Xiaomi Mi 6 64 GB 5.15 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Mi 6 64 GB 5.15 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(1234 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    6 ay

    6 aydır kullanıyorum 2. ön siparişte aldım efsane telefon bıdaha xıaomıden şaşmam

  • HepsiB. aracılığıyla
    KALİTELİ HEDİYELİK TELEFON

    Kızıma Karne hediyesi olarak aldım kendim inceledim görüntüsü, sesi, ön ve arka kameraları, işletim sitemi, 10++++ plus fiyatı gayet ucuz diğer markaların (adına + ismine ) para vereceğime bu telefonu aldım HB süper hızlı daha telefonu kullanmadık sınav sonrasında hediye edeceğim. elektronik cihazlar her zaman şans işidir inşallah her hangi bir arıza vermez 4 yıl lise bitene kadar kullanır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mukemmel

    Bir haftadır kullanıyorum, işlemcisiyle, kamerasıyla, boyutu ve şıklığıyla, çift hattıyla, kısaca herşeyiyle şimdilik mükemmel tek eksiği kutusundan kulaklık çıkmaması. Kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    merhaba

    cihaz zaten kendi alanında Android telefonlar arasında tartışmasız fiyatta göz önüne alındığında şüphesiz en iyisi ben şuana kadar sadece ios işletim sistemi kullandigimdan şunu diyebilirim Google Play' uygulamaları app store uygulamaları kadar stabil değil ancak telefon bence 10/10 alabilecek bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok süper mükemmel ötesi değil

    Arkadaşlar telefon fena değil daha önce I Phone 7 kullanıyodum. İos un akıcı ve uyumlu sistematik çalışmasının yanına yaklaşamaz onun için karşılaştırılamaz bile.Ama diğer Android modellerine göre hızlı 1.800 liraya s8 performansı almak isteyen alabilir.Genel itibari ile güzel telefon hızlı gece kamerası çok iyi değil ayrıca 5 günde ulaştı elime çin den sipariş etsem daha hızlı gelirdi herhalde.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper telefon

    Hızlı kargo , çok başarılı telefon... içinden arka kılıf çıkıyor. Tek eksik tarafı içinden kulaklık çıkmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok başarılı

    Kullanımı keyifli. Alıcısını kesinlikle mutlu edecek bir cihaz. Arayüzü çok sevdim. Miui 8 ile geliyor. Sistem güncellemesi yaparak kolayca miui 9 yükseltiliyor. Aldığım cihazın satıcısı hepsiburada.com garanti servisi ise delta olarak geldi. Harika bir cihaz. Aldığı tüm övgüleri hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kamerada Toz

    Mi 6 mavi renk telefonu e-Zenticc ile aldım ancak telefonun kamerasında toz çıktı. 3 hafta geçti olay üzerinden hala sonuç bekliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünü aldığımda tereddütlerim vardı. Ancak şuan için hiç bir sorun yaşamadım. Fiyatı diğer markalar gibi abartılı değil. Olumsuz yanı kulaklık ve şarj çıkışının tek olması.

  • HepsiB. aracılığıyla
    6 aydır Aynı Performans

    telefonu 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum , özellikle Samsung'tan sonra çok iyi geldi . Ödediğiniz paranın hakkını veren bı telefon. Şarj sık kullanımda bile bir günü çok rahat çıkartıyor. şarj olma süresi de güzel . kamera beklediğim gibi değil ama güzel , ses olayı çok güzel, hem konuşma için hem de müzik olarak.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    her yönüyle çok iyi telefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    cihaz gayet güzel fiyatına göre 1 numara

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok hızlı

    Alırken çok tereddütlü almıştım. Mavinin tonu çok güzel. Çok hızlı elde tutuşu kavraması çok iyi. Başlarda bir kaç kez anlık olarak kendi kendine kapanıp açılıyordu. Ama Bi iki güncelleme sonrasında o sorun da yok artık. Performansı da fiyatına göre çok iyi. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    sağ tuşu basmıyor falan bomba inanmayın uzun süredir kullanıyorum en küçük kasma problemi bile yaşamadım daha telefonda hata bile görmedim alınması gereken telefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    dikkatli olun

    kimse yorumlara bakıp karar vermesin.. ben aldım ve çok pişmanım.. bugün olsa 10 lira vermem bu telefona.. eğer eposta ve internet kullanımınız yoğun ise bilinen kendisini ispatlamış alternatiflere bakın.. bu telefon "bug" larla dolu ve gideren de yok..mesela canı sıkılıyor mobil verinizi kesiyor dakikalarca bazen saatlerce yazılımın içinde düzeltmeye çalışıyorsunuz.. canı sıkılıyor eposta almamaya karar veriyor..yada mesela bugün bildirim vermeyeceğim diyor.. eğer çok duygusal değil ise kararınız eski model bile olsa bilinen marka almakta fayda var..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Meraba arkadaşlar telefonu alalı bi hafta oldu telefon çok hızlı interneti güzel çekiyo en beğendiğim noktası ise şarj 60-70 dk da sıfırdan 100 e çıkıyo ve 8 saat ektan süresi 20 saat ise bekleme süresi alıyorum. Telefonun ses kaliteside güzel müzik dinlerken bass sesleri duyulabiliyor zaten sterio hoparlör parmak izi harika çalışıyor kulaklık girişi olmaması biraz problem oluyor ama şarjın uzun gitmesi bunun önüne geçmiş bence tek eksi yönü portre modu gece baya kötü fotoğraflar çekiyobyani portre modunu sadece gündüz kullanabilirsiniz ama gündüz de harika fotoğraflar çekebiliyorsunuz bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan birisi kesinlikle tavsiye ederim üstelik çok şık telefon ama cam olduğu için çok kayıyor kılıfla kullanın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tereddütsüz

    one plus ve xiaomi arasında kararsızlığım 1 ayımı aldı nerdeyse. Sonunda karar kıldım ve bu cihazı 1 hafta önce satın aldım. İphonedan androide geçmiş bir kullanıcı olarak cihaza alışmakta zorluk çekmedim ve oldukça memnun kaldım bu süreçte. Arayüz, hız, şarj süresi tatmin edici. Kamera odaklı bu cihazı düşünenler için söylemek gerekir ki; ön kameradan gün ışığı haricinde pek birşey beklemeyin. Arka kameralar ise fazlasıyla iyi, gündüz çekimleri olağanüstü fiyat performansa bakılırsa, gece çekimleri de fena değil. Gereksiz liralar ödemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans çok iyi

    1 aydan fazladır kullanıyorum çok güzel bir ürün. Kamerası ile çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz. Parmak okuyucu hızı müthiş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Ailece xiaomi kullanıyoruz. En son ben mi6 aldım ve iki aydır kullanıyorum. İkinci alan ve çift uygulamalar çok kullanışlı. Parmak okuyucusu çok başarılı ve hızlı. Tüm özellikleri saymakla ben bitiremem ama tam fiyat /performans ürünü. 6gb ram olan bir ürünü 1800 TL ye alıyorsun daha ne olsun... Duyulmadik marka demeyin. Dünyanın üçüncü en çok satan telefon markası xiaomi..

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper ötesi

    Telefonu yaklaşık üçhafta önce hepsiburada dan aldım biraz geçikmeli olsada elime ulaştı tek kelimeyle harika bir cihaz kendine özgü yazılımı olması çoğu şeyi kişiselleştirilebilir olması büyük avantaj ayrıca ben 64gb aldım gayet yeterli alacaklara tavsiyem hiç düşünmeyin pişman olmazsınız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi 6 64 GB 5.15 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi 6 64 GB 5.15 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat