforme oldu. Sanirim bu modelde ic ekranlar ve kasa cok saglam degil. Ama bunun disinda harika bir telefon. Samsung ve iphone un es fiyatli telefonlarina gore ozellikleri cok daha iyi. Ayrica diger markalardakilere gore daha az kilif cesidi var. Onun dusurmemeye bakin:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2018
    HARİKA

    Telefonu 1 aydır kullanıyorum. batarya süresi çok iyi, fotoğraflar harika. Tam beklediğim gibi.

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2018
    Asus zenfone zoom s (3 zoom)

    Magaza ilgili bir magaza.

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2018
    asus

    bu ürünü daha öncede kullandım her konuda mükemmel bir ürün. şaunda aldığım ürünü henüz kullanmaya başlamadım. eğerki bir arızası yoksa zaten bundanda memnun kalacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2018
    ÇOK GÜZEL..

    İki senedir Zenfone 3-64 GB kullanıyorum. Çok çok memnunum. Fotoğrafları harika. Kızımda İphone 6 ve yeni aldığı 7 var.. Gece modunda çektiğmiz video ve fotolarda bariz üstünlük var Asus tarafında.Gündüz fotoları da harika. Zoom un fotoğraf verileri ve pili çok üstün görünüyor teoride. Bu yüzden bu telefonu almayı düşünüyorum. Kullanmadan ASUS markasını kötüleyen yorumları dikkate almayın. Asus son yıllarda süper telefonlar yaptı. ASUS Kullanan biri olarak öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2018
    sınırları zorlayan telefon

    Asus zenfone 3 zoom s yaklaşık 1 yıla yakındır kullanıcısıyım. Batarya harika, performans harika, kamera ise müthiş. İnşallah uzun ömürlü olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2018
    harika

    Çok memnunum, batarya ve fotoğraf kalitesi mükemmel...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    Şık ve hafif cihaz, yüksek kapasiteli pil, iyi fotoğraf

    Öncelikle belirteyim ki Asus Zenfone 3 Zoom ile Asus Zenfone Zoom S aynı ürünler, sadece dünyadaki pazarlama bölgeleri itibariyle farklı ambalaj isimleri taşıyorlar. Hepsiburada'dan bana gelen kutunun üzerinde Zenfone Zoom S yazıyor. Şık bir bir ambalaj hazırlanmış, içerisinden telefonun yanısıra Type-C kablolu şarj adaptörü ile bir çift kulakiçi kulaklık çıkıyor. Telefon siyah renkli olduğu halde şarj adaptörü (ve kablosu) ile kulaklık beyaz renkli. Telefon bana hafif geldi. Daha önce 2 yıl kadar kullandığım Lenovo Vibe P1 Pro'dan geçiş yapınca tüy gibi bir his yarattı. İnce olmasının avantajıyla pantolon cebinde rahatlıkla taşınabiliyor. Bu kadar ince bir yapıya 5000 mAh kapasiteli pili sığdırmış olması Asus'a artı puan katıyor. Görünüm itibariyle, alt kısımdaki klasik Android tuşlarını saymazsak bu cihaz iPhone 7'ye benziyor. Alt kısımdaki Android tuşları ışıklandırılmamış; bunun küçük yarım eksi yazıyorum. Ekran / gövde yüzeyi orantısı itibariyle günümüz cihazlarının gerisinde kalıyor, ancak amaç oyun oynamak değilse bu durum sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum. Dokunmatik özelliği hassas, parmak izi sensörü çok hassas, ekran akıcı. İki haftalık kullanımımda sadece bir iki kez çok küçük akıcılık kesintisi yaşadıysam da ortalama kullanım için tatminkar derecede hızlı bir cihaz. Bu segmentin işlemcisinden beklentiyi çok yüksek tutmak zaten doğru olmaz. İşletim sistemi ilk wi-fi bağlantısında güncelleme yapıldığında Android 8.0'a yükseldi ki benim için en önemli artısı buydu. İşletim sistemi ne kadar güncel olursa güvenlik zaafiyetleri o denli düşürülür. Fotoğraf kalitesi tatminkar. Arka kamera çiftin aynı çözünürlüğe sahip değil, mucizevi beklentilere girmemek hayal kırıklığını önler. Geçiş yaptığım önceki cihaza göre benim için bu fiyat seviyesinde fotoğraf kalitesi kademe atlamıştır. Örneğin tatile giderken yanımda ekstradan fotoğraf makinesi taşımayı artık düşünmüyorum bu cihazı kullanırken. Fiyat / performans derecesi için puanım dört.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2018
    mükemmel

    zenfon zoom pili ve kamerasıyla çok iyi bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2018
    Alınabilecek en iyi çift hatlı telefon

    Whatsapp vs gibi uygulamaları 2 ayrı programdan kullanabileceğiniz asusa özel twinapp uygulaması ve çift hatlı telefonda istenebilecek ekstra özellikler program kurmadan kendisinde var.Bu kadar donanımlı olabileceğini beklemiyordum açıkçası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2018
    simdilik güzel

    zenfone 2 den sonra devrim olmuş diyelim ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2018
    Kesinlikle Alın. Pişman Olmayacaksınız

    Aldım ve çok memnunum. Kronik sorunu vs yok. 10 saat ekran kullanımı . Gorilla 5 ekran. Mükemmel fotoğraflar. 1.7 diafram. beyaz çizgi vs de yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2017
    kesınlikle almayın kronik sorunlu model !!!!

    ilk cıktığında aldım ekranın altında çizgi oluştu rahatsız edici garantide 2 yeni cihazı aldım o da aynı sorunla karsıma cıktı 3 cihazı gönderdiler 1 ay kadar kullandım sonra ekran altı beyaz cizgi arızası oldu cihazdan sogudum 2.elciye sattım telefonu onun 2 el lg. g5 aldım bakalım bunda daha bir sıkıntı cıkmadı .alacak arkadaşlar özellikleri süper fakat böyle bir kronik sorunu var ona göre almayı düşünün saygılar ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Asus çok iyi

    Asus firması ürününe sahip çıkan iyi bir marka servisi mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2017
    Beş Yıldız

    ilk çıktığından beri asus un değişik modellerini kullanmaktayım ben memnun kaldım servisi olsun gayet ilgili bu telefonuda kullanmak istiyorum ama gerçekten pahalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2017
    Kronik sorunu var..

    Ürün genel olarak çok güzel. Ben geçenlerde zoom s modelini almıştım çok da severek kullanıyordum.Ancak 10 gün sonra ekranın alt tarafında çizgi oluştu sanki ekran kasaya dar gelmiş gibi..White line diye bir kronik sorunu varmış. İade ettim hemen doa hatası diye aldılar. Telefonu severek kullandım ama bu tür bir kronik sorunu var bilin istedim. Asus bu olayı çözebilirse on numara telefon.. Yabancı sitelerden de araştırmadan telefon almayın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2017
    asus zengine zoom

    gönül rahatlığı ile alın ben kullanıyorum ses ekran netliği çekilen resimler çok net odaklama güzel 625 androide takmış herkez ama bu işletim sistemi 5000 bataryada kulanım mükemmel rahat rahat kulanıyorsunuz ekranın parlaklığı full ve de batarya nedeni ile deil göz aldığı için kısıyorum netlik çok güzel bence anlatacak çok özelliği var bu fiyatı hakediyor düşerse de fiyat çok kaybınız olmaz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Zenfone 3 Zoom ZE553KL 64 GB 5.5 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Zenfone 3 Zoom ZE553KL 64 GB 5.5 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat