Xiaomi Redmi 4A 32GB 5 inç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gri Yorumları

Xiaomi Redmi 4A 32GB 5 inç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gri yorum ve tavsiyeleri

(88 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    Dört Yıldız

    Fiyat düşmüş, ben 730a almıştım,telefon gayet güzel kullanışlı, hafif yani bütün özellikleri taşıyor. Sipariş verdiğim gün kargoya verildi Yılbaşı tatili ayaya girince salı günü elime geçti. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2018
    Dört Yıldız

    Beklediğimden daha iyiydi. Kullanali iki üç gün oluyor. Bir süre sonra daha iyi yorum yapabilirim sanırım. Parasina deger gibi.. Tek eksi yönü kulaklık olmamasi. Ama her tip kulaklik uyuyor. Evde varsa yedeğiniz sorun olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Dört Yıldız

    Özelliklerinde 4.5G denilen telefonun içinden çıkan kılavuzda 4G olduğu yazıyordu. Hepsiburada'ya mesajla sordum 5 gündür cevap verilmedi. İkinci sim kartı yerleştirmek için baya bir uğraş vermek lazım. Ayrıca piyasada bu telefona ait hiç bir aksesuar bulunmuyor.(Gaziantep 'te ) Kutudan ise sadece şarj adaptörü ve telefon çıkıyor. Bunların dışında telefon iyi kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2018
    Beş Yıldız

    03 01 2018 de sipariş verdim.ertesi gün sabah 09 30 da aras kargo teslım etti.Son derece cabuk ve guvenlı bır sekılde kutusuyla ambalajıyla aldım telefonu.cıhaz cok hızlı stabıl kasma donma olayı yok.gayet basarılı hızlı gonderı ıcın hepsıburada yada cok tesekkurler.750 tl telefon butcesı olanlar ıcın bu cıhazdan daha ıyısı yok.tereddutsuz alabılırsınız.10 numara 5 yıldız.xıaomi yapmıs fıyatta duzgun dıger markaların reklam paralarını odemek aptalca.bır tane aldım sımdı bır tanede note4 unu alacagım.helal olsun xıaomi ye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2018
    İtalat garantili almayın

    ithalatçı firma garantili almayın DELTA servis tamamen rezalet Telefona diyecek lafım yok çok fazla para verip başka telefon almaya gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2018
    süper

    çok kullanışlı bir telefon tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2018
    mükemmel

    akşam sipariş verdim ertesi sabah elime ulaştı teşekkürler Hepsiburada. Ürün fiyatına göre çok iyi, ancak fotoğraf çekmeyi sevenler daha iyi bir model bakmalılar, bunun dışında telefon bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2018
    tek eksiği incelik ve metal gövde

    telefonun kasası plastik ama bunuda metal kılıflar satıyorlar o metal kılıflarla karşılıya bilirsiniz ayrıc biraz daha ince olsa güzel olurmuş

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2017
    Çok İyi

    Telefonu yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.Bu fiyata kesinlikle alınabilecek en iyi telefon.Eğer biraz daha ekleyebilirseniz KVK garantiliyi almanızı öneririm.Özellik bakımından da baya iyi oyunları kasmadan çalıştırıyor, 32 gb hafıza ise her ihtiyacınızı karşılıyor.Eğer almayı düşünüyorsanız kesinlikle almanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    f p de son nokta

    düşünme al her şeyi süper çalışıyor Samsung a 10 basar güncelleme alıyor sürekli altyapisi çok çok iyi stabil hiç bir sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    F/P ÜRÜNÜ

    Ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ilk defa xiaomi aldım ilk başta tedirgindim bende yorumlara bakarak aldım 32gb olması çok güzel gayet güzel telefon inşallah yardımcı olmuşumdur alacaklara %100 tavsiye ediyorum bu fiyata daha iyisi zor bulunur

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    Başarılı

    Cihaz 5 inch ekran boyutuyla yeterli. Ayrıca KVK garantili cihazın içinden kulaklık çıkıyor. Daha önce hiç bir Xiaomi cihazda kulaklık çıktığını görmemiştim. Performans yeterli. 2 GB ram iş görüyor. Tavsiye ediyorum. Tam bir fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2017
    Başarılı

    Fiyat ve performans açısından başarılı bir ürün. KVK garantisi de cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2017
    SES performansını göz ardı etmeyin.

    Ses performansı çok kötü hele video ve ses kayıtları hiç tatmin edici değil bunu göz önünde bulundurarak alın bunun haricinde performans olarak vs fiyatına göre çok iyi malzeme biraz zayıf gibi sanki sadece.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    alt isiklar yanmiyor

    urun calisma acisindan guzel isinma kasma vs yok begenmedigim alt isiklari yanmiyor ve on kamerasi daha iyi kalitede cekim yapiyor tuhaf geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    Fiyata göre iyi

    Fiyatıyla kıyaslandığında güzel bir telefon, yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. O kadarda hızlı değil ancak işimi görüyor. Kamerası güzel, şarjı ortalama kullanımda 1 günü çıkarıyor. Benimkinin 32 GB hafızası var ve bana yeterli geliyor tabi isterseniz Micro SD de takabilirsiniz. Arayüzü güzel ve diğer telefonlardan farklı. Biraz İPhone havası var. Oyunlarda iyi bir performansı var. Alınabilecek bir telefon tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    İYİ

    BEKLENTİLERİMİN ÜSTÜNDE.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    iyi

    cok güzel ama paketi kotü

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2017
    uygun fiyat

    fiyatına göre iyi telefon. şarjı iyi dayanıyor. ekrana dokunduktan sonra tepkisi hafif yavaş. bazı oyunları oynarken biraz sıkıntı oluşturuyor, diğer kullanımlarda sorun oluşturmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    Süper

    Süper tam bir f/p urunu

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi 4A 32GB 5 inç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi 4A 32GB 5 inç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat