Huawei P10 64 GB 5.2 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Huawei P10 64 GB 5.2 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(179 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • ne kadar

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara

    Mükemmel bir telefon çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel kullanışlı kamerası, şarjı, performansı tasarımı iyi tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Arkadaşlar bu telefonu iki aydır araştırdım ve aldım gayet mükemmel iphoneden sıkıldım telefon on numara

  • HepsiB. aracılığıyla
    KALİTE

    Sipariş verdikten sonra 24 saat geçmeden telefon geldi bunun için hepsiburuda'ya ve aras kargoya teşekkür ediyorum . Telefona gelince fiyatına göre bence beklentileri fazlasıyla karşılıyor ki kamerası gündüz çekimlerin de gerçekten çok iyi ,fotoğrafları tv ye aktardım ve birde büyük ekranda test ettim yaklaştırdım baktım sanki dsrl fotoğraf makinası çekmiş gibi . Bir diğer artısı da şarjı iyi dayanıyor hele eski iphone 5s den sonra p10 çok çok iyi tasarımı da kaliteli ele iyi oturuyor eksi olarak söyleyebileceğim ekran dokunmatiği iphone kadar hassas değil biraz hissiyatı eksik diyebilirim ona da alışınca da sorun kalmıyor... ben memnun kaldım tavsiye ediyorum ..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    sorun

    Olumsuz yönleri: neden huawei p10 lite geldi fotoda Pro resmi var ben mahkemeye baş vurdum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel ürün

    Olumlu yönleri: Yenilenmiş ama hiç belli değil kahve için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    4 yıl önce kendim için almıştım. Hala donma-kasma yok, hala şarj sorunu yok. 4 yıl sonra memnun olduğum için çocuğuma da aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    güzel estetik ürün. şık hoş. 10 gündür kullanıyorum her her özelliği çalışıyor güzel. sadece kulaklık girişi sorunlu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2020
    "küger f10 kontrol paneli tasarım hatası"

    Olumsuz yönleri: ürün çok sesiz şık lakin kotrol paneli dokumatik ve aydınlatmasiz bu kullanim icin büyük eksik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    "onumara"

    Olumlu yönleri: olumlu cok iyşi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.04.2020
    "Huawei P10 "

    Olumlu yönleri: ürün her hangi bir tamir gormusmu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: İlk defa bu markanın cihazını kullandım görüntü kalitesi pil ömrü hızlı şarj oluşu hoparlör kısmı ses düzeyi olsun şimdilik bir sıkıntı yok 3 aydır kullanıyorum dış görünüşü de çok güzel zarif şık memnunum fiyatıda gayet iyi özelliklerine göre diye düşünüyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Huawei telefon konusunda gayet başarılı ve her cebe girmek için farklı fiyatlarda harika telefonlar üretiyor çok beğendim telefonu uygun fiyatlı harika 2 gb rami var 32 gb hafıazsı ve kamerası bu fiyata göre çok güzel canlı renkleri çekiyor ben ççok beğendim p10 biraz geri planda gibi ama yinede huawei farkı var mükemmel bir telefoın uygun fiyatlı hızlı ve güvenilir adres güvenilir alışveriş, hızlı ve güven veren kargo sayesinde mutlu yüzler 2 gnde elime ullşaştı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: huawei bence piyasadaki en güzel telefon markası uzun zamandır yakından takip eder telefonlarını kullanırım bunu da inceledikten sonra almaya karar verdim kameralar gerçekten harika bataryası da çok dayanıklı benim için en önemli özellikler bunlar çok beğendim ve çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    EN İYİ TELEFON

    2-3 yıldan beri kullanıyorum telefon güncellemelerle dahada güzelleşiyor oyun oynayarak geçirdiğim batarnın kötü durumda olmasını beklerdim ama bir seviyede durdu batarya ölmüyor bu telefon buram buram kalite kokuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bır suredır kullanıyorum bu telefonu cok memnunum. 5,1 ınc ekran boyutu cok guzel ve kalıtelı. Donanım ozellıklerı geregı cok hızlı ve serı calısan bır cep telefonu. Kamera cozunurluk oranlarına bayıldım. 12 mp ve 20 mp cozunurlugunde ıkı arka kamerası ve 8 mp cozunurlugunde de ön kamerası var. cok net resımler elde edebılıyorum. şarjı da baya dayanıyor eskı telefonuma göre.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2019
    MÜ-KEM-MEL!!!

    Telefonu 1,5 senedir kullanıyorum böyle bir şey yok tek kelimeyle mükemmel... Kasma, donma, kapanma, ısınma hiç bir sorun olmadı daha ... Her şeyiyle parasını hak eden bir cihaz hele kamerası anlatılmaz.. Bu yorumu okuya herkese söylüyorum kesinlikle alın pişman olmayacaksınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: bu telefonun kamera cozunurluk ozellıklerı cok dıkkat cekıyor. 12 mp ve 20 mp cozunurlugunde 2 arka kamerası ve 8 mp cozunurlugunde ön selfıe kamerası var. Ve cekım kalıtesı gercekten harıka.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2019
    ram yanlışını düzeltme

    4gb ram yazıyor benim telefonum 6 gb 128 rom yanlış yazılmış olmalı cihaz bu ram ile inanılmaz hızlı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei P10 64 GB 5.2 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei P10 64 GB 5.2 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat