Huawei P10 Plus 128 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Huawei P10 Plus 128 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(150 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    1 senelik deneyim

    Ürünü alalı neredeyse 1 yıl oldu artık tam anlamıyla yorum yapabilirim. Kamerası mükemmel hatta iphone x 'i olan arkadaşlar senin ki daha güzel çekiyor seninkini kullanalım diyor ancak selfie kamerası için aynı yorumu yapamayacağım. İçinden çıkan kapak ve ekran koruyucu yeterli değil kendinize tam koruma kapak alın derim. Satıcıda üründe harika kesinlikle tavsiye ediyorum. 1 senedir herhangi bir sorun yaşamadım. Unutmadan ürün gönderim hızı mükemmeldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün paketlemesi düzgün ve sorunsuz biçimde tarafıma gönderilmiştir...

  • HepsiB. aracılığıyla
    helal olsun

    Hız mükemmel. Benim kullanımımla pil 3-4 gün gidiyor. Şarj 2 saat gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performanstı eskiden şimdi artık değil(mühendis yorumu)

    Huawei avrupalı rakiplerine göre eskiden sadece ağ cihazları ve operatörlere özgü baz istasyon modelleri ile piyasadaydı,şuan son kullanıcı ürünlerindeki kar marjları yüksek olunca bu pazara yöneldi.Özellikler olarak bir S7 gibi lazer desteksiz kameraya sahip 20mp olan kamerası sadece Siyah/beyaz çekimler yapmakta,12Mp kamerası ise renkli çekmekte HTC U11 kadar iyi bir adet kamerası olsaydı daha iyi olurdu.835işlemci iyidir bir çok uygulamada fazla bile gelir,eğer ki depolama yeterli bana derseniz 64GB modelini almanızı tavsiye ederim nasılsa Hafızakartı ile arttırıp kullanırsınız.fakat bu kez 6gb ram olmayabilir.kasa kalitesi bildiğiniz ALU kasa ,2.hattında 3G desteği sunması güzel fakat Data ilk hatta mevcutsa ikinci data kullanılmıyor.kısacası iki ayrı whtpp kurayım derseniz olmuyor.bu durumda diyeceksiniz ki 3g desteğinin ne gereği vardı;sadece band desteği sağlamak için koymuşlar.Batarya kalitesi ortalama 1 yıl bulmadan kullanımınıza göre kapasitesi azalıyor bunun sebebi kullanılan Cell tabir edilen batarya malzemesinin kalitesidir.ve batarya değişimi zahmetli ayrıca piyasada bulmanız ve bulsanız bile bayat çıkması söz konusu.keşke değişebilir batarya olsa.konuşma ses kalitesinden memnun kalmayabilirsiniz biraz ses az gelebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    P10 Plus

    Huawei mate 10 fiyatına satiliyor çok ilginç dört binler de ??????

  • HepsiB. aracılığıyla
    bence kötü

    fiyatına göre hiç iyi bir telfon değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    yaklaşık 2 buçuk senedir kullanıyorum

    İlk olarak kamera, telefon stabilliğinde hiçbir kayıpları yok. Önemli olanda Android lerde İleri ki dönemlerde stabilliğini kaybetmemesi. İstanbul'da yaşıyorum 2 defa tamire gittim ikisinde de 1 saat içinde aldım telefonumu. Batarya ve ekran değişimi oldu 1 kuruş ödemedim. Genel olarak çok çok iyi bir telefon. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Okuyun Telefondan Anlarım ?•Mükemmel•?

    Telefonu alalı 2 hafta oldu ele aldığım anda telefona aşık oldum resmen. İPhone 7plus hissi var ve kamera gerçekten harika Ekran WQHD yani 2k güzel çözünürlük Ses stero hoparlör ekranı yan çevirince 2.hoparlör devreye giriyor. şarjı 1.5 günü çok rahat geçirir. 128Gb Hafızası ve kamerası için aldım. 1 Haziranda Android 8.0.0 güncellemesi aldı. Telefon fiyatını şöyle değerlendirin iPhone 7Plus Antutudan 171bin puan alırken P10 Plus 150bin puan alıyor aradaki 1000tl lık fark asla değmez ayrıyetten bunun kamerası, sesi, ekranı hayda hayda daha iyi Kötü yanları; 1- Elinizi çok fazla terletiyor. içinden çıkan kılıf telefonu çok kalınlaştırdı. 2-Telefonun lenslerinden ses geliyor bu normal birşey ama sanki yerinden çıkacakmış gibi rahatsız ediyor. 3-Kamera modlarında örneğin gece modu düzgün çalışmıyor sanırım hareket etmemesi için tripot lazım. ••Ancak o kadar güzel bir telefon ki 2. telefonu aldım yeşil rengini. ••Isınma problemi diyenler var ısınma sadece kamera çalışırken var o da yaklasık bir 10 dakika kamera açık kalınca. ••Ön kamerada kendisi kişi sayısına göre kamerayı ayarlıyor genişletip daraltıyor baya güzel bir özellik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    Uzun Kullanım Deneyimi

    Telefonumu 1.5sene önce aldım mavi rengini. Kalitesi, bataryası, kamerası ve özellikle hızı o kadar iyi ki bu kadar olacağını zannetmiyodum. Arkadaşlarımın ıphone 8 plus telefonlarıyla karşılaştırıyorum hız olarak aynı ama kamera konusunda gerçekten katlayıp çöpe atabilir. Aradığım herşey ve daha fazlası bu telefonda mevcut. Aklı olan o kadar pahalı telefonlara kaçmaz hala gönül rahatlığıyla alınabilir bir telefon...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2019
    şu ana kadar kulandıgım en iyi telefon

    Mükemmel bir cihaz sarj çok hizli butun gün ayun oyniyorum konişiyprum muzik dinliyorum akşam eve geldiğimde hala sarjı %30 %20 iki sene oldu cihaz hala ayni durumda kaza ile ekranını kirmiştim geçenlerde yeni ekran taktırdım şu an fiyat düşmiş 1tane daha almak istiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    süper

    2 yıldır kullanıyorum. Ne donma ne kasma var. Herşeyi ile mükemmel bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2019
    huawei p10 plus cep telefonu hk.

    telefon süper piyasada en iyi telefonlardandır.resim merakı olanlar için başka bir harika diyebilirim hersiburada.com a teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2019
    ürün çok iyi

    1 yıldır P10 Plus 6 128 mavi kullanıyorum. Herhangi bir donma, kasma, yazılım sıkıntısıyla karşılaşmadım. İlk aldığımda nasılsa hâlâ aynı. Sıfır sorun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2018
    2 seneden beri kullanıyorum. tecrübelerimi paylaşmak istedim.

    bu cihazı yaklaşık 2 seneye yakın kullanmaktayım. baya tecrübe sahibi oldum. uzun uzun anlatmayacağım. cihazın kamerası dışında iyi değil. belli bir zaman sonra hem yazılım hemde donanım sorunları cıkıyor. benim telefonumda su anda hem şarz hemde uygulamalar ile ilgili problemler cıktı. son dönemde huawein satış oranları cok arttı. ama internette yazılan yorumların coğu ilk alındığında yazıldığı içi n pek itibar etmeyin. bir diğeride danışmanlığı cok kötü firmanın sorunlarımı pek cok platformda yazmama rağmen malesef mesajda öteye gitmedi. özetle benim tavsiyem bu kadar para verip bu telefonu almak pek akıl karı değil. ucuz olmuş olsaydı belki sıkıntı olmazdı. ama piyasada nerdeyse en pahalı olan ürünler huawein. bu bakımdan hiç riske girmeyin. bildiğiniz markadan şaşmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    Okumadan almayın...

    Telefonu alalı 2 hafta oldu. Daha önce iphone kullanıcısıydım, aynen iphone kullanmaya devam ediyorum sanki. Çoğu özellik aynı. Kalite vs konularına değinmeme gerek yok oldukça kaliteli. Kamera güzel değil dehşet güzel. Harika fotoğraflar çekiyorum. Diğer donanımlar zaten muhteşem. Benim tek eleştirim pil performansı, pili çok hızlı gidiyor ve ısınma problemimiz var. Günü gene çıkarır, ama yoğun kullanımlarda tık diye bitebilir. Temaların ücretli oluşu can sıkıcı. Tek yıldızı pil performansı nedeniyle kırdım. Iphone 6, 6s gibi modelleri alacağınıza bunu alın daha iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2018
    Dört Yıldız

    Telefonda herşey gerçekten kusursuz(kamera,hız,hafızası,görüntüsü,batarya süresi vs..) Ama telefonda gördüğüm tek yetersizlik, müzik dinlerken veya video izlerken sesiniz biraz az olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    Beş Yıldız

    muhteşem bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2018
    Muazzam

    Bu telefonu alalı 1 yıl oldu. Tepe tepe kullandım. 2 kere betona düştü. DÜzensiz şarj ettim. Telefon banamısın demedi. Daha önce kullandığım, Samsung vs. telefonlar ile kıyas bile etmem, hele IPHONE etiketten öteye geçemez. Ben haritacıyım, telefonun her özelliğini dibine kadar kullanıyorum. AUTUCAD tabanlı 45 Mb. boyutundaki dosyayı 30 saniyede açtı. Bilgisarımda dahi açarken kilitlenen dosyaları rahatlıkla açıyorum.. AKşama kadar tozun toprağın içinde afedersiniz eşşek gibi kullanıyorum. Ter, toz, yağmur, çamur. AKşama kadar full kullanmama rağmen, ekçam eve geldiğimde en az %30 bataryam oluyor. Demem o ki diğerleri telefon ise bu başka bir şey...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2018
    Muhteşem ötesi!!!

    Hız, performans, pil, hafıza, kamera yani bir telefonda aranacabilecek herşey. Muazzam bir telefon. Rakiplerini alt eden bir cihaz. Şiddetle tavsiye ederim. Bu telefonla fotoğraf çekmeyen bana fotoğraf çektim demesin. Huawei kamerada efsane. Ne iphone nede samsung yanına yaklaşamaz bu cihazın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2018
    Süper kamera

    Hızlı kargo. Garantisi Türkiye garanti. Telefon zaten güzel. Kamerası için aldım sırf. Leica kamera pro. Foto makinelerindeki kameralardan. Kamera için almalısınız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei P10 Plus 128 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei P10 Plus 128 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat