Canon PIXMA iP2702 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Yorumları

Canon PIXMA iP2702 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    ilk okul öğrencilerinin rahatlıkla kullanabileceği sade bir yazıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2013
    İİnceKağıtlar İçin İdeal

    Nokta vuruşlu yazıcılardan sıkılanlar için Tesatüfen denediğim bu yazıcı fatura kağıdını yazıyor ince kağıtlara çok güzel yazdığığı gibi milim kaydırmadan yazıyor hatta kağıdı fazla ileri verirse biraz geri alıyor 3 nüshayı arka arkaya veriyorum sorun yok mürekkep bitti hatası verince RESUME tuşuna 10saniye basıp mürekekep seviyesi tespitini iptal ediyorum sonra yazıcının fişini cıkarıp kartuşu doldurup geri takıyorum kaliteli mürekkep kullanırsanız sorun yok Gerçekden çok işinize yarayacak lazer yazıcımı artık sadece fax ve tarayıcı için kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2013
    ev için ideal

    evde kullanmak için bbirebir ben aldım memnun kaldım iş için kapsamlı ama ara sıra kullanım için ideal makine markasıda süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2012
    Kargo Bekliyoruz

    Ürünü 05.11.2012 tarihinde saat 09:09 da sipariş verdim hala ürün bekliyorum süper hızlı kargo falan hikaye inanmayın ürün alacaksanız beklemeyi göze almalısınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2012
    Memnun kaldım

    Fiyatına göre çok iyi olduğunu söyleyebilirim.Çünkü kullandığım yazıcının kartuş fiyatına bu yazıcıyı aldım.Tek eksi yanı yazıcıyla beraber usb kablosunun olmayışı.Özellikte evde kullanımlar için idael.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon PIXMA iP2702 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon PIXMA iP2702 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat