Huawei P9 Plus 64GB Yorumları

Huawei P9 Plus 64GB yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2017
    Çok kaliteli

    Arkada?lar bu ürünü kullanmadan önce bende uzun yıllar boyunca sanırım çoğumuzun kullandığı gibi samsung marka 2 telefon eskittim. Huawei marka bu telefonu almadan önce birçok tereddütüm olmasına rağmen piyasa araştırmaları ve internet üzerinden araştırmalarım sonucu Bu markayı Almaya karar verdim ürünü site üzerinden cumartesi gece sipariş verdim Pazartesi sabahı telefonumun kargolandı ını ve salı öğleden önce adresime ulaştı hepsiburada.com Öncelikle hızlı teslimat ile ilgili çok teşekkür ederim ürüne gelince aradığım tüm özellikleri fazlasıyla mevcut telefonu sadece bir haftadır kullanmama rağmen keşke daha önceden Bu marka bir telefon alsaydım diye düşündüm daha önce kullandığım Note 4 telefonumun internet çekim gücü az olduğu için değiştirmeye karar vermiştim şebeke çekim gücünün sar değeriyle ilgili olduğunu ve Avrupa standartları 1.6 Amerika standartları 2.0 maksimum değerler olduğunu anladıktan sonra 1.49 SAR değeri olan Huawei P9 Plus Almaya karar verdim Telefonum neredeyse tüm telefonların çekmediği noktalarda bile gayet başarılı bir şekilde internet ti kullandırıyor oldukça yoğun kullanmama rağmen pili bir gün çok rahat gidiyor fotoğraf çekme kalitesi ise gerçekten çok güzel telefonun kullanım rahatlığı ise bir başka iyi uzun sözün kısası almayı düşünenlere açıkçası tavsiye ederim Tekrardan teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2017
    Dört Yıldız

    Şık kullanışlı ve hızlı. marka olarak eskisi gibi F/P ürünleri sunmasa da paralel ithalat ile fiyat daha makul seviyelere geliyor. Sorunsuzluğunu bildiğim için Huawei aldım. Satıcı firma da ürünü sipariş ertesi günü teslim etti. imei kayıtları yapılmış. kutu içeriği tatmin edici. Şarj adaptörü ( Türkiye kullanımı için ilave aparat ile) şeffaf kılıf, kulaklık , pin yuvası iğnesi ve usb c tipi ni usb microya çeviren adaptör ile geliyor. Arayüzü bilinen huawei emui arayüzü. sade ve kullanışlı. Almak isteynlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2017
    ARABANIN VOLVOSU !!!!!

    Bu fiyata bu kadar donanımlı ve şık bir cihaz alınamazdı.çok hızlı ve seri kullanımı çok iyi sağlamda bi telefon. Müthiş bir kameraya sahip Ben kullanmadan önce ismini bilmezken şimdi hastasıyım. Ezber bozdum. Dünyada en çok satan 3'üncü tel.ama türkiyede tutulmuyor. Çünkü burda ezber ve marka takıntısı var( artık şu samsung, apple.) Modundan çıkmanın tam zamanı Huawei. .. Arabanın volvosunu yapmışlar resmen!...süperrrr ..Ötesi .....

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2017
    Mükemmel

    Hiç düşünmeyin derim. Muhteşem bir kamera ve 3D Touch deneyimi yaşatıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    Dört Yıldız

    telefon güzel ancak halen nougat güncellemesi alamadı. gerçi güncelleme alan standart p9'ların da pil performansı düşüyor,pilin zayıflamasındansa böyle kullanmak daha iyi. kamerası kullanımı kolay ve güzel. işlemcisi biraz daha hızlı olabilirdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    Beş Yıldız

    Bu fiyata üst sınıf bir telefon almak isteyenler düşünmeden alabilirler. Yaklaşık 3-4 aylık telefon araştırması sonucu aldım bunu ve tek kelime ile mükemmel bir telefon olmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2017
    harika

    ne istersen fazlazıyla var.Hızlı üstelik şarz problemi yok.Kamerası ve uygulamalar harika çok paralar verip isim taşıyan telefonlardan daha güzel ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2017
    Gercekten mükemmel

    Cihazin ozellikleri üst düzey her gun yeni yeni seyler ogreniyorum tasarim ekran kamera süper ben eksik bi tarafını göremedim premium bi telefon olduğunu hissettiriyor cok ince cok hafif cok kaliteli bi bakan birdaha bakiyor heryerde dikkat çekmeyi başarıyor ben tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei P9 Plus 64GB kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei P9 Plus 64GB yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat